Komentari na vest

Kostić zove navijače na Marakanu: Jako nam je bitna podrška

P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Zasto se ne igra u Novom Sadu ili u Nisu ako Beogradska Publika ne moze da se skupi. Ja Sam iz Beca mi smo dva puta protiv Austrije napunili Stadion za par dana je bilo rasprodato. I sto je naj gore morali smo izmedju svabe da sedimo jer nisu bile vise Karte za nas Sektor i Neutralan. Evo ja vam Garantujem napravi te Cenu Karta u Becu 50 Evra, neka organizuju i bice pun Stadion. I neka taj Novac ide u Humanitare svrhe Plus kohoce neka da kolko moze i hoce za bolesnu decu ili nekom kome je potrebna pomoc.
G

GostSteva

pre preko 2 godine

Zašto se nikad ne razmatra opcija da se utakmice protiv manje atraktivnih protivnika igraju van Beograda ? Manji stadion, publika koja retko ima priliku da ugosti reprezentaciju... Mnogo lepša atmosfera !
F

Foteljas Revolt

pre preko 2 godine

Zato sto smo svi idioti
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Ma nema frke. Stub Srpstva ce na sev ernoj tribini napuniti.....3-4 reda.
G

Gostic 09

pre preko 2 godine

Sramota je da Reprezentaciju u glavnom Gradu ne gledaju barem 30.000 Navijaca Sramota za Beogradjane
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Sramota je da imaš menadžersku repku koja se muči sa Luksemburgom kao da igra protiv Francuske
k

kikikikiki

pre preko 2 godine

ako pocnes da igras za repku kao sto igras za frankfurt onda mozda i dodjemo na mec
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Pa kad lik dobije trkačke saigrače kakve ima u Bundesligi da mu naprave prostor kakav tamo ima i kad reprezentativni fudbal krene da se igra brzinom kakav se igra u Bundesligi, igraće on kao što igra tamo. Komentar jadan i bedan ali je očigledno odsjaj karaktera postavljača.
G

Gost2704

pre preko 2 godine

kiki predji na umetnicko klizanje. Covjek ti je sve lepo objasnio. Nije fudbal za tebe.
p

predjinagolf

pre preko 2 godine

dzaba ga branis kada statistika ne laze, nista nije uradio i zadnjih par okupljanja reprezentacije srbije. i to nije samo do kolektiva vec je i do samog igraca, ali verovatno si mu neki fan boy pa ga branis svuda.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ja ne koristim pet nikova, ne lupam sebi pluseve, a pogotovo ne koristim strane termine tipa "fan boy" kad pričam/kucam Srpski. A Kostića nemam šta da branim. On je dokazao kao najbolje levo krilo Bundeslige (po Nemačkoj štampi, ne meni), kao što je dokazao Sergej kao najbolji vezista Kalča (po Italijanskoj štampi, ne meni), kao što je dokazao Jović kao najbolji golgeter Lige Evrope i najbolji mladi stelac Bundeslinge I-K-A-D-A... Da njih trojica moraju biti osovina. Naravno, Sergej i Jović su previše mladi, lepi, bogati, furaju najbolje ribe i najbolja kola, pa se večitoj staroj gardi ne sviraju. Isto stoji i za Fiću s tim što je on već na zenitu karijere, pa smo ga skoro već ispropastili. Aj sad gou get mi sam burek bejbi.
c

czv123

pre preko 2 godine

On je uvek davao sve od sebe. Ali kako da bude najbolji kad nema prostora , treba neko da istrči i otvori mu prostor. Ali ko kad igramo sa dva špica od po 2m ?