Komentari na vest

Kluž u problemu pred susret sa Zvezdom: Standardni štoper ostao u Rumuniji

M

Malj

pre preko 2 godine

Kao sto se ocekivalo, smirile su se strasti od Serifa, nije bilo ligaske utakmice i prilike dok nervoza traje da se vice uprava napolje.. Haha sad sve ispocetka
d

d.g.

pre preko 2 godine

Standardna priča. Svi protivnici Zvezde u velikim kadrovskim problemima. To postaje baš iritantno. Pa i nama nedostaje Falko, Katai pod znakom pitanja, Pavkov ne trenira 20 dana, Spidi prepio na splavu. Postava koja izađe je u tom trenutku najjača.
r

raaraa

pre preko 2 godine

Pozitivno u ovoj muci našoj poslednjih meseci je to što je bandi izgleda malo postalo frka. Angažovali su botove da nam lupaju stotine minusa na svaku kritiku i puštaju neke patetične komentare podrške. Nemate vi toliko botova koliko nas ima. Kad budete na optuženičkoj klupi za sve krađe i pronevere možete odande da me podučavate kako se voli Zvezda. Progutao sam mnogo težih razočarenja sa Zvezdom, ali su ona bila uglavnom sportska, a ne mafijaška.
E

Ehh

pre preko 2 godine

Šta smeta što je Katai povređen? Imao je i u Tiraspolju pocepan mišić pa to nije smetalo misteru da ga stavi u tim i bazira napade na njemu.
a

abraham

pre preko 2 godine

Da dođu sa trećim timom, mi igramo očajno. Utisak da osim Rajka,niko od novinara, ne smije ništa pitati Stankovića.
K

Ko je ovde lud

pre preko 2 godine

Koje su to suplje price oko Kataija ? Ako ima rupturu misica 12mm to je 20 dana van stroja,a ako se pojavi u ekipi,pitanje cemu lazi oko "povrede"?
G

GostaraKg

pre preko 2 godine

pravi se lažna slika o tome kako igraci ginu za dres i igraju povredjeni a ustvari je glavni prpblem nedostatak motivacije od strane trenera
Z

Zvezdas sam

pre preko 2 godine

Ali ovi se izgleda zezaju sa nama.. jbg nisko smo pali..uprava napolje..pod hitno..
D

DelijaSaSevera

pre preko 2 godine

Zapamtite zvezda sutra dobija ove Romune sa 3-4 komada bice gazenje svecsko !
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Ti mora da si neki klinac, sto gleda Zvezdu od Krasnodara. Mi smo u prevelikom problemu, ono protiv Kairata je bila smejurija, golman kao da igraca stavis na gol, 4 od 5 golova ne bi bilo da je bio standardni golman. Mi gol ne mozemo da damo, cak ni u ovoj nas bednoj ligi. Nema Falka, Katai upitan, cak i ako igra bice rovit, Dioni je igrac manje, Ivanic upao u ono svoje sivilo iz vremena Miloja i Marina, nemamo centarsut krsten od starta sezone, sve i da ima centarsuta nema ko da skoci. Nadam se prolazu, jer nama LE i pripada, ali ako prodjemo, bice na guzove.
7

777

pre preko 2 godine

@odgovor Druze slazem se sa tobom za sutra bice tesko ali ismejavati nasu pobedu protiv Kairata je cist bezobrazluk kada zasluze kritike ok ali kada zasluze pihvale potrebno je. Kazes golman Kairata je primio smesne golove i svako drugi bi odbranio 4 od postignutih 5 sada ti meni reci koji bi to gol odbranio neki drugi? Prvi gol zabica Kataia, drugi gol Dionija sut pozemlji mogao je bolje da reaguje, za treci gol je kriv golman, cetvrti gol Ivanic salje bombu pod precku sa 10 ak metara sta je tu mogao golman, peti gol Falko salje u raslje iz blizine... Aj malo oladite vise sa pljuvanjem svega i svacega uostalom golman Kairata nije primio smesne golove kao sto je primio Borjan protiv Serifa. Pa sta sada da kazemo da Borjan nije primio smesne golove, da sudija nije priznao neregularne golove onda bi sve bilo u redu. Ovde je vecini misljenje kako vetar dune...
@

@odgovor 777

pre preko 2 godine

E lepo si opisao golove, zabica Kataia, onako spora, prvi bi golman kao Borjan skinuo, ono Dionijevo je smejurija, prvo kako je uopste dosao do sanse (Dragovic maestralan, ali Dioni kao puz golac) golman stoji i ne pokriva nista, dakle cist amaterizam. Ivanicev gol, pa on se prvi hvatao za glavu pri udarcu, misleci ode pod oblake, Falkov gol jeste to je to, samo taj priznajem. Katai iz faula, nemoj da se zezamo. Pricam od kad je Deki dosao, da je pitanje dana kada ce doci do pucanja, sada je najkriticnija faza jos od Grofa i Ludogoreca, mozda nas pogleda sreca pa udjemo u LE i tad verujem da cemo prezimiti u Evropi. Ne razmisljaju da problem nastaje tek ako Deki ode, zamene nema gotovo nikakve, sem neko ludo vracanje Miloja, a to mislim da bi se lose zavrsilo.
L

LazanOdgovor

pre preko 2 godine

Pljujes ti vidim ja sve u zadnjih 30 godina, ako ne i jace. Ima vas bre puno..
D

Dojke

pre preko 2 godine

Alooo bree rođaci, kakav bre Kluž muž puž... Zvezda ako nam odigra kako bi mogla to je pobeda, a ako budu kilavili opet po terenu se vukli i dobacivali unazad, čaoo. Ništa se tu Kluž ne pita! Čuj ovoga kao fali im tamo neki igrač aaaaa...
e

e buraz

pre preko 2 godine

batali me i ti i takvi kao ti sa pricama koji serif koji kairat koja omonija shvati da danas svi igraju fudbal a kluz svakako igra vise fudbal nego kairat i serif otvori oci sinak i batali te price mi ubit mi zaklat
C

Crvke

pre preko 2 godine

Znaci ako smo po meni bukvalno namerno ispali od Serifa da nas nebi UEFA izbacila iz Evrope da je doslo do meceva protiv Dinama posto bi sigurno bilo velikih incidenata i u Bgdu i u Zagrebu a samo bi mi nagrabusili zato sto smo na uslovnoj i sto nismo u Eu onda sto ne bi ispali i od Kluza zato sto cemo u Kupu Mice Trofrtaljke vise skupiti bodova za koeficijent nase zemlje nego u Le gde su svakako jaci klubovi ali sta ces ovde kod nas takozvani navijaci botovi navikli samo da pljuju i blate i mole boga da nam se vrati sumorno vreme zutih lopurda kada nam je klub bio na bas niskim granama i kada nas je bas taj Kairat u dve utakmice pometlao,,,,,
g

goust

pre preko 2 godine

Cistite ove botove.
G

Grim crvko

pre preko 2 godine

Dobar si...mozes bez kosulje.
K

KIMI 85

pre preko 2 godine

Vi novinari ste cudo, keve mI.. Predstavljate izostanak nekih igraca kao da dolaze sa omladincima, kao da dolaze bez pola tima, odmah smo favoriti, a? Prvo taj stoper im nije standardan, lik je ove sezone dosao u Kluz. Malo se bolje informisite. Imaju oni vrlo dobru ekipu, uigrani su vec par sezona. Nema potrebe da im se umanjuje kvalitet usled neigranja nekih igraca. Nisu nikako za podcenjivanje, a nisu ni da se bojimo. Kakav god sastav da dodje, respekt do kraja. Koga boli uvo ko nece igrati..
D

DraganKojic

pre preko 2 godine

Nek im ostane i cela odbrana , kad nema ko gol da da .
9

951357

pre preko 2 godine

Ima li bre neko da će kompletan da igra protiv Zvezde? Hofenhajm, Gent, Liberec, Milan, Kairat, Šerif, Kluž. Da li je moguće da se pred svaku Zvezdinu utakmicu piše kao da će da igraju sa petlićima? A je l' će da fali neko Zvezdi? I da li je falio? To se ne pitamo? Isto tako, nijednom nisam video vest o tome kako protivniku fale igrači pred utakmicu sa gromadom. Evo, Soči je igrao bez nekoliko igrača, nema reč o tome. Santa Klara da nije igrala sa Olimpijom sa rezervnim timom, ni o njima verovatno ne bismo znali da im je bukvalno pola tima odsutno. Ajde malo manje tih udaraca ispod pojasa.
P

PozdravV

pre preko 2 godine

Partizan je medijski klub, uvek bio i ostao.
d

dalabu

pre preko 2 godine

Ko o cemu ti o Partizanu,a seceru? Malo ti je siromasan i jadan zivot
E

E jado

pre preko 2 godine

Brojilo..ti nista ne umes prokomentarisati,a da ne spomenes Partizan..opsednutos je gadna bolestina..sad si nasvojim vestima ili si pogresio vest.
c

cluz luz

pre preko 2 godine

Na zalost, ako zvezda ponovu igru kao protiv serifa, nece nam pomoci na da pola tima izostane.
G

Gost241

pre preko 2 godine

Nama ako Katai ne bude igrao ovi mogu doci sa desetoricom dzaba nam.