Konte: Imali smo Juventus na konopcima, skupo smo platili naivne greške

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.02.21. | 01:04

"Juventus je jedva stvorio neku priliku, ne sećam se da je Samir Handanovič nešto odbranio"

Juventus je u Milanu odradio pola posla. Stara dama je u prvom polufinalnom duelu Kupa Italije slavila na Đuzepe Meaci sa 2:1, a Antonio Konte svestan je težine zadatka koji je pred njegovim timom i ne miri se lako sa činjenicom da su Nerazuri ispustili prednost.

Ističe Konte da je Inter imao Juventus na konopcima i da je skupo platio naivne greške.

Izabrane vesti


„Juventus je maksimalno iskoristio dve naše naivne greške kažnjavajući nas golovima. Moramo biti nemilosrdniji, jer smo toliko šansi stvorili koje morate da završite golovima protiv ekipa kao što je Juventus. Performanse su bile odlične, samo je rezultat bio negativan. Imali smo Juve na konopcima, zaista je razočaravajuće, jer smo zaslužili mnogo više od konačnog rezultata“,rekao je strateg Nerazura.

Ne misli Konte da je njegov tim odigrao lošu utakmicu, ali rezultat je ono što je u prvom planu.

„Juventus je jedva stvorio neku priliku, ne sećam se da je Samir Handanovič nešto odbranio. Da nismo napravili te dve greške... Poštujem svaku presudu, ali činjenica je da smo uspeli da pobedimo u ovoj utakmici sa 2:0 da se niko ne bi žalio. Konačni rezultat je ono što zamagljuje procenu ukupnog učinka“.

Antonio Konte za ovaj meč nije imao na raspolaganju Romelua Lukakua i Ahrafa Hakimija zbog suspenzije. Za utakmicu u Torinu neće moći da se osloni na Artura Vidala i Aleksisa Sančeza, koji su se dobijanjem žutog kartona eliminisali za revanš.

„Neizbežno je da sa porazom od 2:1 na domaćem terenu tamo moramo da pobedimo u revanšu sa dva gola razlike, tako da gostovanje u Torinu neće biti lagana šetnja parkom“, zaključio je Konte.


tagovi

Antonio KonteInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara