Vladan Milojević (©MN Press)
Vladan Milojević (©MN Press)

Milojević na slatkim mukama: Svi su spremni, pitanje je samo koji sastav ćemo izabrati

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 17:27

Crvena zvezda bez kadrovskih problema uoči gostovanja u Lučanima

Titula je i definitivno odbranjena pobedom nad TSC-om, pa će fudbaleri Crvene zvezde biti rasterećeni rezultatskog pritiska u preostale četiri utakmice Mozzart Bet Superlige. Imaće Vladan Milojević priliku da kombinuje i proverava određene igrače, a neki od njih na ispitu će biti u sredu u Lučanima, gde crveno-beli od 18.30 igraju protiv Mladosti.

Domaćin je u plej-of ušao pobedivši Napredak kod kuće sa 3:1, ali su onda usledili porazi na dva vezana gostovanja, u Beogradu od Čukaričkog (1:4) i u Kragujevcu od Radničkog (2:3).

Izabrane vesti

Što se tiče okršaja sa Crvenom zvezdom, Mladost je zimus izgubila na stadionu Rajko Mitić sa 1:3, a gol za goste dao je Uroš Sremčević koji sada nastupa za beogradski klub, dok je u avgustovskom susretu u Lučanima bilo 4:1 za crveno-bele.

"Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju spoj izuzetnih igrača, koji su dosta iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Mislim da su jaki kao kolektiv. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali", istakao je Vladan Milojević.

Govorio je šef stručnog štaba i o zdravstvenom biltenu.

"Svi igrači su spremni. Nemamo kadrovskih problema, videćemo još danas. Imali smo par dana odmora. Mislim da će svi biti spremni, pitanje je samo za koji sastav ćemo se opredeliti".

Imao je Milojević i poruku za sve zvezdaše.

"Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako treba da razmišljamo, fokusirani smo. Uvek je lepo videti ispunjene tribine i da su tu naši navijači, koji nam daju vetar u leđa.

Govorio je strateg crveno-belih i o zvanično osvojenoj 35. tituli.

"Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj, na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili, to je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo – zaključio je Vladan Milojević.


tagovi

FK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaVladan Milojević

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara