Foto: Reuters
Foto: Reuters

Kluž u problemu pred susret sa Zvezdom: Standardni štoper ostao u Rumuniji

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.08.21. | 17:17

Kadrovske glavobolje za rivala crveno-belih

Fudbaleri Kluža stigli su u Beograd gde ih sutra od 21 čas očekuje prva utakmica plej-ofa za Ligu Evrope, a strateg šampiona Rumunije osim sa kvalitetnim rivalom moraće da se suoči i sa kadrovskim problemima.

Kako saznaju mediji iz Rumunije, osim Aleksandrua Pauna, levog krila čiji je izostanak bio izvestan usled crvenog kartona protiv Jang Bojsa, Marius Smudika neće moći da računa ni na defanzivca Rašida Bouenu.

Izabrane vesti

Alžirski štoper rođen u Francuskoj usled povrede je propustio prvenstveni susret tokom vikenda sa Farul Konstancom, a kako do polaska ekipe u Srbiju nije sanirao povredu izostao je sa spiska putnika. Uz pomenuti dvojac, Andrej Burka je van stroja zbog povrede kolena, dok je vezni fudbaler Aleksandru Kipćiu posle samo 17. minuta utakmice protiv Konstance napustio igru i nije poznato da li je spreman za sutrašnji izazov.

Glavobolje po pitanju kadrovskih problema nisu zaobišle ni Dejana Stankovića koji protiv Kluža neće moći da računa na Falka usled istegnuća mišića, dok se svi u Ljutice Bogdana nadaju da će Aleksandar Katai biti spreman za utorak uveče.








tagovi

KlužCFR Kluž

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara