Komentari na vest

Košmar je prošao! Posle povrede, porodične sramote, loših doktorskih saveta i paste u paradajz sosu – vraća se Pogba

P

Pakaoo

pre preko 1 godinu

Nadam se da će biti kao nekad, u najboljim je godinama, nadam se da ce pokazat kakav je igrac bio.Epizoda u Man Utd se zavrsila kako se zavrsila, Isus Hrist se ne bi snasao u onom rasulu od kluba.
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Kada je dobre psihe i fizike Pogba je super igračina. Nadam se da će biti takav u Juventusu i u ovom svom drugom mandatu.
a

alobre

pre preko 1 godinu

Nema šta menadžerka da mi bajke priča,sudim na osnovu onoga što vidim na terenu,smešna je što misli da će njene bajkice da promene mišljenje ljudima,likuša zvuči kao da prodaje jastuk a ne igrača pa ono lep,mekan udoban je,šta patetišeš pobogu,koga briga dal njemu vire noge s kreveta,aj gotova pauza odo utovarat cement a ova nek gladi mindžu i dalje tako nam grah pao

Katalonija

pre preko 1 godinu

Meni samo nije jasno kako PSG nije uzeo Pognu do sada, idealan za njihove vrednosti i standarde...
m

murinjo

pre preko 1 godinu

@bojke, si ti pri sebi dete? pogba osim juventusa pre mancestera nema nista vredno pomena, to sto je osvojio, osvojili su mu drugi, pogledaj francusku reprezentaciju i s kim igra ali dobro, jasno mi je da je tebi gotivan zbog frizure, plesanja kada da gol, instagrama, i onog jedbog steznika samo na levoj ruci sto je video da koriste momci u NBA u.

bojke

pre preko 1 godinu

Gresis, meni je on gotivan jer pratim seriju a, i ono sto je on prikazao u juveu retko koji veznjak je uspeo , da bude toliko kompletan u svim segmentima igre. Ako ides tom logikom sta je onda de brujne osvojio pre sitija? Videli smo i kako ti francuzi igraju bez pogbe i kantea, svi redom ih ubise u poslednje vreme iako je tim prepun zvezda i svi pricaju da bi uzeli ono svetsko i bez Pogbe , a sto nije istina. Pogba se dosta podcenjuje zbog slabih igri u junajtedu, ali momak je klasa i pokazace opet to u juveu videces.
š

štajebre

pre preko 1 godinu

Beži bre bojke to je bilo pre 5 godina,čovek propo ko grčka od tad
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

jedva cekam Di Mariu, Chiesu i Pogbu u Juventusu. Muka mi vise od Rabiota,Locatelia,McKenia,Cuardada i td.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Dok sva trojica zaigraju ispasce iz LS i izgubice sansu za titulom
p

pedja d boj

pre preko 1 godinu

E to ako oćeš gledati onda se zaputi do ambulante juvea
J

Junker

pre preko 1 godinu

Fizicki, tehnicki je trebao biti nesto izmedju Modrica i KDBa i verovatno najbolji veznjak u ovom trenutku. Ovako, imao je mozda 10 dobrih utakmica u karijeri i samo ce ostati potencijal koji se jako dobro prodao.

bojke

pre preko 1 godinu

Pogba je uzeo svetsko sa francuzima , uzimao titule u italiji i igrao finale sa juveom , tako da de brujne nije nista vise osvojio od njega. U junajtedu gde niko ne sija on je bio jedan od boljih igraca, videcemo ga sad u juveu