Komentari na vest

Kraj sezone za Lučića: Šest meseci van terena

N

Neznalica

pre oko 2 meseca

To se povredio onomad kad je predriblao sebe. Dva puta. Ne bih rekao da je to loša vest za Miloja, samo za mladog Lucica.

Mitch

pre oko 2 meseca

Nadam se da će moći da se vrati posle ove povrede. Jako duga pauza.
N

Neksaaa95

pre oko 2 meseca

Jeste da davi loptu, previse dribla ali ja lično citaj JA LIČNO mislim da može ako se poradi sa njim, da bude opasno krilo ... I nadam se da ce biti
B

Bljed

pre oko 2 meseca

Ima sve, a nema nista. Lazni Doku iz Sitija,zvezdi nista nece dati. Ozbiljnja povreda, ne verujem da gresim oko igrackih kvaliteta.
P

Prcko33

pre oko 2 meseca

Za beka stvoren, samo moras imati trenera da bi to mogao videti i skontati! A Zvezdu vode ocito neznalice!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ne vidim u njemu kvalitet za Zvezdu, a i više nije klinac. Ali mu želim brz oporavak i da mu ovo bude poslednja povreda u karijeri.
L

Lalqlqlq

pre oko 2 meseca

Sram vas bilo, sta pisete nasem detetu To nema nigde, posle se cudite sto nasa deca neće da igraju zA Srbiju
@

@vlado

pre oko 2 meseca

Na lose partije se nadovezala i povreda.Jedna muka ne ide sama
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Nema goreg za igraca, nego kad ima ovakvu neku povredu. Zelim mu brz oporavak. Ako stvarno bude 6 meseci, to je prakticno do kraja godine, jer i kad krene da igra, treba vremena da podigne formu.
l

lazeta

pre oko 2 meseca

Mnogo bolji od Stefana drvo Mitrovica, steta. Brz oporavak.
G

Gostyyy

pre oko 2 meseca

Da, zato Stefan drvo Mitrović igra Serie A, a ovaj će moći da igra samo kolo na svadbi, jer ništa posebno nije. Sat vremena i 5 zalamanja mu je potrebno da odluči šta da uradi sa loptom, a onda je izgubi. Mitrović je jedno 17 puta kvalitetniji igrač od Lučića, što se i videlo do sada.
L

Lazeta

pre oko 2 meseca

Igra u Veroni 15min po tekmi, na silu guran i u reprezentaciju, igrao i u LS i prodat za 1m ahhahahahaha. Lucic mnoogo bolji i slobodniji kao krilo, dosta me podseca na Perisica, da nije ove povrede mozda bi otisao i on negde na leto.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Bolesnici bolesni. Kako mozete da se radujete necijoj povredi… Mozete pozeleti da neko ode iz kluba ili da ga ostave na klupi svaki mec, ali ovo… Niste svesni koliko je ovo nezgodna povreda
1

11223344

pre oko 2 meseca

Konacno lepe vesti, da negledamo ovog sto dribla svoju senku. Klasican nemac pojma.
C

Crne?

pre oko 2 meseca

Pa ovo je fantasticna vest!!! Njemu sve najbolje i da se lepo oporavi, ali NIKAD da ne kroci na teren u crveno-belom dresu za ime Boga vise s njim i njegovim menadzerom!!!