Komentari na vest

Koković: Sa Radničkim u superligaški vrh, gde mu je i mesto

S

Sakaraki

pre preko 2 godine

A ovo e dobar trener. Zašto je dobar trener ? 1. Ima sat.Znači zna da gleda na njega jer prati vreme,a danas u modernom fudbalu je to jako važno. 2. Nosi računar na ramenu. Znači da radi moderne treninge,kuca na mašinu,analizira,provetrava i osvežava vidjeno. Znači implementira. 3. Nosi sako a ispod ima prsluk. Znači da dobro zna kada je topla a kada hladno,da ne preforsira igrači u toku utakmice,obara i podiže ritam. 4. Na trening iznese svi živi alati,šareni se i sve puca od moderni zahtevi. Kada se zbuni,da se igrači ne bi zbunili on pogleda na papir koji je iz džep izvadio. Znači da je uvek spreman. 5. Igra sa mnogo igrača u svojih 16m ali se razvija u igru napadački. Znači da ima dobru filozofiju. Implementira iz svojih 16 m ka protivničkom golu. 6. Mali problem je samo što nema rezultati,ali treba da mu se da vreme jer zna da gleda on u vreme,ima sat,i da se pusti da sprovede svoje filozofiranje i impementira znanje. To radi jako naučno,preko sata na mašinu,iz mašine na teren. Mora da mu se da ugovor na 15 god minimum da počnu da shvate igrači,i još da prihvate njegovu filozofiju kroz implementaciju modernih zahteva. Znači trenera imamo za velika dela. Samo još da dovedemo novu upravu jer ovi to ne mogu da vide,i nove igrače koji mogu sve ovo da zapamte.
b

bcvb

pre preko 2 godine

Kao klub je Radnicki veliki i ceka se da nesto uradi, ali ovako sa ovim rukovodstvom i sta sve rade i kakve igrace dovode, totalno bez plana fudbalskog, najodvratniji mi je tim u SL i porede tolike konkurencije. Kod nekih klubova se vidi neka filozofija, neki cilj, ovde se igraci dovode onako iz nehata bez fudbalskog kvaliteta nego preko veze, kombinacije stam li je Bog zna? Jednom dovodis mlade igrace totalno nepoznate iz nizih liga, pa se presaltas i dovodis "poznate" levate istrosene koji su i sa 25 godina veterani. Tek od ove godine dovede nekog stranca Japanca nicim izazvan, mada taj deluje da je tri nivoa u odnosu na ostale igrace. Sad dovede nekog reprezentativca ako nije patka iz Kameruna sto je odlicno i ima 23 godine mlad igrac, mada se cini da je toliko godina imao pre 20 godina. Uopste ne pokusavaju da dovedu igrace bolje iz nase lige, iz klubova iz kojih mogu da dovedu, ili da dovedu iz bivsih republika igrace. Stranci su tek pojam za skauting svih nasih klubova a tek za Radnicki to je misaona imenica. I tog Japanca je doveo menadzer Mrdja a Kamerunca ako nije neki azilant videcemo kako je zalutao u Radnicki. Onda imaju jednog spica i 12 krilnih igraca, ili 10 zadnjih veznih itd... Kao da nema veze sta im fali od igraca ne postoji plan nego koga ugrabe pa mozes imati 6 golmana a nijednog napadaca. A onda slag na tortu su treneri kao ovaj koga kad slusas mislis da je iz liga top 5 samo radio u top 5 klubovima. Za pocetak bi Gvardiola iz naseg sokaka trebao da primeti da ima 1 mada ko nijednog centarfora pa da proba da dovede nekog jos, a tek onda da drzi zapaljive govore zahvalnosti
m

mek

pre preko 2 godine

Bravo za komentar, kod Radnickog se bas jasno vidi odsustvo plana prilikom dovodjenja igraca.
G

G0ran

pre preko 2 godine

Ovaj je vise klubova promenuo ni sto ima godina.
P

Pasi poljana

pre preko 2 godine

Lepo od tebe što se zahvaljuješ ovima što su te doveli jer za to nisi. Nego da vidimo šta ćeš da nam pametno objasniš kada se oni tebi budu zahvalili. Biće to veoma brzo,nemoj ti ništa da brineš,nego spremaj odgovor u vidu teške filozofije.
I

Idi begaj

pre preko 2 godine

Šta će bre ti da implementiraš,papriku u ajvar ili ajvar u pindžur,..?! Ha,ha,ha,…idi begaj, još se raspakovao nije a več filozofira,…eve igrači jedva čekaju prvi trening da počnu da implementiraju,…ha,ha,ha,….Bože dragi šta se dešava sa ljudima,..ali ne su oni krivi što ne znaju,nego što misle da znaju,,.a ovi još veći stručnjaci iz ložu što ih nalaze,..e to je već nešto posebno To je implementacija velikog muljanja i ne znanja,u javašluk,bezobrazluk i anarhiju !
N

Niski22

pre preko 2 godine

Sta naprica covek.....kakva arogancija,a oterali ga sa skorog svakog posla.....🤷‍♂️
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Koja borba za vrh?!Pa nema vise pajtosa brace Toncev Slavise Kokeze da namesta drugo mesto na tabeli a posle se ispada od Estonske Flore.Prosle sezone je trebalo da ispadnete ali ispade Rad je namestenu utakmicu nisu znali da dobiju!Procicete kao sve zvezdine filijale kao OFK Beograd ili vama blizi Dinamo iz Vranja.
а

абрахам

pre preko 2 godine

А јесте се усрећили. Ове сезоне Звезда, Партизан, остало се ниво прве српске лиге.
a

aggshd

pre preko 2 godine

Kaže čovek ima jedinstven i prepoznatljiv model igre i ostade živ! Druže sve ekipe te najurile posle pet kola jer ti je igra bunker i lopte napred! Ne laži ljude ko da nismo gledali tvoje ekipe!
N

NikolaGost

pre preko 2 godine

Da nije bilo tate, dugogodisnjeg kadra FSJ i FSS, ne bi nikad ni prisao trenerskom poslu, nemač pojma 😂
M

Milosaveeee

pre preko 2 godine

Radnicki apsolutno zasluzuje vrh tabele, ali i ma mnogo pokvarenjaka u upravi koji taj posao onemogucuju. I dok se ne najure realnost je borba za opstanak.
b

bgb018

pre preko 2 godine

Niko osim Beogradskih klubova ne sme i ne može biti u vrhu tabele.