Komentari na vest

Koga velikani jure ove zime: Štoperi će se plaćati suvim zlatom u januaru

g

gost123p

pre 5 meseci

Zasto niste pisali o Aston Vili,Djironi,i Bolonji,kao i Bajer Leverkuzenu,kada su oni na tabelama ispred pola ekipa o kojima str pisali?

milan latinkic

pre 5 meseci

PSG velikan cega ? Do prosle godine nisu bili najveci klub ni u svojoj zemlji, prestigli Sent Etjen po titulama iz prvenstva !!!
m

manci

pre 5 meseci

Claudio Echeverri to Manchester City, here we go! Documents are being exchanged between City and River Plate to seal the agreement. 2006 born Argentinian talent will stay at River Plate until December 2024 then he will travel to Europe. Six year deal for Echeverri..
@

@premierliga

pre 5 meseci

potvrdjeno 101% i cak je transfermarkt stavio 100% na prodaju ...
M

Manci

pre 5 meseci

Ocito redakcija nije bas ispratila City je kupio Klaudia Echeveria za 20mil e plus bonusi, ostaje kao i Hulian na pozajmici, ili ce ako Gironi bude zatrebalo otici u isti..Momak je nesto izmedju Aguera i Alvareza , mislim da uz dobar rad moze biti i bolji od njih..Izgleda da mnogi moraju da uce kako to City radi.
p

premierlega

pre 5 meseci

nije siti jos potvordio eceverija
J

Jdjdjd

pre 5 meseci

Ide li Mpabe da igra na Africki kup nacija zna li se sta?
M

Meroni

pre 5 meseci

Ima li kakvih vesti za Saudijsku Arabiju? Nastavljaju li jako i ove zime?
@

@cuj tek ovog

pre 5 meseci

naravno da je u Brajtonu od letos.Otisao je iz Liverpula kad i ova trojica koje se pominju u tekstu,i Cembrlen.Ali,ti jednostavno nisi u stanju da obradis malo vise informacija...mozzart naveo tri igraca,ja 5..sve ti se zbrkalo,batice..
G

Gostica

pre 5 meseci

Ne znam zašto i zbog čega ovi koji pišu tekstove uporno marginalizuju Junajted i probleme s kojima se suočavao ten Hag. Napisati da su Postekoglu i Hau ti koji su najviše pogodjeni povredama a izostaviti ten Haga je u najmanju ruku suludo. Šoa i Malasije nema od početka sezone, Lisandro se povredjivao dvaput i propustio skoro celu polusezonu, Megvajer kada se konačno resetovao i počeo igrati kao igrač od 50 miliona se povredio, Wan Bissake dugo nije bilo, Kazemiro povredjen na duže, Eriksen, Maunt ne može da poveže dve utakmice kako treba, Sančo skroz van tima, Reguljon doveden kao zamena za dva leva beka je takodjer bio povredjen, Lindelof nije tu bio pa je prinudno igrao Evans i tako dalje mogao bi ovako do sutra. Čemu tolika pristrasnost i hejt prema Junajtedu samo da bi se ten Hag predstavio u što gore mogućem svetlu?
g

gostgist

pre 5 meseci

malo si u pravu a malo i pristrasan.Sanco je zavrsio sa Junajtedom,kao navijac tog kluba sigurno znas i zasto.Megvajer i Bisaka su odavno u klubu i samo su balast,kojeg klub pokusava da se resi.Malasija je igrac za kraj klupe.Lindelof je u rangu Evansa.Sou uglavnom igra.U pravu si za Kazemira i Eriksena,oni su preokrenuli proslu sezonu.Maunt je odlican igrac,ali nije stigao da pokaze kako bi se uklopio u ovu ekipu,ali nema sumnje da bi bilo bolje za klub da je zdrav.
G

Gostica

pre 5 meseci

Ma nemam druže šta biti pristrasan, ovo je faktografija, Sančo jeste završio ali ne govorim o tome govorim da je svojim glupostima napravio problem u klubu i rupu u rosteru jer ne možeš u oktobru dovesti zamenu pre januara. Bisaka je najbolji bek u klubu pored Šoa a Megvajer se resetovao prilično. Nije Malasija za prvu postavu ali je prilično respektabilna rezerva, od 28 utakmica Junajteda Šo je odigrao 10 i to je tebi uglavnom? Loše vladaš informacijama prije svega, a druga stvar je što misliš da su neki igrači "loši" pa nema veze i što su povredjeni igrat će mrtvi Evans i Willy Kambwala, ono što sam ja naveo je kakvi god da su nisu bili tu, i to je sva mudrolija, nema tu nikakve pristrasnosti, to su činjenice. Nema veze igrat će deca iz akademije i starci pa kad izgubimo sve treba svaliti na menadžera.
O

