Komentari na vest

KRAJ: Čukarički - Tvente 1:3

L

LjubiteljFudbala

pre gotovo 2 godine

Bruka! Jedini spas za naš fudbal je nacionalizacija!
B

Brdo slave

pre gotovo 2 godine

Prelep ambijent, praznik fudbala. Jedva čekam sledeće godine izlaz Čuke u Evropi i nove događaje za pamćenje i ponos.
Z

Zdravko Herbiko

pre gotovo 2 godine

Pa neka Cuka dovodi Luku Adzica, Novaka Micovica, Vladimira Lucica, i slicne.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Kad su ušli Adžić i Ovusu još i počeli da igraju nešto...
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Ali ljudi ladno čuvaju 1:3?!
m

mita i trta

pre gotovo 2 godine

pa posle krivi veciti i niko ne moze da osvoji ligu zbog njih !!! dodje jedan prosecan holandski tim i rokne im 3 za poluvreme
B

Bodibond

pre gotovo 2 godine

Bice 4:0 u revansu.
K

Kkkkkkppppp

pre gotovo 2 godine

Alooo breeee gube 1:3 ne 0:8, vi niste normalni
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Тај Чукарички је имао 15 бодова више од четвртопласираног тима на табели прошле сезоне, плејоф је одиграо са пола гаса и опет добио Војводину 3:0, а ове годне је јачи бар 30%. Све ово не говори много о Чукаричком колико говори о Суперлиги Србије и смехотресу од екипа које тамо наступају.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

u nasoj ligi imaju osnovnu tehniku i igra se alibi igra , niko da pogresi .Kreativnost ...pitaj boga gde je . Nazalost nikad nece biti ni bolje jel sve sto valja otici ce brzo
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

A tek sledece godine 5 timova u Evropi! Redom ispadanja u sezoni kupanja, a deli se nacionalni koeficijent na pet!
N

Nexu

pre gotovo 2 godine

Cuka ovo Cuka ono, dobar klub, organizovan pa jos i privatan bla bla bla. Ovakve price slusamo godinama od komentatora na sportskim portalima. Realnost je ipak da je Cuka jedan izuzetno neuspesan klub, pogotovo za klub koji ima vlasnika. Cuka godinama igra antifudbal koji je svetlosnim godinama daleko od modernog. Ocajni treneri, nikakva omladinska skola koja nije izbacila nijednog representativca niti talenta, a bar bi oni trebalo da budu u prednosti kao privatan klub pa da guraju talente a ne tatine sinove. Lakoca kojom taj toboze klub za primer gubi meceve u Evropi pokazuje sav jad i bedu domace lige.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Uspešni privatni klubovi su samo u Engleskoj.Privatni klubovi nisu ni Real,ni Barcelona ,ni Bajern....tako da je to još jedna zabluda da je privatni klub garancija uspeha.
J

Jova1245

pre gotovo 2 godine

Da zvezda nije uzela Mitrovica Radnickom, bio bi glat prolaz i lepa sansa sa Volzbergerom. Cak je i Mitrovic rekao da ce da ostane do kraja kvalifikacija. Ali to smo ti mi Srbi! Taj Cukaricki pa ni Tsc nisu nista posebno, nije ni Vosa a o Partizanu ne vredi ni govoriti! Problem nam je napravilo pravilo bonusa jer se ne selektitraju najbolji vec oni koji imaju manje od 21godine. Ako se mlad igrac izbori kvaltitetom to je vec nesto. Od kada to pravilo postoji mladje selekcije nikad gore!
N

Nerealno...

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da se konstantno vrti prica kako je Zvezda kriva za ispadanje Radničkog iz kvalifikacija?? Ljudi, stvarno, da li ste normalni?
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Aj sad da zanemarimo rezultat. Cukaricki kao BG klub niko ga negleda na Partizanovom stadionu. E sad zamislitie Cukaricki sledece godine obezbedi LK preko nacionalne lige, a publike na Partizanovomo stadionu nema kao da je Korona, nema ni para od prodaje ulaznica, isto tako bi prosla i Vosa, jer mi imamo samo 2 stadiona za grupnu fazu evropskih takmicenja, i oba su u BG. Jadno da ne moze biti jadnije, treca decenija 21 veka.
M

Mi imamo komplekse

pre gotovo 2 godine

…nevolimi sebe. Bolestp… umesto svoje dete da gledaju gledaju Ronaldovog Sina…e To je taj me mentalitet
G

Gost 126 mb

pre gotovo 2 godine

Ovakvim trenerima kao Kerkezu, Stolici, kao i ostalima iz ovogodišnje sezone SLS (osim Dejanu Stankoviču), treba dekretom FSS, zabraniti da se bave trenerskim poslom u sledećih 99 godina! Gledao sam ono mučenje Partizana na Kipru i prvih dvadesetak minuta Čuke, dok nisu primili 2 gola na svom terenu i posle toga sam ugasio televizor! Sramota je da Čuka i Partizan nisu pokazali nimalo žara, nimalo borbenosti, tempa, želje za ofanzivom! Pozivam Stolicu i Kerkeza da odmah podnesu ostavke, jer posao fudbalskog trenera je za njih “terra australis” (nepoznata zemlja)!
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Aaaa cukaricki igra moderan fudbal... A Cukaa za primer drugimaaa Aaa cukaricki razvijaaa igrace Aaa cukaricki ulazee Hhhahaahahahaaha Hahahahaaah demolira ih ko stigne... A smejali ste se Radnickom...juce kad Zira odigrala nereseno u Austriji jos manje...a gde sre danas... Hahahahah Puni do 6 0 Molde je samo protiv Cuke licio na ekipu... LAZETIC tsc bi prosao...maa vazi...pa partizan vam bre u kanalu a ne vi trecepozivci ... Ali Hvala Bogu podize se Vosa klub sa navijacima i sa tradicijom...popravice se i Nis...
A

A pre meča

pre gotovo 2 godine

kaze njihov trener : Pobicemo se sa Tvrnteom , nisu oni vanzemaljci. Obicno busanje u grudi kad je ispre tebe copor lavova , a ti goloruk . Isto palamudjenje kada te ponese pobeda kada je onaj ludi Rodic rekao pred Psz : Neka mi taj Mbape izadje na crtu , Trkacemo se . A on posle 10 minuta nije znao da li da izmisli povredu i izadje ili da namerno dobije crveni karton i kao ,,Pa desava se , do crvenog kartona sam ga strpao u dzep". A dusa u nosu u 10 minutu .
L

Libertas

pre gotovo 2 godine

Mora se smanjiti liga na 10 ekipa, pa makar iz Beograda bilo 5 ali jednostavno se mora smanjiti liga! Kvalitet bi se još više koncentrisao i igrale bi se jače utakmice češće!!!
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Potpuno pogrešno.Koji kvalitet bi se skoncentrisao ,je l' onaj iz Javora ,Mladosti,Pazara?Dozvoliti veći broj stranaca ,popraviti infrastrukturu,organizovati ozbiljnu trenersku školu,organizovati trening centre po dalekoj provinciji,a ne po većim gradovima, gde bi se skautirali talentovani klinci
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

@Koan Sve suprotno od ovog što si ti napisao i možda bude nade za 20 godina.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

@ Zeleznik Imali smo ligu od 12 klubova i šta se desilo?Hrvati imaju takvu ligu a sve više propadaju na UEFA listi,klubovi im ispadaju,isto se dešava i sa Švajcarskom .Zabluda je da je ,recimo Čukarički,ne znam koliko bolji od Javora pa će biti bolji ako igra četiri utakmice sa Zvezdom.Uradimo što su nekad radili Španci i Turci a danas mnogi to rade,ukinuti ograničenje stranaca.
B

Bastoni

pre gotovo 2 godine

Ko ne voli cukaricki dobice po pic..xD iskreno da sam gazda posle ove utakmice bi mi trcali oko stadiona do 4 ujutru i tad bi razmislio da li mogu kuci ili bi posle toga direkt isli u teretanu i svi da potpisu da se odricu 2 meseca plate...sramno.
n

n. p.

pre gotovo 2 godine

Nema veze, opštenarodno veselje, državni praznik i ružičasta Srbija je bila sinoć, ostali nisu važni?!
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Realno jedino Zvezda ima tim za Evropu. Ovako kao Čuka bi prolazili i Vojvodina, TSC, Radnički je već pokazao. Čuka je uradila što je bilo do nje, sa dve pobede protiv lošijeg protivnika, donela je 0,5 bodova za nacionalni koeficijent i to je to. P. S. Partizan nemam više snage i volje ni da komentarišem.
P

Poselo

pre gotovo 2 godine

Da se zna ko kosi, a ko Badamosi.
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Klinci u odbrani sa likom od 36 godina. Vezni red nijedan atleta. Krila Ivanovic i Ndiaje posvadjani s loptom, jednodimenzionalni do bola. Gde su Adzic i Lucic. Ovusu bi bio bolje resenje od Kovaca. Ljudi, bez trcanja nema fudbala na ovom nivou. Ovom timu fali to. Generalno nasim timovima to fali. Ja se iskreno nadan usponu Voše, konsolidaciji Partizana i TSC- u sledece godine u Evropi. Peti ko god da bude ne prolazi. Mozda Čuka ako se opamete malo.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Jbg ovi su vidno 2 klase bolji... Tuga je ne igrati na svom stadionu...zato navijam da Voša bude treća ili druga ako se Partizana ne podigne u ligi (što je ipak nerealno) pa da dogodine u gtupi vidimo i njih pored Zvezde i Partizana...
G

Gostwer

pre gotovo 2 godine

Auuuu,crno nam se pise za koeficijent.Ocekivao sam vise od Cukarickog..Sramota i za Partizan da izgubi od ekipe ciji stadion prima 7000 dusa
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

I posle se neko cudi sto zvezda ne moze da izgubi bodove...evo vam 3 tim u prvenstvu ispada dvomec vec u 40om minutu prve utakmice NA SVOM TERENU! o ovima sto su bili 4 necu zrositi reci...pa zvezda kakav tim ima ko prodje ispod 2 razlike to mu je kao bod...a 1 razlike da izgubis to ti je kao pobeda...samo neki je kapiraju neke stvari, zj ne zele da ukapiraju!

Sakur

pre gotovo 2 godine

Pa lako je kada imate 5 puta veci budzet zahvaljujuci vasem gazdi koji vam je to omogucio kada je usao u vas klub.Pricali ste kako je Partizan krao za vreme toleta i imao mnogo vise para od sirote zvezde a kada smo usli u ligu sampiona za vreme tog toleta najvise paa sto smo dali za pojacanje je bilo 30 000 evra za golmana radisu ilica,i ti imas obraza da se nesto javljas gde dovodite igrace i placate ih preko 2 miliona
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Sakur da inace zvezda pazari igrace za 5 do 10 miliona eura i igraci imaju plate 2 miliona...ajde ne lupetaj zivota ti.
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Drzava finansira dva kluba, oprasta im dugove i dozvoljava im da rade sta hoce, dok ostali zive u njihovim senkama i krpe kraj sa krajem. I onda se neko cudi kako Cukaricki, Vojvodina, Radnicki ne mogu da igraju grupu i ispadaju odmah u Evropi?
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Dečko dragi Zvezda je samo sinoć zaradila 11 miliona evropskih novčanica!!! Zarada će u svakom scenariju ići oko ili preko 20mil!! Taj Partizan kakav je god igraće bar Ligu Konferencija, i tamo će nekoga ozbiljnog i pobijediti!! Upire se prst u Zvezdu i Partizan a ostali klubovi se blamiraju iz godine u godinu!!! Aj za početak da neko izbaci klub sa jbne Malte u kojem igra pet konobar pa nek traži pare od države!!!
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Svi mi znamo koliko se dugovi oprastaju Partizanu i Zvezdi, i ja bih uveo nekog u Evropi da imam samo prihode, a ne rashode
P

Presek

pre gotovo 2 godine

Sad tek vidimo kako lako Zvezda dolazi do titule u Srbiji, kad ni drugi, ni treći, ni četvrti tim ne mogu da se sastave u uvodnom kolu evropskih takmičenja. Liga nam je stvarno šklj kvalitet, kada samo jedan tim iskače od 16.
P

Perinco

pre gotovo 2 godine

Radilo se na tome godinama!Tacnije zadnjih 7-8!!!

Vas11060

pre gotovo 2 godine

Sad staviti prst na čelo i zapitati se šta ćemo raditi sledeće sezone sa 5 ekipa i kad se koeficijent deli sa 5 kad nama 3. ekipa lige gubi 3:0 na poluvremenu..
S

Slanina

pre gotovo 2 godine

Ja igram termine sa jacim tempom od ovoga sto Cuka - Tvente igraju. Ajde sto su losiji 5x od Tventea, nego sto se setaju kao babe. Kada bi Tvente stisnuo, dao bi im 10 komada.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Evo, i posle kazu ono sto Zvezda radi u domacem sampionatu je nemoguće, da pobedi 90 i vise postp utakmica u ligi, a onda dodje Evropa vecina ekipa ispadne, Radnicki, Cukaricki,... I to se naprimaju golova, a to su posle vecitih dva prosle sezone najbolja kluba. Partizan izgubio, trebao bi da prodje u revanšu, ali sa njima se nikad ne zna. Sad vidite koliko je Zvezdina ekipa mocna i ako ove sezone pobedi opet 90% utakmica, nemojte se cuditi, jer zamislite kakvog su kvaliteta ostale ekipe...
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Čuka ima stvarno dobar tim u odnosu na druge naše "Linglongaše" (ne računam 2 najveća) ali ipak kao što se i očekivalo Tvente je druga dimenzija.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Druze Twente je suvi prosek. A mi smo tuga pregolema... e to je problem.
G

Gost78001

pre gotovo 2 godine

e al nas prezentuje čukarički,ako prime 5 dobro je

The Intersect

pre gotovo 2 godine

Kao da gledam Mladenovac - Viljareal razlika u kvalitetu
Š

Šarena Laža

pre gotovo 2 godine

Kukuuuuuu 0-3 halftime 🙈
G

Gostiiii

pre gotovo 2 godine

ej bre pa ove ekipe sa malte Lihtenštajna i farskih ostrva se više bore od ovih naših. ovo je kriminal bre
p

personifikacija

pre gotovo 2 godine

Toliko o našem fudbalu.
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Opsti utisak mi je taj, da Cuka nema toliko los tim,koliko im je trener loš...drugi utisak mi je ovaj Djordje Ivanović, nista konkretno uradio nije, iz greske u gresku,a trener tome doprinosi jer mu non-stop kljuca nad glavom,zato je i presao na drugu stranu, msm na stranu to sto je i sam Ivanović cepanica
A

Aleksa Valjevo

pre gotovo 2 godine

Jooj Zvezdo moja! Sta smo mi Bogu zgresili da smo u istoj drzavi sa ovim amaterima. Ma koliko se mi trudili da osvajamo bodove za Srbiju, ovi ostali sve upropaste. Niko nema Zvezdo to sto imas ti. Ubedljivo smo najbrojniji navijaci u Srbiji. Sinoc 40 hiljada.
V

VošaLe

pre gotovo 2 godine

Pa upravo zbog takvih kao ti nam i jeste ovako. Kakve ti veze imaš sa Zvezdom, kad si iz Valjeva? Kad bi uzeo da navijaš za neki klub iz Valjeva možda bi i bilo bolje, al' ovako pošto 99% ljudi navija za blizance nemamo čemu da se nadamo.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Trenutno 0 -2 .... sramota ko nas predstavlja u Evropi. A ovamo svi jure da se pojacaju. A kada bolje razmislim ko direktno udje u grupe automatski dobija 3.5 mil eura... e to je to. Mi ne zasluzujemo vise od 2 kluba u evropi iskreno. Cukaricki zalutao a Twente suvi prosek u Evropi i to ce se videti protiv Italijana sledece kolo.
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Као што рекох, испадају и Партизан и Чука. Нисам онај лик што је у фазону “ето, рекао сам”, волео бих да су ме демантовали, али мислим да је погубније по наш фудбал читав овај лажни хајп око 11. лиге у Европи и слично. Ни по једном параметру нисмо не 11., него 20. у Европи, и ако се ствари не промене ускоро, бићемо у рангу Црне Горе, Босне и других полупрофесионалних лига. Црвена звезда је нешто друго, зашто је то тако је друга тема, али чињеница је да нам је клупски фудбал у катастрофалном стању и да се не назире нека излазна стратегија.
B

Bruka

pre gotovo 2 godine

Odose Zvezdini krvavo zaradjeni koeficijenti u ...
D

Debrabanders

pre gotovo 2 godine

😂😂😂😂😂😂😂 cuckaricki😁😁😁
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Ili stvarno nemaju kvalitet, ali bilo je najmanje 3 sanse za Cuku da ozbiljno ugroze Tvente.. 4 na 3, pogrešan pas 2 puta? Ili mi stvarno nemamo vise trenere? Tačno se vidi da im treba dobar trener.. evo 2-0 haos
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Pa ovi sa 30posto snage vode vec 2:0 ovde cw puci petarda samo tako
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Dobro je neko napisao Super liga je najslabija liga u koja će imati direktnog učesnika u ligi šampiona... I onda će te pisati lako je namjesteno kad Zvezda bez poraza završi prvenstvo
G

Grrrr

pre gotovo 2 godine

Trebali su pokriti istok gde piše Partizan,da ih ne bije maler.
V

Violator

pre gotovo 2 godine

Sedi, Dule i samo bez nervoze. Igrači ne znaju da ti razviju i istrče kontru 4 na 3. Ne postoji ništa više što im ti možeš reć i objasniti, stojeći pored aut linije.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

ivanovic i fudbal to nikako ne,ide zajedno... seoski igrac...
G

Gostzip

pre gotovo 2 godine

Smor od utakmice. Bolje da se gleda Maribor-Helsinki na SK3
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

E sada se vidi sta nam znaci beogradizacija fudbala.... evropska utakmica dosta atraktivan protivnik a na tribinama manje ljudi nego na klupi cukarickog,...
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Само због публике не бих волео Чуку у Европи.
G

Gostv

pre gotovo 2 godine

Kakva publika? Nema 50 gledalaca (ne računam holanđane)
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

То ти и кажем.Волео бих Вошу,Крушевац, Крагујевац али питање где би и играли
G

Gostv

pre gotovo 2 godine

Zar i Vošin stadion nije za Evropu?
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ја се надам да јесте и да би играли кући.
S

Stadion

pre gotovo 2 godine

Ni jedan stadion osim Zvezdinog i Partizanovog ne ispunjava uslove za grupnu fazu nekog takkmicenja... Cak ni TSCov jer ima 4500 sedecih mesta a minimum je 8000... Vojvodinin ima kapacitet ali nema ostalo
n

nemanja1512

pre gotovo 2 godine

oce evropu a ne mogu na svom stadionu,tuga
K

KaoPartizanu

pre gotovo 2 godine

Treba drzava da im pokloni JNA.
O

Orao

pre gotovo 2 godine

Zašto se ne igra na Cukinom stadionu?? Nema sanse da nije po Uefa standardu kakvih sve ima?
S

Standardi

pre gotovo 2 godine

Ispunjava standarde za prvo i drugo kolo, za trece kolo ti treba stadion kategorije 3 (Vojvodina, TSC), za grupe ti treba kategorija 4 (samo Zvezdin i Partizanov u celoj drzavi)
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ijmo Cuka, samo cvrsto i napadacki.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Srecno Cuka, vi sigurno necete obrukati Srbiju za razliku od ovih zebri.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Srećno Čuka, samo hrabro 🔴🔵⚪
Z

Zoran91

pre gotovo 2 godine

Šta je sa ovim Šabanovim unukom pa taj nemoze ni u Čuki da igra u prvih jedanaest a u Zvezdi odbio ako se sećam 1500000 za ugovor na tri godine. Srećom.
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

A šta da bude?!Izmišljen igrač,dedino unuče i tatin sin.Od Šabana samo šaban može da ispadne.