Komentari na vest

Konte o otkazu: Nije u redu, još se mučim posle operacije... Milan i Totenhem klubovi na potpuno različitim nivoima

P

Pantela24

pre oko 1 godinu

Ekipa Totenhema je izgubila kompas još od odlaska Poketinja, jer je menadžment dovodio trenere sve gori od goreg, čiji stil fudbala nije u skladu sa dnk nosioca ove ekipe....Kao što i Čolo uništio Felixa malog...Tako i ovi uništiše sve što je valjalo... Toliko dobrih igrača ih Permier lige za male pare da dovedu, oni se pojačali iz Đubrentusa...Doveli Emersona royala...itd itd...tako da ova ekipa Milana da je Poketinjo trener, dobila bi 5 komada i aj kući...Ovako prođoše ni krivi ni dužni...Sportski pozdrav!
D

Doktorr

pre oko 1 godinu

Nije Milan Bog zna kakva ekipa ali Totenhem je za ove dvije utakmice stvorio samo jednu ozbiljnu sansu i to je onaj udarac Kejna glavom pred kraj utakmice. Milan mozda manji posjed lopte ali definitivno bolja igra i vise ozbiljnijih sansi. Idemo dalje, Forza Milan!
G

GostNBG

pre oko 1 godinu

Imaš u timu vrhunska krila, tim naučio da igra sa špicem i dvojicom ofanzivnih krila, i ti uh ubiješ svojom formacijom potpuno. Tim koji ima Kejna, Sona, Rišarlisona na 3 utakmice za redom ne može da postigne gol! Pa do koga je ako nije do trenera i postavke igre. Prevara od "stručnjaka"
I

Igor978

pre oko 1 godinu

Najveća prevara od trenera u najneambicioznijem klubu Premijer lige, sjajan spoj. Imaju po kvalitetu sastav koji ne može da se bori ni za top 6, a dovedu kao neko zvučno ime za trenera i očekuju top 4 u onakvoj ludoj konkurenciji. Imaju 2 i po igrača top nivoa, sve ostalo suvi prosek.
H

Herzlich wilkommen

pre oko 1 godinu

Jbg, nemaju svi 600 miliona za Mudrinskog i co. Ali i ovakvi kakvi su, dobiše te plastikanere bez muke

bojke

pre oko 1 godinu

Kejn je engleska verzija Cira Imobilea, zabija samo u ligi, u najjacim evropskim takmicenjima i za reprezentaciju na svetskom i evropskom moze zabiti samo iz penala. Zao mi jedino sona, vrhunski igrac koji propada u totenhemu
b

blues13

pre oko 1 godinu

Ok sve lose igraju sve to okej, al izuzmite Kejna dajte mi jednog samo jednog igraca koji bi bio prva postava u bilo kom od 10 trenutno najboljih ekipa na svetu. Bekovi stoperi veza i okej doveli su mu dva tri igraca koja su igrala dobro u svojim klubovima Bisouma, Richarlison i Porro a ostala pojacanja otpisani igraci u predjašnjim klubovima Bentacur, Le Glet, Kulusevski itd. Zaboravih Perišića čovek je klasa al realno u 34 godini doći u njazahtevniju Ligu na svetu plus Liga šampiona plus kupovi nema covek snage za to. Moje misljenje ako budu u 4 i ovaj plasman u Lš skroz korektna sezona za ovaj tim.
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

Konte polako postaje veliko razočaranje...Ispali iz FA kupa, ispali iz Lige Šampiona od Milana(koji ne spada u red velikih favorita) bez ispaljenog metka, još ako ne bude među prva 4 u Ligi... U svakom slučaju, Totenhem pod Poketinom i posle njega ( sa Murinjom, Espirito Santom i Konteom) dva različita pojma!
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Realno Totenhemu je uspeh igrati L.Š., ako ove sezone uspeju neka slave. Vuče ih Kejn, koji je već u godinama i istrošen, a u Evropi kad ga zatvore ne može puno, ko ni Mbape. Son potpuno van forme, čini mi se da trpi s ovom formacijom. Najveći problem je formacija, koja prosto nije konkurentna, i Poter je u Čelziju promenio i to je proces dok se uigraju. Konte se mora menjati, formacija obavezno, ali problem je što je tim star i u godinama, a osvežavanje baš i ne ide po planu. Pitanje da li bi i Poketinjo sad išta mogao, nije to više isti tim. U ovoj konkurenciji, Liga šampiona puna kapa, jer su drugi timovi potentniji i bolji
G

Ginola 14

pre oko 1 godinu

Svaka čast Conteu na onome što je napravio od Novembra '21 do Juna '22. Tražio je od kluba da ga podrže i dobio je nove igrače u 3 prelazna roka zaredom. Znači da se pad u igri, tima kolektivno i igrača individualno, samo njemu može pripisati. Kuka od kako je došao kako su mu žena i kćerka u Italiji, a on, jadan, sam u hotelu u Londonu živi. Kuka kako je izgubio 3 dobra prijatelja u kratkom roku i da ne vidi smisao bez porodice. Sve stoji, ali mu isto tako nije mrsko uzimati 15 miliona po sezoni za očajan posao koji radi od prošlog ljeta. Kako stvari stoje, tip bukvalno sve radi da, ako je ikako moguće, dobije nogu prije vremena kako bi pokupio ostatak love sjedeći kući u Italiji i spremajući plan koga će sljedećeg odrati od idućeg ljeta. Naravno, za sve će biti kriv klub jer mu nisu dali igrače koje je želio, jer su ga šutnuli, a on jadan, bolestan. Krivi su mu i igrači koji su, po njemu, blagi užas. Svoju krivicu za ovo ima i Levy koji nije podržao Pochettina, pa ga šutnuo i doveo jednog za drugim, 3 pročitana, defanzivna trenera da igraju antifudbal na kontru koji Tottenham nikad nije igrao. Zasluženo ispali iz FA kupa, zasluženo ispali iz LŠ i što je najgore uz očajan fudbal ako se to fudbalom uopšte može nazvati.
e

esex

pre oko 1 godinu

Igra covek sa tri stopera,sredina suplja,katastrofa taktika.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Da se donese novo pravilo, LŠ da igraju samo klubovi koji su osvajali ušati pehar.
J

Jao

pre oko 1 godinu

Grobari nezadovoljni
P

Pantela24

pre oko 1 godinu

Krenulo je, gospodin izgovor, sad ispade da Milan ima zverski jaku ekipu a on neke poluamatere... Pa Milanova ekipa je te polu amaterska, ima pet zglavnih igrača možda... I ti kući uspeš dva puta da šutneš na gol...To nije do igrača...To je do igre, taktike, tačnije trenera. Još kad vidiš koju navalu imaš...Otkaz pod hitno! Sportski pozdrav!
p

pantela24

pre oko 1 godinu

Pozdrav za navijače Milana koji mi nalupaše minuse 😂
S

Sempre Ac Milan

pre oko 1 godinu

Pantela a šta to totenhem ima a da Milan nema!?Kane,Son i još jedan ostali drvosječe!Ako su lenglet,royal,skip,romero igrači onda neka fudbal ide u tri lepe!Milan je koplje iznad totenhema!FORZA MILAN!!!
P

Pantela24

pre oko 1 godinu

Pa o tome i pričam, da Milan nije ništa bolja ekipa, čak i gora, ali nerealni navijači Milana će shvatiti o čemu govorim već u sledećoj fazi takmičenja...Sportski pozdrav!
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Jednostavno to je totenhemu limitr,realno gledano sem kejna obicna prosecna pl ekipa za 8-14 mesto
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Tu je konteova krivica najmanja...son i kejn nece vise da igraju za 150000 nedeljno... Kad znaju da bi u mancesteru celsiju bilo 400000 a skrtica ne da povisicu i to je to ... Ko god dodje imace isti problem...
T

Trololo

pre oko 1 godinu

Bogme, Kejn je jedini i igrao nesto ove sezone, vukao je ceo tim, uz jos par igraca, dok je Son neprepoznatljiv...
R

Realnost

pre oko 1 godinu

Konte je odličan trener, ako njega oteraju mogu samo gore od ovoga… Novi ugovor (višegodišnji) i dati mu maksimalnu slobodu i strpljenje da radi i stvara tim, ako imaju imalo pameti… Bolji trener od njega ni u snovima neće doći u ovakav Totenhem
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Konte je trener prve sezone i to je to. Procitan je odavno.
s

stoji

pre oko 1 godinu

ali ne može da se gleda Totenhem,a nekog rezultata nema...
n

nuletina

pre oko 1 godinu

Profesionalni prodavac magle
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Neka se gospodin Konte konsultuje sa gospodinom Draganom Dzajicem.On je imao operaciju kuka ali je spreman mozak mu radi 300 na sat cak i ovim godinama.Covek bi po svemu tome maraton mogao da istrci.
T

Trpadzija

pre oko 1 godinu

Doktor za ligu,sto se vidi kroz meceve protiv Citya gde Pep ima negativan skor protiv njega,Ali covek u evropi toliko plasljivo postavlja ekipu da je to neverovatno. Sramota je da ih ovakav Milan sa nekim poluigracima glat prodje !