Komentari na vest

Konte odgovorio Arteti: Fokusiraj se na tim umesto što se žališ

x

xaeaexaexeax

pre oko 2 godine

iskreno, totalno je u pravu konte sto se tice ovog klovna artete.
П

Пантела24

pre oko 2 godine

Не знам зашто ми нисте објавили коментар, али Конте је морална нула и последњи је који треба да дели савете, ако се неко жалио на све и свашта кад не иде и тражио алиби то је он... Притом пенал је непостојећи. Спортски поздрав!
V

VALJAK VERITAS

pre oko 2 godine

BRAVO KONTE ! NE SHVATA DA SI BOLJI !
S

Srecko Sojic

pre oko 2 godine

E bas mu ima tko i reci… Ja ne znam da u svetu profi fudbala place vise od Kontea i Murinja.
G

Gost66

pre oko 2 godine

E pravi si SOIC
G

Gost999

pre oko 2 godine

Kad moralisu i pametuju osobe koje su bile izbacene iz fudbala zbog namjestanja rezultata, onda znas dokle je svijet dosao. A eno i po netu se vrti situacija sa utakmice Totenhema i Liverpula, kad je srusen Jota, bar nekih 3x jaci i intenzivniji start, plus je Jota imao loptu u nogama, i ovaj Tirni ne sudi penal.. I kako da se ne zapitas da li sudi po necijem nalogu da zadnja dva kola bude ludnica ili navija za Tott.. nema trece.
O

Orao

pre oko 2 godine

Stani, Konte prica nekome da stalno kuka? Ja ne poznajem ni jednog ni drugog, ovo sto procitam u medijima mogu da kazem da su bara -bar.
G

Gostooooooop

pre oko 2 godine

Iskreno mislim da Arsenalov tim nece moci da izdrzi evropu i ligu, ako ne dovedu tipa 4,5 igraca za leto, sa dobrim predispozicijama
g

ghost11

pre oko 2 godine

Kad bi Konte tek čuo Šamrok Stanoja
U

Uo

pre oko 2 godine

Da je Konte imao sinoc onakvo sudjenje, digao bi pola drzave na noge :D
D

Deniz

pre oko 2 godine

Juče rekoh da je LŠ ljepša sa Arsenalom, ali da ni Totenhem nije za bacanje, jer se zaista trude. Lik odgovara, ako se neko trudi onda je to Arsenal, i slažem se, a ako nastavi da puca sebi u noge, onda bolje i da ne igra LŠ. Arsenal ima talentovaniji sastav, ali Totenhem za nijansu ozbiljniji prije svega zbog Sona i Kejna. Ta dva igrača su svijetske klase, mogu igrati od Reala, Bajerna, Liverpula, Sitija, pa tako redom. Mislim da se ne bi obrukali u LŠ, za razliku od raštimovanog Arsenala(mislim na odbranu).
D

Dejani

pre oko 2 godine

Sve je tako. Ali ako bi Conte otišao kao sto se piše onda je pitanje ko će doći i kako će nastaviti. Možda je zato bolje gledati Arsenal u Ls koji je prepun potencijala i nadolazeće generacije. Pitam se kako će izgledati za 5 godina ako većinu igrača zadrze.
A

Antonioooo

pre oko 2 godine

Pravo među oči. Porazgovaraj sa Holdingom i Sedrikom, a ne sa sudijama