Filip Kostić (©Starsport)
Filip Kostić (©Starsport)

Kostić zove navijače na Marakanu: Jako nam je bitna podrška

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 15:13

“Srbija uvek igra na gol više”, poručuje krilni bek Orlova

Kuburi reprezentacija Srbije sa posetom na tribinama. Sada kada igra atraktivno, maksimalno ofanzivno, kada se javnost ponovo interesuje za partije Orlova, očekuje se da će se to odraziti i na podršku navijača.

Istina, vremenske prilike pred sutrašnji susret sa Azerbejdžanom (20.45) ne pomažu timu Srbije, ali Filip Kostić očekuje da će biti na tribinama ljudi kao na prethodnom duelu sa Luksemburgom na Marakani.

Izabrane vesti

Protiv Luksemburga je bilo odlično. Jako nam je bitna podrška navijača, očekujem da dođu u što većem broju na ovu utakmicu pred gostovanje u Lisabonu. Mi ćemo se truditi da opravdamo njihovo poverenje“, poručuje Kostić.

Levokrilni bek srpske reprezentacije zadovoljan je što su Orlovi doneli tri boda sa poslednjeg gostovanja, iako nisu blistali u igri.

"To je dokaz da danas nema slabih protivnika, da svi igraju fudbal. Odlika je velikih reprezentacija da pobeđuju i kada igraju slabije. Ostvarili smo jako bitnu pobedu pred meč sa Azerbejdžanom“.

A sutrašnji rival je poslednji u grupi, bez takmičarskog motiva dolazi u Beograd. Lepa šansa za Srbiju da ostvari sigurnu i lakšu pobedu od prethodne.

"Svaka pobeda je bitna i donosi samopouzdanje. Respektujemo svakog rivala, ali smo favoriti i ne bežimo od toga, samo što to moramo da pokažemo na terenu. Pratićemo i kako igra Portugalija, nadamo se njihovom kiksu. Najbitnije je da pobedimo, ali važna je i gol-razlika. Ako možemo da postignemo više golova, zašto da ne“, rekao je Filip Kostić


tagovi

Filip Kostićfudbalska reprezentacija Srbijereprezentacija Azerbejdžana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara