Dušan Vlahović (©Reuters)
Dušan Vlahović (©Reuters)

Korvino savetuje Vlahovića: Ostani u Juventusu, čak i ako ne bude Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.23. | 10:31

“Juve je uvek Juve, posle oluje uvek izađe sunce“, kaže čovek koji je svojevremeno doveo srpskog napadača u Firencu

Nagomilani problemi zbog finansijskih mahinacija mogli bi da dovedu Juventus na rub propasti, samim tim i do raspada ekipe u koju je mnogo uloženo.

Jasno je da Dušan Vlahović automatski privlači najveću pažnju, čak se i tokom januarskog prelaznog roka spekulisalo da bi mogao u Premijer ligu, ali se ništa konkretno nije dogodilo na kraju i srpski napadač je ostao u Torinu.

Izabrane vesti

Nedelja, 18.00: (1,90) Juventus (3,50) Fiorentina (4,70)

Tu bi 82.000.000 evra plaćeni centarfor trebalo da ostane i u budućnosti, bez obzira na sve, tvrdi čuveni Pantaleo Korvino. Čovek koji je imao veliku ulogu u dovođenju tada golobradog Vlahovića iz Partizana danas jesen sportske karijere provodi u Lećeu, a u intervjuu za milansku Gazetu dotakao se slučaja srpskog reprezentativca i koliko je važno da on ne menja crno-bele boje u skorijoj budućnosti...

“Pre svega, drago mi je što Federika Kjezu i njega vidim zajedno u Juventusu. Budućnost je njihova i nadam se da će uživati u uspehu“, poručio je Korvino i nastavio:

“Njihov potencijal je beskrajan. Dušan se već pokazao kao šampion u Fiorentini i sada u Juventusu. Fede je najbolji u ulozi koju ima, kao asistent i strelac, uvek doprinosi igri“.

Vlahovićevih godinu dana u Juventusu ispunjeni su uglavnom kritikama što ne postiže više golova, mada je u dosadašnjih 39 utakmica strelac bio 18 puta, uz još pet asistencija. S obzirom da je dobar deo vremena proveo u oporavku od problema sa preponom, Vlahovićev učinak je odličan i to smatra Korvino.

“Kritike za Dušanovu igru? Ma, dajte... Ne sme da se kaže ništa protiv tog momka. On je top pojačanje, neko ko će vraćati uloženo kroz velike brojke. Talenat dovoljno govori o tome kakav je igrač. On je kompletan centarfor. Njegova fizika, osećaj za gol, tehnika i napredak koji ostvarije su zadivljujući, kao i snalaženje u vazdušnim duelima. Osim toga, još je mlad i mnogo je vremena pred njim“.

Zato vremešni sportski radnik nema dilemu – Dušan Vlahović treba da ostaje fudbaler Stare dame, šta god da se desilo u klubu...

“Čak i ako ne bude bilo Lige šampiona ili evrokupova, savetujem mu da ostane u Torinu. Juve je uvek Juve, posle oluje uvek izađe sunce i dođu mirniji dani“, uveren je Korvino.

Juventus i Fiorentina su istorijski rivali, a u nedelju od 18 časova odmeriće snage u Torinu. Biće to prilika za Vlahovića da još jednom odmeri snage sa bivšim saigračima...


tagovi

Dušan VlahovićPantaleo KorvinoJuventusZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara