Konačno je pao dogovor: PSŽ kupio Ruiza za 23.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.08.22. | 23:53

Nema nikakvih bonusa, odlični vezista sutra u Parizu

Dogovor između Pari Sen Žermena i Napolija je konačno postignut, pa odlični španski vezista može da se pakuje jer će sutra biti u Gradu svetlosti na završnim pregovorima. Kako piše Đanluka di Marcio, Sveci će klubu sa juga Italije platiti fiksno obeštećenje od 23.000.00 evra, što znači da u dogovor nisu uključeni nikakvi bonusi na osnovu kojih bi Napolitanci mogli dodatno da zarade.

Ruiz je bio velika želja Parižana ovog leta. Napoli je imao prilično vezane ruke, s obzirom da igrač nije želeo da produži ugovor koji mu je isticao za godinu dana. Pregovori su se poprilično odužili, ali se na kraju nije ušlo u poslednja dva dana prelaznog roka, kada bi postalo prilično dramatično.

Izabrane vesti

Odlično kreativac stigao je na stadion Dijego Armando maradona u julu 2018. godine iz Betisa za obeštećenje od 30.000.000 evra i ubrzo posao jedan od najboljih igrača Napolija. Ruiz je odigrao 166 utakmica za Napoli i postigao 22 gola, uz 15 asistencija.

PSŽ je ovog leta poprilično osvežio tim, pa su pre Ruiza stigli Nordi Mukijele, Renato Sančez, Nuno Mendes i Vitinja, dok su otišli Di Marija, Vajnaldum, Erera, Kerer, Kalumuendo, Areola, Bulka i Simons.


tagovi

Fabijan Ruiz PenjaLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara