Vladimir Lučić (©Starsport)
Vladimir Lučić (©Starsport)

Kraj sezone za Lučića: Šest meseci van terena

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.03.24. | 19:16

Ustanovljena ruptura prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena…

U istom danu Vladan Milojević dobio je i pozitivne i negativne vesti. Povreda Aleksandra Dragovića nije ozbiljnije prirode, kapiten Crvene zvezde uskoro bi trebalo da se vrati na teren, ali zato ozleda Vladimira Lučića nije bezazlena.

Krilni napadač osetio je bol u predelu kolena na gostovanju u Bačkoj Topoli, propustio je 172. večiti derbi, a propustiće i ostatak sezone. Crvena zvezda je potvrdila da je povreda teže prirode, crne prognoze su se obistinile: Vladimir Lučić će van terena biti šest meseci.

Izabrane vesti

Detaljnim pregledima ustanovljeno je da je došlo do rupture prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena. Krilo crveno-belih će se do kraja meseca biti podvrgnut hirurškom zahvatu, a nakon operacije mu sleduje nekoliko meseci oporavka. Procene su da bi u septembru ponovo mogao da bude u punoj takmičarskoj formi.

Vladimir Lučić je ove sezone, pod komandom Baraka Bahara i Vladana Milojevića, upisao 30 nastupa i zabeležio je dve gola i pet asistencija na tri fronta. Poslenji meč odigrao je u Bačkoj Topoli, gde je napustio teren u 43. minutu, kada je osetio bol u levom kolenu.

Na istom meču problem sa mišićem imao je Aleksandar Dragović, ranije je morao van igre i Uroš Spajić, no tandem štopera se brzinski oporavio. Doduše, kapiten crveno-belih doživeo je novu povredu već u narednoj utakmici.

Povreda Vladimira Lučića napraviće problem Vladanu Milojeviću, jer će mu u nastavku sezone biti sužen prostor za manevar. Imaće jednog ‘bonusa’ manje.


tagovi

FK Crvena zvezdaVladimir Lučić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara