Komentari na vest

Kraj srpske pijace: TSC i Čuka mogli bolje, Voša zaradila koliko za pet godina, Pazar najbolje čuvao za kraj

Chiske

pre 8 meseci

Vosa zaradila 12M za 2 prelazna roka. Da nisu mogli da uloze 3M u pojacanja mi je samo pokazatelj da se nesto lose sprema klubu. 1m se moglo odvojiti za 5 odlicnih proverenih igraca, drugi milion da bude za obestecenja ukoliko se proce bez obestecenje dovesti jos 5 igraca koji prave razliku. i treci da se ulozi u nove talente i igrace iz nase lige. Nek svakom daju po 50k godisnje platu i eto 10 klinaca talenata (ne moraju biti najveci talenti ali neki sa potencijalom ali to ima smisla da postoji iskrena zelja i skauting) To vam je 20 potencijalnih igracaod kojih bi sigurno pola bili konkurenti za prvi tim... Ali, eto daj da uprava svoje dzepove namiri...
?

??

pre 8 meseci

Mozda skupljaju pare za neku transfer bombu :) poput naseg endijajea

Chiske

pre 8 meseci

Da da, sace Maradona da dovede Ronaldinja da proba da ga spremi za leto hahahah.

Chiske

pre 8 meseci

Salu na stranu, gomila fantasticnih igraca je bez kluba, znaci moze da se dovede koji god u vrednosti do 2M po transfermarketu. Napadaca nemamo. venzi red amaterski... ne znam sta se ceka. Mozda se ceka ispadanje iz lige pa da se srusi stadion da se sagradi soping centar...
?

??

pre 8 meseci

Imas promenadu pored. Licno sam doprineo izgradnji. Mogu da se dovedu dobra pojacanja, pogotovo za vosin budzet. Novi pazar je primer da moze. Losa je politika u vosi, dovode se stranci preko nekih agencija, igraci koje niko nece. Vosa nema svoje skaute, ovi svi stranci su dovedeni napamet. Ubedjen sam da su dovodili igrace preko preporuka bivsih igraca bolje bi prosli. Mogu da dovode i neke povratnike sa iskustvom, dosta dobrih igraca je proslo kroz vas klub. Na sve to slabo izbacuju igrace iz omladinske skole. Ono sto valja ode bez prave odigrane utakmice. Vosa ima reputaciju da bude ozbiljan klub, to uprava oseti i zato obecava sve i svasta, al nemaju znanje pa im se obije o glavu to sto su pricali.

Chiske

pre 8 meseci

A pored Promenade na 20 metara je Spens a na 50 metara je Merkator. Pa moze jos jedan trzni centar sto da ne hahah
e

edis459

pre 8 meseci

Šćepović potpisao za Pazar
T

Tu u prolazu da propratim Pazar

pre 8 meseci

Nije kraj pijace, evo Šćepovića u Pazaru!
i

ipak iznenađenje

pre 8 meseci

Najveća senzacija prelaznog roka je Fk Čukarički. Igra Evropu, a nije uspeo da dovede levog beka. To je sigurno obeležilo ovi leto.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

A što nema najvećeg pojačanja lige na spisku. Direktno svom klubu doneo 12 bodava,a niko ni da ga spomene.
v

v1ad

pre 8 meseci

Jel ima neko da mu nije otislo 10-15 a doslo isto toliko igraca?
?

??

pre 8 meseci

Nema, a nece to skoro ni prestati. Menjanje igraca i trenera kod nas se smatra pod obavezno i dobro odradjen posao, ne bitno bili 1. ili 14.
t

tsc

pre 8 meseci

se nije istrošio, a ima remi sa Partizanom i 6 vezanih pobeda????? Pa šta su trebali da bacaju pare kao Zvezda i da igraju kao Zvezda sada?
C

Cer

pre 8 meseci

Mozda da probaju neki bod u Evropi da uzmu?
m

mare8

pre 8 meseci

ti znas koliko je Tsc potrosio ili zaradio..isto kao ja da li je Almerija u plusu ili minusu..
M

Momo iz Pazara

pre 8 meseci

Novi pazar sampion ove godine bre
I

Inzaghi

pre 8 meseci

Ljajić je sigurno pojačanje sezone, ali jedno veliko ali, znao je i on u jačim ligama da odigra vrhinski par utakmica a posle jednostavno nestane sa mape.
g

gostinjo

pre 8 meseci

Malo li je? Vulic, Suma, Vranjes, Ljajic... Vazno je da je barak obama doveo golmana koji ima dobru igru nogom. Jedino mu sutevi ulaze kroz usi, ali navijaci navijali svih 90 minuta po nalogu tvorzinja.
?

??

pre 8 meseci

Pa zamisli da su ti navijaci poput ovih na internetu. Pa posle prvog poraza da teraju od uprave do golmana, da zvizde nekom posle jedne lose odigrane utakmice. Ne radi se to tako sinovac. To nema nigde u svetu samo kod nas.
u

upitnik ??

pre 8 meseci

Druze koja jedna losa odigrana, 3 u nizu su odigrali na nivou IMT-a uz svo postovanje tom klubu i timu
g

gostinjo

pre 8 meseci

Cokna nije imao poraz, a operisani od taktike Stankovic imao bolji skor od baraka obame. Ne znam zasto je problem da se kaze da se nije snasao i da treba da ide i da povede svog golmana.