Komentari na vest

Kovačević potvrdio: Imam ponudu Benfike

D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Svaka čast! Pocetak karijere za golmana. Ponuda karijere. Trenutno teško može da zaigra za reprezentaciju pored Rajkovića, Dmitrovica i Vanje. Šteta ako ne bude imao strpljenja pa zaigra za Bosnu.
M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Čovjek uopšte i ne razmišlja o Srbiji, dapače odbio ih je već u mlađim kategorijama. Nema ni njihov pasoš, Bosanac pravi pravcati. Odbijanje reprezentacije, vezano je za prethodne pozive, tj. ne pozive od strane Peteva, a ovaj je to radio jer je od drugih menadžera dobivao kaparu da bi njihovi golmani sjedili na klupi, drugi razlog u to vrijeme je bio aktualan transfer u Rangers. Bilo je jako blizu, a da tamo pređe trebao je dobiti vizu, a to je mogao samo ukoliko ima dovoljan broj nastupa za repku u prethodne 2-3 godine, a on to nije imao, ili da prestavi da ima problem sa savezom i da ne nastupa nikako za repku. Druga opcija je bila lakša, pa su odbili taj poziv, da bi mogli predstaviti problem sa savezom, nešto slično je radio i Saša Papac godinama.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Najbolji nas golman trenutno
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Одбио ткзв Босну ,најбољи голман Пољске.Хоће само Србију и ни једном га не зове. То да је најбољи голман и кога је одбио и кога жели сам чуо у преносу.Не знам какав је голман али ако је најбољи у целој Пољској лиги ..
G

Goster

pre gotovo 2 godine

Nego ce igrati za tzv srbiju mozda...
M

Miodrag Celinac

pre gotovo 2 godine

Nije razlog bila svadba nego njegova želja da brani za Srbiju. Bolji je od Svilara. Njegov agent Franjo Vranković izdao je saopštenje povodom toga.
g

gg3+

pre gotovo 2 godine

Pozvati ga što pre u reprezentaciju Srbije, zaista odličan golman
d

dadada

pre gotovo 2 godine

takođe je i Mihailo Ristić u Benfiki