Object

pre 5 meseci

Problem je sto na vidiku nema naslednika nekih bitnih i velikih igraca nase ere. Evo, kako za relativno pristojan novac naci igraca poput Salaha i Van Dajka?
l

liv

pre 5 meseci

liverpulunsu petrica vezista.Osim trojice koje ste naveli,tu su jos i Milner i Cembrlen.Alkantara je potpuno skrajnut i odlazi na kraju sezone,verovatno najveci promasaj u Klopovoj "eri"..uglavnom je bio.povredjen,ali to se moglo i moralo ocekivati.I Matipce otici.Salah bi trebao u Saudijsku Arabiju,za veliki novac,Virdzila ce ostaviti da odradi poslednju godinu ugovora.Arnolda ce pokusati da tadrze po svaku cenu.Eto,to je neki (po meni) realni presek onoga sto pisu engleski mediji i sto se moze procitati na forumima Liverpulovih fanova,kad se odbace neke nerealne najave i komentari...
č

čuj tek ovog

pre 5 meseci

Milner je od letos u Brajtonu batice.
M

MANOL0

pre 4 meseca

Milner ? Po tebi i pisanju na forumima liverpulovih navijaca kazes ? Druze ,da nisi ti pod anestezijom bio godinu dana ?
L

Lektor

pre 5 meseci

Spomenite nekad i Decreto Crescita (Growth Decree) u svojim tekstovima ove prirode, ukidanje toga je upravo nesto sto ubedljivo najvise pogadja Milan koji ce zbog toga odustati od mnogih meta koje je pikirao do pre neki dan...

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Objasni meni sta to znaci...
L

Lektor

pre 5 meseci

To znaci da ce od sada svaki klub u Italiji na platu za strane igrace morati da plati porez od 100% umesto dosadasnjih 60%.
F

Figaro

pre 5 meseci

Vlahović bi tako legao Čelsiju i Arsenalu da boli glava. Nadam se da će što pre otići iz Juventusa.
U

Uvek protiv jrz

pre 5 meseci

Milanu bi legao samo tako...
G

Gostgost

pre 5 meseci

Šteta što nema kvalitet za te ekipe... Plus jurenje sojki po Londonu...
M

Mentalna_olupina

pre 5 meseci

Bjukenen u sredu stiže u Milano. Paklen spoljni igrač, poseduje sve karakteristike modernog krilnog beka, a glavne su brzina i dribling.
L

LFC fan

pre 5 meseci

Mogao bi Liverpool pojuriti za stoperom itekako. Matip je već u godinama, Gomeza polako na beka, Van Dajk ulazi u period iza tridesete, mada stoperi sporije stare, sećam se Talijana, Konate je samo solidan, ali ne ono čemu su se svi nadali itd. Gura se onaj mladić iz U22, ali treba to docekati. Ako se gazde ne otvore sada kada je LFC prvi ne znam kada će. Stare Američke škrtice koje titula i trofeji ne interesuju mnogo, samo bilans u poslovnim knjigama.
Q

Qazo

pre 5 meseci

Šta će vam nova pojačanja, čemu se nadate? Siti nije arsenal pa da za nedelju dana sami sebe izbace iz šampionske trke... Pep će već do prvog meča 1/8f biti usamljen na čelu Premijer lige.
l

liv

pre 5 meseci

u pravu si za Americke gazde..nece dovesti nikog ove zime,osim ako se kockice bas potpuno ne poklope..Van Dajk ipak stari brze od Bunucija i Kjelinijia,ipak je drugaciji tip igraca.I ja sam ocekivao vise od Konatea..Verovatno ce dovesti stopera na leto,ali ako Virdzil ostane,nece mnogo placati...
P

Paa

pre 5 meseci

@Qazo Mi bar imamo čemu da se nadamo s obzirom na stanje na tabeli a vi navojači Jedinstva čemu se vi nadate evo ne znam.
k

konj

pre 5 meseci

Liverpul ce sigurno dovesti defanzivca, Matip je zavrsio sezonu, Cimikas slomio kljucnu kost, Robertson i dalje povredjen a onaj mladi Kuensa i Gomez ne ulivaju toliko poverenje. Mislim da ce pojuriti Lakrou iz Volfsburga ili Ignasija iz Sportinga. Mene vise brine to sto Salah i Endo odlaze u januaru da igraju za reprezentaciju.