Komentari na vest

KRAJ: Crvena zvezda - Čukarički 3:0

A

Assssssss

pre 2 meseca

Da li vas nije sramota, koji breee penali za zvezdu, na sta ovo lici
U

Ubiste sa Lucicem

pre 2 meseca

Prodjete pored bilo kod terena skolskog, pokupite random devojcicu, obucete joj dres i pustite je na teren. 7 puta bolja ce biti od Lucica sa kojim nam J sve po spisku celu sezonu. Daj prodajte ga vise a u pm i svama i s njim
D

Daj prodajte vise Lucica

pre 2 meseca

da ga ne gledam... Kakva je to panjcina ovako nesto se dugo nije videlo na terenu. Celu godinu ga forsiraju. Je"o vas terzic i menadzeri, sta vi radite ovo je sramotno!
D

Dokle ce vise

pre 2 meseca

oci da mi krvare od Lucica? Dokl
L

Lisa utakmica

pre 2 meseca

Losa utakmica,a Ovaj cukaricki je slabiji tim od Novog Pazara.ne znam zasto nije bilo vise publike,ako je bila besplatna karta za derbi.ne voli se Zvezda i Partizan kako se predstavlja u medijima .
i

i tako sve u krug

pre 2 meseca

Zvezda je sampion lige sampiona,braco doktori,bravo Miloje bravo,bravo sudije,tako je brreeee,2 penala hocu jaaa,i ne brini se presednice svog naroda bice kako ti kazess....
B

BokiUSA l

pre 2 meseca

Samo tako. Sigurno ka odbrani titule. Kako god se zna I moze pored onih lopina u crno belom. Nikako im ne dopustiti da je osvoje.
B

Bumbarko

pre 2 meseca

Mislim da penale ipak treba svirati u prvom i 46-om minutu. I tako svaka utakmica sa manje stresa i nervoze i samo rastereceno.
c

cpr

pre 2 meseca

penalom se otvara utakmica, lako je tako.. sta bi tek da imaju veci budzet od mucenog Partizana?
c

cipar

pre 2 meseca

Ne znam, mene bi bilo bar malo sramota.
A

Ajmo realno

pre 2 meseca

Dejan Santrac najbolji igrac Zvezde ovo prolece !
E

E75

pre 2 meseca

Filipovic, Vranes i Jovanovic treba krivicno da odgovaraju.Ovo je zrelo za aps.
m

matoriekspert

pre 2 meseca

Sada bar vlasnici Čuke mogu da odahnu.Poreska neće do daljnjeg zalaziti u njihovu firmu!
D

DGL

pre 2 meseca

Vranjes 12. igrac CZ...
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Imam utisak da ove sudije namerno dosude dva penala za zvezdu da obesmisle ligu, nakon one kradje u surdulici. Da bi onda moglo da se prica da se krade i za jedne i za druge.
D

Dmtr

pre 2 meseca

Lucic igra neki drugi sport ocigledno, neki fudbal bez golova i uopste granica terena, ciste piruete po livadi. Znaci kod decka ne postoje ikakve smislene odluke na terenu i razumevanje igre. Muva beeez glove
F

Fiat uno 2.0 gti

pre 2 meseca

Penal za Zvezdu hoćemo penal za Zvezdu penal za Zvezduuu
z

zvezda le

pre 2 meseca

Evo ga i drugi penal.Ajmo kolektivno kmekanje.
a

aleksa101

pre 2 meseca

Bahar, gledas li?
B

BEST of SULTANAT

pre 2 meseca

Sudar glavama = penal za Zvezdu?
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Miloje bunker na delu.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Stisno nas Čukarički jer Miloje naredio bunker.
N

Novak majstor

pre 2 meseca

Izlazak Olayinke ok , ali zasto vaditi Mimovica i uvesti Lazara Nikolica covek se ne sastavlja sa loptom . Realno treba dati sansu Sremcevicu i Krasou trebaju nam konkretniji igraci u napadu .Naravno Miloje ce sad da zatvara...
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Loša utakmica.Spora igra,Zvezda bez kreacije i realno ne postoji srednji red a posebna je tuga Koreanac koji ni jedan duel nije dobio i ni jedan pas odigrao u jace od sat!!!Sreca pa Kanga to zatvara nekako te se pravi razlika koliko toliko!!!Bas ništa ne pokazuju a i po odzivu publike se vidi da slabe igre,prazne tribine
ć

ćinarv

pre 2 meseca

Kolika je kvota da ostaje 2:0?
h

humaka pfc_pfc

pre 2 meseca

Ahahahahahahahahaha pa ovo nema ni u severnoj koreji.. Kakva namestaljka providna, prvo sudija, a ovi se setaju po terenu.. Da se razumemo niko ne ocekuje da zvezda mora da izgubi kuci od Čuke, sto ne znaci da ne moze da se desi, al da ovi ovako se setaju.. E sad dal je bojkot sto im je naredjeno da se sklone..
O

Ojo

pre 2 meseca

Pitanje za Kalčopolistu? A di vam je Severina?
A

Akic

pre 2 meseca

Zamislite sada ovu situaciju. Igrač neke ekipe stoji u mestu i čeka loptu. Igrač protivničke ekipe pravi dva koraka pokušavajući da dodje do iste. Medjutim kasni i tako odnese igrača koji je već uputio šut. Da li je to sudar nogama ili čist prekršaj za penal?
k

kkp barsa.

pre 2 meseca

od kad je sudar glavama pena
G

Gost Djape

pre 2 meseca

Nije bio sudar glavama, nego je igrac Cukarickog kasnio na loptu i zakucao glavom zvezdinog igraca. Ali vama se to ne moze objasniti jer vi navijate protiv Zvezde.
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

Od kada glavom može da se da gol ili asistira za gol!
C

Czz

pre 2 meseca

Citam ove grobljanske komentare i drago mi malo sto je dosudjen sumnjiv penal jer tako je sladje a onda udjem i vidim video gdje lik u crnom laktom lomi vrat igracu, ni blizu lopte, i sjetim se opet kako su im mozgovi isprani izbjeljivacem
D

Djomla Bg

pre 2 meseca

Koji si ti lakat vidio mucenice.. Sudar glavama bio, crni kasnio, moze i ne mora da bude penal, za Cuku ne bi bio sigurno. Ali koji lakat ti vidis, pa ti se onda od malena kupas u tom izbeljivacu i pijes po 2l svaki dan.
P

Pfc

pre 2 meseca

Citas grobarske komentare a ne gledaš utakmicu? Voliš ti grobare 100%:)
G

Gostza

pre 2 meseca

Ovo je trenig, nema veze sa takmicarskom utakmicom.
д

два возача

pre 2 meseca

мало јача,седе иза управљача...
s

sms

pre 2 meseca

Dobro je što hoćemo i "profesionalnu" srpsku ligu u košarci..
S

Simić

pre 2 meseca

Spajić stoji i čeka loptu. Igrač Čukaričkog pravi dva koraka, ide ka lopti na koju kasni i odnosi glavom Spajića koji i prvi dolazi do iste. I oni nama sada objašnjavaju da to nije penal, jer je kao bio sudar glavama. Pogledajte još jednom situaciju i obratite pažnju kako stoji Spajić, kretnju Tošića i recite šta nije tačno od navedenog. Nemate ni srama, ni stida. Posebno posle Surdulice i još jedne pljačke Radnika kada igraju protiv Partizana.
D

Džabe

pre 2 meseca

Uzalud se trudiš da objasniš. Oni to što si napisao već znaju ali moraju da pljuju jer znaju šta ih čeka 9. Mora odma da se kuka i stvara slika neregularnosti.
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Klasicno Milojevicevski...igra ovu ligu sa pola gasa i na rezultat...to je ono sto Bahar nije umio. Miloje ne miksa puno, i napravi kostur ekipe gdje popunjava samo po potrebi. Evo i Ndijaje poceo da zabija, ali zato Lucic i Sljivic mogu da sanjaju kada ce ponovo zaigrati...to je ono sto mi se ne svidja, ali sta mu spocitati kad covjek pravi rezultat, i vec se vidi stabilnost u samoj igri, i ono najbitnije,a to je da Zvezda stoji cvrsto i ne prima golove, a pogotovo ne one glupe i jeftine.
@

@

pre 2 meseca

Kod ovog drugog gola odbrana cukr lagano trckara dok serif ulazi u sansu i gol. Ko na treningu. Necu da ulazim u to dal cuka igra sa "pola" gasa ali ovaj gol je tako providan.
K

Kglc

pre 2 meseca

Alo sine dva gola iz penala o kakvoj rutnini ti pcricas hahaha
p

petricu

pre 2 meseca

jos jedna zgrada kod hrama!
D

DS89

pre 2 meseca

To je Miloje, sigurna igra, svako zna svoju poziciju, a ovi kritičari, njima niko nevalja, netreba ni da prate zvezdu.
C

Cirkus

pre 2 meseca

Ahhahhhaaaa... Od kad je sudar glavama prekrsaj??? Ovo nigde nikada u svetu nije sudjeno, sem naravno ovde i mozda u nekoj 4 ligi Afrike....
R

Repac Plandište

pre 2 meseca

Razlika u klasi. Zvezda dobra, lopta fino ide, malo gresaka. Opet Cu da ponovim. Ovo je najbolji tim Crvene Zvezde unazad dvadeset godina. Pricao sam i za Serifa. Sa ovim su se složili...

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Jos jedan izmisljeni penal, jos jedna brutalna pljacka i sve to propraceno zvukovima vuvuzela sa rajka da cirkus bude kompletan!
G

Gost "

pre 2 meseca

Reče najveći cirkuzant ovoga portala....
R

Red Star Belgrade

pre 2 meseca

Iskreno, ruku na srce onaj penal sudar glavama nije bio...realno ljudi zvezdaš sam ali onaj penal je smešan...nije dobro ovo što nam se dešava u fudbalu.
J

Jova1245

pre 2 meseca

Ni p od penala. Ovo je bruka! Ako branite ovu odluku nesto sa vama nije u redu. Preporucujem psihijatra i psihologa! A u Var sobi bese onaj sto masakrirao Radnicki prosle nedelje pa se zalili na njega pa se posle 5 dana setio da su ga polivali vodim i sokom :) gde mi zivimo, mada i zasluzujemo ovo a i jo mnogo gore od ovog jer smo stoka! Sada navijaci zvezde treba da osude ovakvo sudjenje a ne da opravdavaju!
e

edo555

pre 2 meseca

Bas losa igra,spora bez ideje.Vuku se po terenu igrajte malo agrsivnije da oduzmete loptu bez obzira sto imamo povoljan rezultat.Totalno nezanimljiva igra smorcina teska
Z

Zijani

pre 2 meseca

Nisam gledao,nisam video penal al me iskreno baš briga jer svakako Zvezda dobija a ako se grobari iznerviraju jer nije bio penal onda mi je još draže nekako,pa da:))
N

Neutralni-navijac

pre 2 meseca

Ali Vranješ koji lagano trči niti želi da ukliza i pokuša da izbaci loptu sa linije kod drugog gola, neprocenjivo!
Л

Лаик

pre 2 meseca

Није судар него ударац. Ударац је ударац, да ли ногом или главом. Ударац се свира као пенал. Ја разумем да су навијачи Партизана својевремено уживали у крађама и покушају да на силу престигну Звезду по броју титула и да сад сматрају да је то једини начин да се у фудбалу направи успех. Али, и да их 50 освојите и даље ћете бити комшије Европског првака. А нећете освојити ни ову, јер не играте поштено. Да видимо да ли ће спонзор објавити овај коментар. Спортски поздрав.
o

ovo bi cuki svirali

pre 2 meseca

na rezultat 0:5 mozda
M

MNM

pre 2 meseca

Koga briga da li je ili nije penal pogotovu vas koji tvrdite da je namešteno,ne znam što pratite uopšte..pa da,ja da znam da je namešteno ne bih ni gledao i nervirao se dzaba ako je to sredjeno,pa svašta stvarno:)))Gazi lomi Zvezdoooo!!:)))))))
G

Gost RS

pre 2 meseca

Grobari laju na penal i pucaju sebi lajkove. Ali džaba im kad je čist ko suza njihova.
Z

ZVEZDA LEEEE

pre 2 meseca

KAKVA DOMINACIJA ZVEZDE, KAKO DOMINIRAMO, IGRAMO LEPO ZA OKO, SVE POŠTENO POBEDJUJEMO, GAZIMO SVE I NE TREBA NAM POMOĆ SUDIJA....UZIMAMO SVE I NIŠTA NAS NE ZANIMA, SAMO BAHATO OTIMAJ!!!!!
R

Ranko Stojić

pre 2 meseca

Likes this!
L

Logičar

pre 2 meseca

Svako ko potroši više od minut svog života na srpski fudbal nije normalan.
O

Ovom

pre 2 meseca

Porukom si više potrošio, ovo pišeš zato što ti ide kontra. Razumem te, i ja sam bio mlad.
u

ultrakoop

pre 2 meseca

placeni smo po satu
M

Mighty King

pre 2 meseca

Podržavam. Sreća je pa u terminu od 16 sati se igra i PL i Barsa. Barsu pratim na TV-u, dok PL strimujem. Šta da radim, od Arena imam samo 1 i 3, a oba su zauzeta.
@

@logicar

pre 2 meseca

cim ga ti komentarises znaci i ti ga pratis
N

NAROD ima MOĆ

pre 2 meseca

Zamislite da se ovoliko energije troši na borbu za normalniju Srbiju.
o

obicno

pre 2 meseca

kazu kakav sport takva ...

gemathegreat

pre 2 meseca

I šta ti tražiš onda ovde ?
h

halo

pre 2 meseca

Aleluja Nedaje, uspeo je pre marta da da neki gol koji nije teška odbitačina. Još jedno 50 ovakvih i možda povratimo uloženih 5 miliona.

gemathegreat

pre 2 meseca

Kad si ti uložio ???
k

kikoman

pre 2 meseca

Ma 150 i jedno 80 asistencija...nerealni liče
h

halo

pre 2 meseca

Budući da Terzić ne ulaže svoje pare u ovaj klub, već državne, ja kao i svi moji sunarodnici ulažemo svaki put kad platimo račune :)))
h

halo

pre 2 meseca

@kikoman Ne bi bilo na odmet. Na konto trenutna čak 3 gola u srpskoj ligi, možemo dobiti samo 500 evra od nekog Arapina kom treba novi sluga.
m

motley crue

pre 2 meseca

Barselona 2 momka 2007 godiste Man Utd 3 trojica tinejdzera a u nasoj ligi da nema bonus pravila ne bi bio mladji igrac od 30 godina
z

zvezdasnbgd

pre 2 meseca

Kako da budu kad se svi prodaju i jedva čekaju da odu. Jesu igrali Mijatović, Nedeljković proletos? Šta sad treba da počnemo da igramo sa decom od 15 godina, jedino je to još ostalo.
Z

Zoii

pre 2 meseca

Da li je bar nekog sramota ovog sto se desava? Vranjes da je mogao stao bi kod ovog drugog gola, ali bar malo da prekrije ovo namestanje kao trckara ka praznom golu

gemathegreat

pre 2 meseca

De si čkode, vidim redovan si,ako ako valja se.
P

Peđa77

pre 2 meseca

Poštenije prema fudbalu bi bilo da su se "fudbaleri" Čukaričkog javili i izmislili razlog neigranja... 3:0 administrativno i kraj... Četvrtoplasirani tim prvenstva bez da pređe centar u pola sata igre... Odvratno...
p

postic

pre 2 meseca

Mnogo smo jaki zato nisu presli
e

e moj ti

pre 2 meseca

mislia da je lako da igras protic zvezde na marakani baneša
@

@pedja

pre 2 meseca

Pa kako. Dobise ovi jesenas Zvezdu. Jel i to namešteno bilo.....
1

1303

pre 2 meseca

A razlika izmedju poslednjeplasiranog i prvog....Waaau.

gemathegreat

pre 2 meseca

Kad oni nisu došli na Marakanu da se brane ???
G

Gostgost

pre 2 meseca

Grobari nikako da nauce da kad nekog odalamis u glavu, da je to faul. I da kad je faul u sesnaestercu, da je to penal.
I

Inđija zna

pre 2 meseca

A vi nikako da naučite da faul na 18 metara nije penal i da je gol aut kada lopta pola metra pređe liniju.
D

DNO DNAAA

pre 2 meseca

SUDAR GLAVAMA, PENAL ZA ZVEZDU!!! OVO NEMA NIGDE, DA ČUJEM ZVEZDAŠKE STRUČNJAKE KOJI SU SVAKODNEVNO NA TV I KOMENTARIŠU, KAKO ĆE OVAJ PENAL DA OPRAVDAJU....BRUKA I SRAMOTA!!!
N

Nikos1988

pre 2 meseca

Koliko si ti slep kod ociju druze
h

hahahahaaaah

pre 2 meseca

nije sudar glavama nego je kasnio i udario spajica u glavu al supljoglavima ne vredi pricati
Y

Yaya7

pre 2 meseca

Znaci ako te nabodem glavom ,to je sudar.. pa bravo genije
D

DS89

pre 2 meseca

Sudar glavama? Zar te nije sramota?
s

samo

pre 2 meseca

Sta je trebalo,da ubije Spajica,da bi bio penal?Mada nije mnogo ni falilo.
D

Dddd 1975

pre 2 meseca

Evo da ti ja objasnim ali tesko da imas mozak da to razumes,upravu si kada dva igraca udaraju loptu i sudare se glavama to nikada nije faul,ali kada jedan igrac udari loptu glavom a protivnicki igrac posle sec,dva ga udari glevom to je faul .
B

BSi

pre 2 meseca

Ovde je situacija takva da igrač Čukaričkog Tošić pravi dva koraka i odnosi Spajića koji stoji u mestu i prvi dolazi do lopte. Da li je sad važno to kojim delom tela je napravljen prekršaj? Glava se ne računa?
R

RANKO STOJIĆ

pre 2 meseca

ALO STRUČNJACI, PO VAŠEM SVAKI SUDAR, DUEL, KONTAKT KOD CENTAR ŠUTA JE PENAL, A TAKVIH SUDARA JE KOD SVAKOG CENTAR ŠUTA...ISKORAČIO DVA KORAKA, PA GA UDARIO GLAVOM, A SPAJIĆ NJEGA NIJE UDARIO GLAVOM....HAHAHAHA KOJE OBJAŠNJENJE...PA PRESMEŠNI STE I SAMI SEBI DOK POKUŠAVATE DA OPRAVDETE OVU VAŠU KRADJU...SUDAR BOTINE JEDNE PREPOŠTENE, SMEJE VAM SE CELA SRBIJA!!!!
T

Tuneki

pre 2 meseca

20 igraca na terenu preko 30 godina ili tu negde
P

Publika?

pre 2 meseca

Zašto nema publike(+besplatan ulaz za derbi)?po mojom informacijama 3-4 miliona u Srbiji navija za zvezdu.Kako je moguce da Novi Pazar,gradic velicine prosecnog naselja u Bg ,ima7-8 hilj. Bez gostovanja večitih i nije besplatan ulaz?
m

milittao

pre 2 meseca

delili karte po školama da nije došlo ovih 1000 klinaca bilo bi skoro pa prazno ionako prazan stadion
o

ocaj

pre 2 meseca

Ili sam lud ili kod drugog gola Vranjes reaguje sramotno da ne kazem nesto drugo...
S

Salamander

pre 2 meseca

Ali Bukari koji dva puta ima Šerifa u boljoj poziciji i ne dodaje mu loptu. Odavno sebičnijeg igrača nisam video.
G

Gost98

pre 2 meseca

Koje mi invalide imamo u napadu pa to je neverovatno...
m

makiš ada

pre 2 meseca

Drugi meč uzastopno i drugi izmišljen penal za cigane.Rade Bogdanuviću svaka ti čast sve si predvideo.
b

bio je i drugi

pre 2 meseca

pao olanjika u 16 i gleda sudiju. osteceni smo
Г

Групни

pre 2 meseca

НИКО ЗВЕЗДО НЕМА ШТО ИМАШ ТИ ! центаршут па пеналити ... човек по задатку, Ивковић СПЕЦНАЗ !
E

Ee

pre 2 meseca

Ali zamisli za manjinu ovo nije penal,ajde sto Spajic stize prvi do lopte nego sto igrac Cuke vata zalet od juzne tribine i ide direktno na Spajica gde ga nosi i jos ga kuca u glavu. Ocigledno po njim neko treba zvezdinim igraci da slomi ruku,nogu,glavu da bi bio penal.
k

kikoman

pre 2 meseca

ma jos ga je ubo perorezom u ledja
M

Mnr

pre 2 meseca

Brate ovaj penal...

Fear The Beard

pre 2 meseca

U pravu je groblje,ovo sada nista ne valja,bilo je bolje sa Toletom,Mirkom,Radojicom,Vukicom,Dzombom....
h

humaka pfc_pfc

pre 2 meseca

Naravno da je bilo bolje, tada vam se nisu sklanjali i svirali 20 nepostojecih pena po sezoni.. Za vreme tih sto si nabrojao Partizanu je svirano 24 panela za 6 sezona, a vama 77 za cetiri sezone.. Za vreme tih od 14 derbija izgubili ste OSAM, a dobili 3 nebitna.. Za vreme tih niste mogli da prodajete 10 god prvo kolo kfali. za evropu, za tih 10 god osvojili ste za Srbiju 7 bodova, VOJVODINA 9,A PARTIZAN 70(SEDAMDEST) A ONDA.. Pozdravlja vas Rade Bogdanovic najveci manipulatori i spin majstori..
а

абвгдђ

pre 2 meseca

Ништа ново за Кларк Кента. Очекивано звездино пролеће где свака утакмица почиње пеналом. Овако је све титуле и освојио...
D

DS89

pre 2 meseca

Brzo si zaboravio za penaltizan, a i prvu utakmicu protiv radnika i penal u 97 minuti. Zar te nije sramota?
D

Deki maky

pre 2 meseca

Ser miloje po starom dobrom obicaju,1 gol,I nazad. Dovoljno za pobedu. Igra rastrzana,ne znam samo sta I'm je trebao Bukari ,bolje I njega da su prodali. Kod Miloja vazi pravilo bez starca nema udarca!!!
S

Sombor

pre 2 meseca

Dekimaky ova utakmica i ona pre ove na istom kanalu su nebo i zemlja.Ili nevidis dobro ,onda oprosti ili si lud, onda opet oprosti.
d

donca19888

pre 2 meseca

sramota...ovo se ne svira ni kao faul.moze prekid zbog sudara glavom.ali jbg...bitno da terza preuzeo savez.zvezda sramota spskog fudbala
M

MNN

pre 2 meseca

Ma koja Čuka realno Zvezda je šampion,pa da:))
p

publika?

pre 2 meseca

Na stadion ni 4000 gledalaca🤦‍♂️sta mislite sta je razlog?ljubav prema zvezdi,ili ?
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Kako je Zvezda dala gol? Kako je Partizan primio gol?
Z

Zijani

pre 2 meseca

Iz opravdano dosudjenih penala..Radnik je imao još jedan čist al im poništili,pa da
t

tuneki

pre 2 meseca

stranci u Zvezdi bez ikakvog ucinka samo dodaju unazad lopte a igraju za milione
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Tu su sudije da to ispeglaju.
K

Karmatik

pre 2 meseca

Rani penal da ne bude zebnje
т

тишина

pre 2 meseca

вама не смеју да свирају сем кад је 9010,и кад је 2:0
M

Mladic

pre 2 meseca

Uffff,Rodić igra,dobro je.
k

kkp barsa.

pre 2 meseca

kakav penal ovo ima samo u AV ligi kambodze
M

MMXXIV

pre 2 meseca

Zakasnio je Miloje ove godine da obara rekorde, ali tu je sledeća. Mora da je ostao makar jedan koji bi mogao oboriti. Jedva čekam sledeću sezonu.
P

Probudimo se

pre 2 meseca

Nas klupski fudbal je mrtav.Isti su i Zvezda i Partizan.Nema razlike.Danas u Surdulici cist penal za Radnik,Var ponistava!?Po cijoj direktivi?Penal za Zvezdu?Sramno.Potpuno je nevazno ko ce biti prvak,a bice Partizan.Da se malo smire i da ne kukaju previse.Titula prvaka Srbije u fudbalu ne vredi nista.Nazalost.

Sakur

pre 2 meseca

Cist penal za radnik ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah penal je bio za zatvor slazem se ahahahahahahahahahahahahahahaha
Л

Лукс

pre 2 meseca

Партизан неће бити првак,то заборави Клуб из кога беже играчи да буде првак? Уосталом ускоро преузимамо чело и не пуштамо до краја. Почните кмечати и арлаукати,те био пенал,није био пенал,крив АВ, судија навлачи...и шта све не.
J

JSD PFC

pre 2 meseca

Čiča, evo penal za Zvezdu. Ma šta jedan , hoću dva, bolje 3 jer 3 su za sreću. Ma kako vas nije sramota, tolike godine već.
х

хахаххахаха

pre 2 meseca

ШТА ТИ ПРИЧАШ БРУКО
F

Free spin

pre 2 meseca

Penal je bio kao vrata. A ima ds bude 5 :0 na kraju tako da neće niti ni bitno
D

DOKLE BRE VIŠE....

pre 2 meseca

DOKLEEEEEE....ŠTA JE OVO LJUDI....SUDARILI SU SE GLAVAMA, KAKAV JE TO FAUL BREEEEEEEEE.....ALOOOOOOOO!!!! KAD ĆE STATI OVO ŠTO RADE, JEL MOGUĆE DA OVAJ SUDIJA SVIRA PENAL I UMIRE OD SMEHA, SMEJE SE U LICE IGRAČIMA ČUKARIČKOG....SRAMNO JE BLAGA REČ!!!!
I

Iks Tb

pre 2 meseca

Jesi li se prvo ismijao za poništen penal Radniku? Jesi li se upitao dokleeeee višeeeee?????
H

HAHAHHAHAHAHA

pre 2 meseca

NISAM SE ISMIJAO...JER PENAL NIJE POSTOJAO....HAHAHAHAHAH SVE DODJE KRAJ, PA ĆE I TVOM ISMIJAVANJU.
M

Mudja69

pre 2 meseca

Kolko volim da vidim kako plaču grobari. Voleo bi još dva penala da nam daju da puknu od muke
P

Pomijo

pre 2 meseca

Pa naravno,čega se pametan stidi time se splačina ponosi
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 2 meseca

Navijam za Zvezdu od kada znam za sebe. Nervirao se, radovao, kao student odvajao od usta da idem na utakmice i gostovanja, ne mogu da se setim da me je nekada bilo sramota onoga što vidim na terenu. Sada jeste. Ne mogu da gledam ovo, gledam PL. Mi nismo ovo, ne trebaju nam ovakvi golovi. Ovo je sramota.
R

Retro

pre 2 meseca

Isto brate..
j

jao

pre 2 meseca

Ima li neko oči na areni da kaze reziji da umanji kadar ovo je mucno za gledati, kamera previse zumirana samo skace lijevo desno
O

Oh yeah- penal boysi

pre 2 meseca

Vratio se Miloje, vratili se penali kao osigurač. Prvo penal, pa onda ćemo da igramo. Smejurija. Urnebesna tragedija.
M

Mitros

pre 2 meseca

Smešno i tužno
Z

Zvezdino proleće

pre 2 meseca

Prvi put u životu vidim da se sudar glavama okarakteriše kao penal... Zvezda umesto sa centra kreće sa penala utakmice, to je postalo pravilo su ovoj jadnoj ligi.
K

Klark Kent

pre 2 meseca

Tri penala hoću ja...
K

Klark Kent

pre 2 meseca

Samo dva? Tri penala hoću ja...
B

Beda

pre 2 meseca

Kao što rekoh Ivkovic već odradio zadatak, nije VAR zvao njega nego on VAR klasicna podvala. Klasičan sudar glavama, igrac Cukarickog tek posle suta Spajica glavom ga zakacio. Manitu koji lebdi nad Marakanom nikad nece dozvoliti da Partizan bude prvak .
M

Mile led

pre 2 meseca

Sve što treba da znate o Srpskom fudbalu
h

halo

pre 2 meseca

Da je Bahar imao ovakvo suđenje, bio bi trener 10 godina, ali Terziću je očigledno smetao stranac koji nije hteo da se igra menađera sa njim.
d

dskv

pre 2 meseca

Posle ovog penala ili bolje reci bruke,odmah sam izasao sa stadiona.
V

Vukic

pre 2 meseca

Ovo je stvarno dno dna SRAMOTA!!!
L

LazzzARR

pre 2 meseca

Svira brat penal odma hahahahahahahah Boze sacuvaj treba pobeci odavde sto pre!!!!
G

Goran kos

pre 2 meseca

Penal za svaki slucaj a posle moze i crveni karton. Hahaah koja liga
B

Best wishes

pre 2 meseca

Lepo je rekao dr. Terzic.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Odmah penal za najjaci tim na svetu!!!! Miloje uzmi poslednje mesto u Evropi!!!! Tu nam nece dati penal kao Kangici od 150god pa da pobedjujete jadnici
p

pravila nalažu

pre 2 meseca

Zvezda umesto sa centra, kreće sa penala. To je novo pravilo Superlige Srbije.
Š

ŠTA JE BREE OVO ....

pre 2 meseca

SRBI MOJI PA JEL OVO REALNO...SUDARILI SU SE GLAVAMA....HAHAHAHAHHAHA
F

Figaro

pre 2 meseca

Sedmostruki svetski ginisov rekorder u broju dosudjenih penala i ove godine nastavlja svoj slavni niz. Živeo stub Srpstva, živeo penal, živela Srbija.
S

Sta reci

pre 2 meseca

Da je bila obrnuta situacija dal bi svirao penal za cuku ili faul u napadu
p

pa ovo je neverovatno

pre 2 meseca

sudar glavama PENAL!!!! PA JEL MOGUĆE OVO !!!!
Z

Zanzibar liga

pre 2 meseca

Hahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahaa,Kanga od 45 godina do kraj sezone postaje prvi strelac prvenstva,racunaj na ovu njegovu statistiku jos 20 penala!
O

Orao

pre 2 meseca

Ovo nema ni u Boliviji. Kakav penal majko mila... Kakva sramita Srbskog blatista....
B

Baxter88

pre 2 meseca

Sve se to pegla, vasa pobeda u Surdulica i ovo ovde
G

Grajkula

pre 2 meseca

Samo kad ste vi posteni..
S

Samo pogledaj

pre 2 meseca

Kakav je penal sudjen Salzburgu protiv Zvezde prije nego sto pocnete lupat gluposti.
D

DrvoTata

pre 2 meseca

Uzmi Miloje trenercino titulu hahaha Penal hahah
R

Rokas

pre 2 meseca

jok ,duljaj ce 🤣
F

Free spin

pre 2 meseca

Objavite mi komentar nekada. Verovatno ima toliko istine da ne smete da objavite. Svi znamo da ste crno beli i to nije tajna.
N

NR

pre 2 meseca

37 penal ove sezone. Dokle bre vise?!
Z

Zvezda le

pre 2 meseca

Iskreno sramota me što navijam za zvezdu
G

Grajkula

pre 2 meseca

Petokolonaš, sreca pa nisi navijac...
S

Svaka cast

pre 2 meseca

Ljubiralni 10 penal u ovoj sezoni mora da se zna ko je svetski prvak po broju dosudjenih penala
P

Penal za Zvezdu

pre 2 meseca

Hoćemo penal za Zvezdu
R

Rokas

pre 2 meseca

hocemo i za radnik, a da, ponisten je
@

@rokas

pre 2 meseca

nije ponisten, sviran je jos jedan...koji tek nije bio penal....hahhahahaa al ste jadni ovim pokusajima da opravdate vase kradje...SUDAR GLAVAMA PENAL!!!!
J

Junker

pre 2 meseca

Evo, kao Zvezdas, da mi neko objasni kako je ovo penal? Sudar glavama. U redu, Spajic je prvi stigao, ali je igrac Cukarickog vec skocio i nije mogao da kontrolice telo. Sudar glavama! Sramota!
B

Budva555

pre 2 meseca

i to znaci ako on ne moze da se zaustavi nije penal??kao da se zaletis u start i neko stigne proje tebe na loptu,pokupi je a ti ga udaris po nogama i sudija treba da ne svira faul jer ti nisi mogao da se zaustavis??brate,ne pisi barem gluposti
S

Samo iskreno

pre 2 meseca

Ajde to nego sto se jasno na snimku vidi da oba igraca usmerena iskljucivo ka lopti,nema ovo veze sa penalom.
h

hahahahha

pre 2 meseca

i to mu je opravdanje sto je napravio penal? cuj skocio i nije mogao da kontorlise telo..pa poenta je da kontrolise telo i da ne napravi faul
F

Free spin

pre 2 meseca

Sudar glava je nesto drugo . Spajice je bio sam i šutirao kao golu dok je ona lik bio 2 metra od njega i zaleteo se glavo ne gledajući gde je igrač. Penal kao VRATA!!!
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Možda se svevišnji obrati večeras da nam objasni kako je ovo penal, ipak on sve najbolje zna. 😅
E

EvoooooJaaaa

pre 2 meseca

cu da ti objasnim. Igrac odbrane ni u jednom trenutku nije odigrao loptom niti na loptu jer je zakasnio i svojom greskom inicirao kontakt. Čist penal.
Н

Нико као ја

pre 2 meseca

Како није пенал? Ово би био фаул на сваком делу терена за жути. Не разумем зашто не би био пенал, једино што разумем да се навијачи Партизана представљају као звездаши.
M

Mareence

pre 2 meseca

Nije sudar, ovaj ga naboo glavom.
c

cv

pre 2 meseca

neka samo vi kradite doci ce evropa pa necete ni gol dati
A

Ahha

pre 2 meseca

Mi u Evropi pravimo neke rezultat u odnosu na vas,setimo se vase dominacije kad su vas u Evropi maltretirao koje hteo.

gemathegreat

pre 2 meseca

Osim Mančester Sitiju, jel tako. E tetrebe jedan.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

gemathegreat

pre 2 meseca

Grobose ispao ti jezik.
I

Idemoo

pre 2 meseca

Otimaj Miloje titulu,otimaj!
S

Sigurica1

pre 2 meseca

Penal po utakmici ce biti prosek u "zvezdino prolece" 🤣🤣🤣🤣
P

PFC

pre 2 meseca

Ali "zvezdino prolece" i potenciranje toga,verovatno se misli na ovo😂😂
G

Gost3322

pre 2 meseca

Sraman penal!
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

To je "zvezdanaesterac". 😅
D

DrvoMama

pre 2 meseca

Dajte im tituli ne treba da ih bude sramota hahaha Klar kent titula hahaha
M

Meres

pre 2 meseca

Hoćemo penal za Zvezdu!
G

Gost1979

pre 2 meseca

Penal za zvezdu, nemoguće.🤣🤣🤣
A

Ahahaaaa

pre 2 meseca

IVKOVIC I 1:0-e stoko lipovska
G

Gost995

pre 2 meseca

Lopovi!!!
E

Eee tugoo

pre 2 meseca

Pa ovo penal hahahaahahahahahahaha
R

Rubikova kocka

pre 2 meseca

Penal čist kao 💧... Spajić dolazi prvi do lopte gol šansa i fudbaler Čukaričkog ga udara! Kangaaaaaa ❤️🤍❤️🤍
G

Grajkula

pre 2 meseca

Ala rade grobari, cvikali 90 min u Surdulici, sad ce da cvikaju jos 90min...
R

Retro

pre 2 meseca

Kalav penal. Onda u engleskoj svaki skok je penal. E jesmo slepacka liga

gemathegreat

pre 2 meseca

Ko još igra u timu sa tobom ???
R

Retro

pre 2 meseca

Koje si godiste ?
k

kangaldo

pre 2 meseca

penalce 😂
b

bice penal

pre 2 meseca

u prvih 20min
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Ahahahahahah, pa kada pre penal... 😅😅😅
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Al ga nabo glavom.
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Čekamo penal. 😃
Ć

Ćopa

pre 2 meseca

Nije dugo trebalo čekati😉
p

penaldžija

pre 2 meseca

Ko čeka taj i dočeka...
M

Milojko Arsenic's

pre 2 meseca

Tu je Ivković, čovek od zadatka. Što je sigurno sigurno je
N

Nenad1246

pre 2 meseca

4. minut Rodić već komedija.
B

Beda

pre 2 meseca

Za svaki slucaj tu je pokvarena i osvedoceni zvezdas sudija Marko Ivkovic. Ceo Lajkovac zna da je zvezdas zagrizeni i da javno govori da kad on sudu Zvezda ne može izgubiti, a Partizan pobediti. Više puta kaznjavan i kritikovan, ali covek od zadatka.
N

Niko1212

pre 2 meseca

letos novi teren a sad na šta liči
B

Bruka

pre 2 meseca

Evo me na stadion i nemogu da verujem da nema 4hilj.gledalaca🤦‍♂️
S

Sudija

pre 2 meseca

Zaboravio da obuce zvezdin dres, il je to cisto radi onih naivnih???
J

Ja ja ja

pre 2 meseca

Limenke nase, vi ne morate ni da pratite ovu tekmu ,posto vidim da ste nasu pomno ispratili..... ;)
l

lalala

pre 2 meseca

Fles Gordon
R

Rakitovo

pre 2 meseca

Dal je realno da ste takvu postavku napisali??? Glazer-Mimovic, Spajic, Dragovic, Rodic-Kanga, Hvan, Ivanic-Bukari, Olajinka, Endiaj
G

Guh

pre 2 meseca

Ako bude bilo pošteno, Čukarički nosi sav plen
Г

Гост

pre 2 meseca

Да нема овог правила да мора један играч до 20 година бити на терену Милоје би до краја сезоне свих 11 играча држао 30+ година..
v

veteranska liga

pre 2 meseca

ovaj Milojevic da nema bonus pravila ne bi imao mladjeg igraca od 30 godina NI cukaricki nije nista bolji,samo jedan bonus, sve ostalo veterani
2

225883

pre 2 meseca

3 - 0
l

lajkovčanin

pre 2 meseca

Bravo za sudiju💦
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Oce li biti ko na brdu jesenjas? 😂😂😂😂
c

cv

pre 2 meseca

opet puno stranaca ne gledam