Komentari na vest

Konferencija godine u Grčkoj, Jovanović emotivan: Mrzim sebe jer sam birao snove pre zdravlja igrača

T

Taribo West

pre 12 meseci

Po meni je veliki uspeh napravio. Pao je posljednjih godina pao u prosečnost, a sad su se u poslednje dve godine vratili u vrh grčkog fudbala. Smatram da je jedna od grešaka Jovanovića što je Gaćinovića vratio u fudbalski život, a onda ga olako prepustio rivalu...
t

tzatziki u giros obavezno

pre 12 meseci

Ok, razumljivo mi je za oli...ali druze prosuli ste toliko bodova da je to prosto nedopustivo...da nije oli bio uzasan na startu sezone verovatno ni drugi ne bi bili...ne mozes da igras 80% tekmi na 1:0 i da ocekujes da ces da dobijes sve...zadnje tri tekme 1 gol i oces da budes prvi? Nemoj majstore...samo ja se secam bisu dobili volos, ofi, ioniokos...aek nijednom u PO nisu dobili...ovo im je bila sansa za titulu i ko zna kad ce opet...oli nece ponoviti istu gresku sanse nema, mada je njima fudbal u zestokom padu...oli od izbacivanja arsenala u evropi uzasan...paok zadnji put dobio benfiku u kvalifikacijama za LS i nista...msm da bi zvezda lagano sa svim timovima izasla na kraj, a nekada su bili za klasu ispred nas...ali jbg kolo srece se okrece.
I

Immobile

pre 12 meseci

Kakve on igrače ima u odnosu na Olimpijakos,AEK,PAOK pa čak i Aris ima zvučnija imenanod njih. Sa takvim igračima nemoguće je da ti igraš neku lepotu od fudbala protiv znatno jačih timova. Ovo što je on uradio sa PAOm za 2 godine,osvojio kup bio na ivici da uzme titulu. Veliki rezultat.
n

nmnn

pre 12 meseci

@Imobile Isto je igrao i sa APOELom, dakle nije do izbora igraca nego taktike, ova taktika moze da donese(ne nuzno) kratkotrajan uspeh, ali na duge staze i u ligaskom delu moras da postizes golove.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Ima u Grckoj jako zanimljivih igraca mogli bi recimo Vojvodina,Tsc i Cukaricki da obrate paznju.Sto se tice Jovanovica i Paoa bice titula sledeci put.
g

gosttttttttt

pre 12 meseci

Bravo 👏Uneo si strašnu energiju u tim bez sampouzdanja, i borio se do kraja! Sledeće sezone uzimas!
i

imao

pre 12 meseci

Si +15 u jednom momentu i sada cmizdris...i treba da mrzis sebe,kad nisi uzeo titulu ove sezone,onda neces nikada,trener bunkeras,ruzan fudbal mu sve ekipe igrale,kad na njegovoj utakmici dodje 3+ sveopste veselje...
R

RangoNS

pre 12 meseci

@Aca, Ja sam isto to hteo da pitam.
P

PeraV

pre 12 meseci

Grci i fudbal, tja

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Strasan trener! Sa onakvim igracima se borio do zadnjeg kola za titulu, svaka cast!
v

vnk

pre 12 meseci

I napravi uspeh svakih 15ak godina, poslednji mu je bio LS sa APELom... Kod nas ima ovakvih trenera na kilo.
@

@vnk

pre 12 meseci

Ima, evo otimaju se ino klubovi za naše trenere. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati naši treneri koji rade u ino...
@

@@vnk

pre 12 meseci

Pa to i hocu da kazem, coveku je posle APOELa Pao najozbilniji klub, i to 15ak godina posle, i za sav taj period nista znacajno postigao nije. Svaki nas trener bi imao slicne rezultate, ne zato sto imaju ne znam koliko znanje nego zato sto nisu nista losiji niti bolji samo sto je Jovanovic za razliku od ovih nasih vrljika nekako uspeo da radi po inostranstvu.
V

VALJAK VERITAS

pre 12 meseci

JOVANOVICU TREBA TI BOLJE NAPADACE. GRCKI SAVEZ RADI PROTIV PAO ! SVEDOK JE MARINAKIS !!!
L

LukeCage

pre 12 meseci

Olimpijskos je tim koji dominira Grčkom na i van terena. Znamo koliko je bilo kradja kad su se rvali sa Paokom nekoliko sezona. Potrebno je da budu jako loši, kao ove sezone, da ne uzmu titulu. Sa druge strane, PAO je sam kriv za ovo što mu se desilo i AEK će zasluženo uzeti titulu.
G

Gost388

pre 12 meseci

Odavno tamo sude strane sudije i OLY je uvek bio jaci od Paoka igrao uvek dobro u Evropi za razliku od Paoka koji je smesan u Evropi godinama. I ove sezone najjaci tim je OLY po imenima i pojedinačno ali problemi neki i kiksevi su ih sprecili da ponovo osvoje titulu.
G

Gosty

pre 12 meseci

Zaboravio je reci da su pola utakmica dobili u 90 +, vecina su bili penali
D

Dexaman

pre 12 meseci

Eh sad...Jednostavno niste uspeli i to je to. Kakva sad odlaganja, kakvi bakrači?! AEK je isto tako vrhunski odigrao u drugom delu sezone (kao Pao u prvom) i zasluženo će osvojiti titulu...Pao je prosuo bodove na nekim utakmicama neočekivano i uz odlični AEK nije uspeo da istera stvar do kraja, tj.da bude prvak. Ipak, Jovanović verovatno radi dobar posao tamo, jer konačno Pao je postao konkurentan u borbi za titulu... Neka uzmu sledeće sezone...
А

Аца

pre 12 meseci

Јел може неко да објасни како то у тексту стоји да је Маринакис, први човек Олимпијакоса, први човек фудбалске лиге Грчке? Не може баш то тако да буде, ваљда постоје правила да не може на две-три функције одједном а камоли први човек једног клуба да буде на челу лиге. Овде нешто није разумљиво.
D

Dexaman

pre 12 meseci

@Aca Ništa ne čudi kad su u pitanju Grci, Bugari i njima slični (naravno, tu smo i mi)...Mada, oni se bore poslednjih godina, dovođenjem stranih sudija i delegata, samo je pitanje koliko im to uspeva...Ipak, mislim da su malo popravili stanje u svom sportu, upravo zahvaljujući tome. Daleko je to od idealnog, ali opet, bar se trude. A pogledaj naše prvenstvo, svi znaju da su Kolubara i Mladost Gat namestili utakmicu, pa mora UEFA da nam signalizira da nešto nije u redu?! A sve će proći sa nekim blagim novčanim kaznama i teraj dalje...