Komentari na vest

Klopov rizik se isplatio: Liverpul raspucan bez Salaha i Nunjeza

E

Enfild

pre 11 dana

Sta god uradi klop steta sto nije uzeo eligu evrope i tako posta trener koji je osvojio sve trofeje u jedan klub
Š

Što to

pre 12 dana

Zašto rizik bez njunjeza? Rizik po protivnika možda,nema ko da fula zicere
L

Liverpudlian

pre 12 dana

Teska pobeda, igra i dalje slaba. Dosta igraca je van forme i pravo cudo ce biti ne izgubiti bodove do kraja, iskreno mislim da do kraja sezone Liverpul gubi bodove barem na dve utakmice (Everton, Vila) dobiti sve do kraja nece u to sam siguran. Kada se malo bolje razmisli mnogo jaci tim Liverpula nije uspeo da bude sampion (18/19 i 21/22). Steta za Klopa jer nece uzeti prvenstvo u poslednjoj sezoni ali hvala mu na svemu sto nam je doneo i nikada necemo prestati da pricamo o njemu kao Senkliju 21. veka. Komentator koji je prenosio mec danas je sve samo ne strucan da bude fudbalski komentator, mnogo nepotrebnih podataka i ne tako dobro poznavanje igre. Nadam se da nece prenositi utakmice Liverpula makar do kraja sezone. Sportski pozdrav!
G

GOCE GOSTIVAR

pre 12 dana

Totenhem i Čelzi će otkinuti bodove Arsenalu a Siti će remizirati protiv Totenhema na Lejnu i Liverpul će biti prvak ove godine......
i

iPhone

pre 12 dana

Jedino što si možda pogodio je da će Totenhem odigrati nerešeno sa Sitijem, jer im tradicionalno ne leži. Za ovo ostalo si se nalupetao samo tako.
k

kusto

pre 12 dana

Kako ti navijaci kluba 'jaceg od Reala', lupaju minuse ahahaa Ne zna Real kakvu mu je uslugu ucinio Bajern kada je izbacio Artetu the Strasnog.
e

evegi

pre 12 dana

kakav rizik, Fulam celo drugo poluvreme nista nije uradio dok Klop nije izvrsio izmene. Salah jedna greska odmah kontra Fulama, Mekalister gubi loptu pred sesnaestercem sansa za Fulam. sta vredi na silu uvoditi neke igrace, ako su potpuno van forme.
G

G. Twain

pre 12 dana

Za sve koji kazu da je premier liga preplacena. Danas u engleskoj 4 utakmice 17 golova. U italiji 4 utakmice 4 golova. Pozz
1

17

pre 12 dana

golova usled neverovatnih amaterskih odbrana koje ekipe igraju...razlika je sto pet golova koje primi vet hem atalanta ne primi ni u ludilu..jedno je kvantitet a drugo je kvalitet..kvalitet su trebali da pokazu u utorak sredu i cetvrtak..kako da ne padne 17 golova kad samo u engleskoj i dalje postoje face tipa megvajer i slicni
b

bluess

pre 12 dana

a juče na tri utakmice super lige srbije 17 golova pozz
v

vulex

pre 12 dana

kako ima da budemo poslednji na EP kao i na SP. Piksla toliko voli Sasu Lukica koji ne bi razliku pravio u nasoj ligi i ima da zapocinje svaku tekmu pored toga sto je najgore ocenjen igrac na svakoj tekmi!!
r

rsczz

pre 12 dana

A koga da stavi u vezni red ajde ti predlozi. Nasa reprezentacija nema 3 igraca koja trenutno mogu da igraju u nekom klubu koji igra najjaca klupska takmicenja. Mi i nismo za dalje od treceg mjesta u grupi i sto prije to svako ukapira skontace da nema razloga da se stresira bez veze. Realno je da dobijemo Slovence a u ova dva meca nemamo nikakvih sansi. Dovoljno je usporediti najbolje igrace obe reprezentacije Hojbjerga,Eriksena,Hojlunda,Kjera,Paulsena sa Tadicem,Mitrovicem,SMS om,Pavlovicem i Vlahovicem. Pametnom dosta.
v

vulex

pre 12 dana

Marko Grujic daleko bolji igrac od Lukica! Garantujem!
H

Haxer

pre 12 dana

Sto toliki rizik? Pa, Jota je daleko, daleko bolji realizator od Nunjeza
M

Mikili TB

pre 12 dana

Jota je za Nuneza Zuba Ronaldo lično, i to bez preterivanja.
E

Ee

pre 12 dana

Steta navijao sa za Fulam od srca.
B

Brine

pre 12 dana

Sami da te srce ne izda
U

Uuuuups da

pre 12 dana

Ponadao si se tobdzijo da Liverpul otpadne, e pa ne ide to. Ćeracemo se mi još.