Kenan Kodro (©Reuters)
Kenan Kodro (©Reuters)

Kodro napada Uesku

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.21. | 12:09

Za Valjadolid debituje reprezentativac Bosne i Hercegovine koji je stigao u četvrtak na Zorilju iz Bilbaa

Za Valjadolid je glavni cilj opstanak u Primeri. Prošle sezone se jedva iščupao, ostao u eliti, a i u ovoj Primeri za četu Serhija Gonzaleza neće biti ništa lakše. Trenutno je tim sa Zorilje van opasne zone, ali nema opuštanja. Prilika za tri boda je dolazak poslednjeplasirane Ueske (21.00) u prvom meču 21. kola šampionata Španije.

Domaćin će za ovaj meč biti jači za napadača Kenana Kodra. Reprezentativac Bosne i Hercegovine, rođen u San Sebastijanu, u četvrtak je stigao iz Bilbaa gde je malo igrao. To je prvo pojačanje Valjadolida u zimskom prelaznom toku.

Izabrane vesti

"On će nam pojačati konkurenciju u napadu. Poznaje ligu, ima iskustvo i želju za napredovanjem. Verujemo da će nam Kodro pomoći u ostvarivanju ciljeva“, rekao je trener Serhio za Marku.

Kodro ima pravo igranja već protiv Ueske, ali se očekuje da počne meč s klupe za rezerve. U špicu bi trebalo da se nađu Izraelac Šon Vajsman, letošnja akvizicija iz austrijskog Volfzbergera vredna 4.000.000 evra i Gvardiola.

Trenera Valjadolida Serhija Gonzaleza brine veliki broj golova koji njegov tim prima u poslednje vreme, čak 10 u prethodna tri meča. U tim se vraćaju opoavljeni Bruno Gonzalez i El Jamik. Kod gostiju zbog kartona van stroja je Havijer Ontiveros Para.

Gosti stižu na Zorilju sa samo dva boda u sedam kola. Poslednji put su slavili protiv Alavesa na svom terenu pre mesec i po. Na četiri prethodna meča u šampionatu Španije fudbaleri Ueske nisu uspeli da zatresu mrežu. U prvom delu šampionata ova dva tima su odigrali bez pobednika – 2:2. Valjadolid je poslednje dve utakmice dobio Uesku na Zorilji, po jednom u Primeri i Segundi. Na tri od prethodne četiri duela mreže su se tresle četiri i više puta.

Prvi meč 21. kola šampionata Španije, Valjadolid - Ueska (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

PrimeraŠpanijaValjadolidUeska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara