Komentari na vest

Kraj ere jednog trenerskog giganta: Luj van Gal više nije selektor Holandije

O

Opa Miki

pre preko 1 godinu

Ovde svi pominju kako se menjaju selektori, jedino mi zadržasmo Piksija. Pa Brazil je realno podbacio, koliko god se komšije busale u prsa, trebao je Brazil to da dobije sa pola gasa, ali nije i eto, treba pedala. Za Holandiju se znalo da Van Gal šta god da uradi ide posle svetskog, čovek se samo zbog toga i vratio iz penzije. I da su osvojili i da su ispali u grupi, on bi rekao doviđenja i opet šta god da su uradili na svetskom. I nije podbacio, nego je odradio odličan posao. Što se nas tiče, osim naše domaće euforije, niko nam nije davao šansu da prođemo grupu, na svim prognozama smo bili treći u grupi, samo su se naše tastatura patriote ložile na priču, ide gas, polufinale, ovo, ono. Da mi se ne sviđa kako smo igrali na svetskom, ne sviđa mi se. Ali treba dati Piksiju šansu i za evropsko, pa ako i tu omane, mirne duše aj zdravo, da se ne ljubimo i tražiti dalje. Menjanje selektora na svake dve godine je neozbiljno.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Koliko su ove reprezentacije koje ispadnu zaostale. Odma oteraju selektora, a mi pametni jos ga koristimo...
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Cuj, nije vise trener....hahaha...pa ne znam ni kako je postavljen na to mesto. Trener koji nema blage veze sa zivotom, a kamoli fudbalom, uvek je demonstrirao grozan, los, i dosadan fudbal, i uspeo je da upropasti cak i taj Holandski leprsavi i lep stil fudbala. Kada se samo setim epizode iz Junajteda - zeludac mi se prevrne.
z

zoki300

pre preko 1 godinu

ostavi se fudbala leba ti
G

Gost8ol

pre preko 1 godinu

Ne samo iz Junajteda i Barsinim navijacima se na njegovom pomen digne kosa na glavi. Bajernovim takodje, jos pamte kako ih je Borusija ostavila skorp 20 bodova iza sebe za vreme njegovog mandata, bili treci i ispali u osmini finala LS.
F

Firga

pre preko 1 godinu

Neka angazuju Martina Jola ili Pitera Bosa.
O

Orao

pre preko 1 godinu

"Ni ovoga puta nismo porazeni,bili su jedanajsterci," Gale brate, svaka cast, ozbiljna si glava, cak se i slazem da su sutevi sa 11 m litrija, ali malo objektivnosti, skromnosti?
B

Bla 2

pre preko 1 godinu

Neznalica kakve nema, negledljiv fudbal forisirao
С

Србијанац

pre preko 1 godinu

Долази пиксијева ера, само чекајте.. србомрсци
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Vala piksijeva era počela je i više nego spektakularno! Kanta za nabijanje smo postali i igramo najružniji i najlošiji fudbal. Kome se sviđa kako Srbija igra taj je mazohista.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Ovo 1/4 finale je bilo i više nego plafon za tu ekipu. Van Gal dokazao još jednom da je odličan selektor. Ko god dođe na njegovo mesto nema šanse da ponovi taj rezultat sa ovako kvalitetom ograničenom reprezentacijom.
O

Orao

pre preko 1 godinu

Sve si rekao. Sto kaze moj drug, ovo je prva Holandija koju ne bi izbrao na pesu. Covek objasnio. Maksimalan domet. Sto se tice Depaja... Brate mili...
h

hshgshys

pre preko 1 godinu

Ozbiljna faca i verovatno najbolji trener na svetu kada je u pitanju rad sa mladim igracima. Svaka cast za karijeru!
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Izgleda da su svi promenili selektora osim Srbije i Nemacke mada je Nemacka promenila direktora Fudbalskog saveza Olivera Birhofa.Sto se tice Van Gala za kraj sto rece Aca Informacija uveo je dva tornja.🤣🤣🤣
G

Gost2233

pre preko 1 godinu

Sigurno najbolji trener među selektorima na ovom prvenstvu. To je dokazao i današnjom utakmicom i prilagođavanjem taktike u toku utakmice protivniku....
G

Gost82

pre preko 1 godinu

Dalic je najbolji trener medju selektorima, dogurao do polufinala sa ne bas spektakularnim timom, pri tome izbacio dva kvalitetnija tima od sebe, Belgiju u grupama, i jednog od glavnih favorita u cetvrt finalu. Holandija prvi put kad je igrala protiv favorita je ispala.
d

deki maky

pre preko 1 godinu

Steta-najbolji trener na Sp ako mu je za utehu. Jedan od najboljih stratega uz don Fabia i Ancelotija. Sa onim sto ima-sjajno vođenje ekipe,ujedno i mustra za naseg Piksija kako da igra ako forsira ovu formaciju koja ima puno rupa. Koji bi trener promenio formaciju i vratio mec u poslednjih 15min.?? Nasi bi primili jos 5 takvom igrom,a ne stigli 2 minusa.