Komentari na vest

Komarac u svetu aždaja i Barsa kao kolateralna šteta Embapeove „lojalnosti“ od 60.000.000 evra

p

podesen

pre 9 meseci

Najbolje da Mbape uzme sada 60 miliona za lojalnost,zatim iduce god kao slobodan igrac predje u Arabiju za potpis uzme 300 miliona i potpise na 4 god za 3 milijarde i Bog da ga vidi.
P

Pjer

pre 9 meseci

U ovoj prici najvise ima da izgubi PSG, dobice bukvalno kao sto ga i zovu KOMARCA, stakle noge, sklon povredama, 1 utakmica dobra, deset losih. Xavi mu je naso zicu u glavu i pokusavao da je namesti, cisto sumnjam da ce to raditi i Luis Enrique, a pri tome ima pored sebe i Nejmara i Mbappe-a. Pri tome, PSG, daje pare za ovog komarca, 60 miliona za Mbappe-a, koji ide u Real naredne godine, ogromnu platu za Dembelea, ogromna plata za Mbappe-a, znaci fair play ne postoji u njihovom sistemu.. Dembeleu je bolje da ostane u Barci i pokusa da odigra konacno celu sezonu brz povreda i sa uigranim timom koji zna koliko on moze i sta moze, a kad trener i igraci veruju u tebe mozes mnogo.
A

Aco123445

pre 9 meseci

Novinar priča gluposti...on nije dužan Barsi,jadan on,ostao je u klubu za manje para...pa trebalo mu je uzet novce zbog onog kašnjenja na treninge i igranja videoigrica.Pravio je sprdnja od kluba pa čak i kad se uozbiljio opet se ozljedio u najbitnijem dijelu sezone.I sad zabija nož u leđa čovjeku koji mu se ulizivao čitavo vrijeme i proglasio ga najboljim krilom u zadnjih 20 godina haha
T

TVITER.GLAVATAN

pre 9 meseci

Licis na Homo neanderthalensis. Nije ni cudo sto manipulisu sa tobom.
v

vi ste seljaci

pre 9 meseci

Ubiće ih ekonom kad vidi da sede na loptama.
K

Katar menadžment

pre 9 meseci

Do kada će da traje ovo ludilo sa PSŽ-om?Para vrti gdje burgija ne može ali zar nije sve ovo prevršilo mjeru!?Jedina utjeha u svemu je što negdje postoje gori rukovodioci nego što mogu biti na ovim prostorima.
r

roni

pre 9 meseci

dembelea dovode digra s mbapeom a ne kao zamenu, jasnoe ko dan da je lazna farsa po medijima da bi se pricalo o psz.ne bi me cudilo da krenu po tea a da uz kes ponude mendesa,trejduju nejmara za komana i gravenberha uz malu doplatu,doveo mu fodena za partnera u vezi i svi srecni.mislim to bi mladi roni uradio i uzeo lagano ls sl sezonu,la ga no .ne znam sta amateri iz psz spremaju.
A

Antonioo

pre 9 meseci

Auuu druze, nauci da pises prvo, a kao drugo, to sto si ti sad nabrbljao je neizvodljivo ni na football manageru...
n

nikolalla

pre 9 meseci

Digra?E za ovog igrača nisam još čuo....hahahha...
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Nije los Dembele povrede ga urnisale . Sto se ove kornjace tice ostaje u PSG da ih izmuze do kraja . I mislim da nece u Real preci 100% !
f

fsdtgdfh

pre 9 meseci

hahahahhah joj majko ... bolje nemoj mislit
7

777

pre 9 meseci

Mislis,nadas se da nece,jer si navijac kantalonaca 😁
i

igor978

pre 9 meseci

Kada mu ulete u koske oni njegovi zemljaci u Francuskoj što više liče na sprintere-bildere nego na odbrambene fudbalere, plakaće on iz bolnice za Barsinom tiki-takom.
G

Gost99

pre 9 meseci

Po meni on ce se debelo za*ebati.Barselona trpila 5 godina one njegove povrede,jos mu Cavi jedini dao priliku i preporodio ga i on im tako vraca.Nejmar se i dalje kaje sto je otisao iz Barselone.A mogao je i na primeru Mbapea da vidi kako se PSZ odnosi prema svojim igracima kad nije po njihovom
V

Venom

pre 9 meseci

Pa nije on ostao prosle godine da bi ispostovao Barseloni vec zato sto nijedan drugi klub nije hteo da ga dovode.Njegov agent ga je nudio svima ali nijedan klub nije bio zainteresovan da ispuni njihove uslove.I na kraju mu ostalo samo u Barseloni da igra za 50% manju platu
n

nidza1981

pre 9 meseci

Treba da poksuaju od Fatija da naprave igraca konacno.
7

777

pre 9 meseci

Propali su oni,samo kupuju vreme,iz supljeg u prazno,ali i tome ce uskoro kraj...
v

vlajko jagodinac

pre 9 meseci

Gledam ovu sliku i proživljavam traume iz detinjstva. Na mene se uvek drali kad sednem ovako na loptu, oće posle da bude jajasta.
S

Saturn

pre 9 meseci

I onako je vise u bolnici neg sto igra