Komentari na vest

KRAJ! Tuhel i Bajern dogovorili razvod na kraju sezone, ko će na klupu bavarskog giganta?

i

isabel kedem

pre 2 meseca

zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušao sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i ona to stvarno radila. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njezin savjet. Zatim mi je dala adresu e-pošte bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi je dala, a bacač uroka me uvjeravao da će mi vratiti muža u sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava! Nikada nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao moj suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Onda je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte dr Apata na email: drapata4@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i VIBER na ovaj broj: (+447307347648)..
r

r.g.

pre 2 meseca

novi trener bajerna nenad lalatovic 😂
D

D@cha

pre 2 meseca

Voleo bih Zizua da vidim,ali bogami tesko.Niko ne pominje Flika a on je i najrealnije resenje trenutno..
@

@ssss

pre 2 meseca

Pre neki dan ste pisali i da je Flik u opticaju.Sada ga niste spomenuli.Da li je kandidat za klupu Bajerna ili nije?
M

Milutin 15

pre 2 meseca

Kao stari kladioničarski vuk da stažom od 27 g.,dođoh danas da odigram LE i LK za sutra,kad mi reče devojka(koja je usput vrlo lepa i ljubazna) ne izlaze liste za međukolo ,ja rekoh da li ima neke liste za sutra nema,možda ima u kompj.ja se okrenuh i izađoh,moj MOZZSRTE,znas kako ste me posetili na Atlantik nekadašnju institucuju klađenja,koja je propala,voleo bi da grešim,ali ste vi na tom putu,ne možete liste za međukolo odštampati? Pogledajte druge kladionice na pr. ADMIRAL,da ne mogu da odigram LE i LK,dan pre utakmica moj MOZZARTE.BET,ugasili ste ga
B

Bavarac855

pre 2 meseca

Ovo je odlican poteza uprave Bajerna. Bavarcima je potreban trener tipa Zidan , Cabi A. ili neko kao Murinjo. Naravno, takvim trenerima je potreban budzet za dovodjenje pojacanja. Videcem sta ce se desiti. Prave zamene za Robena i Riberija nisu pronadjenje. Danasnji tim Bajerna realno osim Kejna nema vrhunskih top igraca.
T

Tebrica

pre 2 meseca

Kakav budzet treba Alosnu ili Zidanu? Mislim svakom treneru TREBA BUDZET. Ali ako insinuiras da su Xabi ili Zidan treneri kao Guardiola koji zavise od toga da li ce da dobiju milijardu za igrace, onda blago receno lupas gluposti.
H

Host007

pre 2 meseca

Cim u Nemackoj nema talenata znaci nema ni kradje tudjih talenata,odma i Bajern propada..samo pravi Srbi se raduju tome💪💪💪
s

srce od kamena

pre 2 meseca

Pomoćni trener nije Zolt već Žolt, dragi i cenjeni "sportCki" novinar
B

Bijela

pre 2 meseca

Klop!

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Mogli su i glavatog supermena da uzmu, doduse sada je i deblji 10kg, neznalica i on, ali bar pet puta jeftinija neznalica...
V

Vanjola1

pre 2 meseca

Niste ni svesni da će novi trener biti Thiago Motta iz Bolonje.. Pozdrav i svako dobro.
M

MM82

pre 2 meseca

Murinjo preuzima BVB
M

MOGUCE

pre 2 meseca

je da Murinjo u Leverkusen, ako Alonso ide u Bayern.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Gluposti. Smenili čoveka koji će uzeti titulu opet
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Bayern je poznat da krade od ostalih Bundesligasa Igrace, Xabi Alonso ako ne predje u Real ili ne dobije neku dobru ponudu jaku mislim da nebi bilo nikakvih problema da preuzme Bayern. On ima taj pobednicki Mentaliteg, u Minhenu ga jako postuju. Mourinho je ispusena mustikla njegovo vreme je gotovo, Conte i nije se nesto pokazao u Totenhemu i Internacionalno nikad nista nije osvojio, Zna se ko je Höness , Sin Dietera i Bratanac Ulia vodio je razlicite ekipe u razlicitim uzrastima Bayerna ali je vrlo mlad i ne znam kako ce izaci na kraju sa Saneom,Gnabryem i td. To moze budi ili pun pogodak za Bayern ili Katastrofa. Sto se tic Zidana cisto sumnjam da ce Zidan tako nesto uraditi sebi i kao Igrac i kao Trener nista nije imao sa Nemackom. Ajde Trener Juvea ili Reprezetacije Francuske ok sve ostalo mislim da ga ne zanima i ne zeli sebi da uradi.
@

@@@@

pre 2 meseca

Živeo Tuhel! Živeo Pioli!
0

0211

pre 2 meseca

Ja iskreno verujem da ovi sada žestoko uhode Klopa i da se tu najviše kuva.
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Klopov menadžer demantovao preuzimanje bilo koga sledeće sezone! Bajern, Barselona ili reprezentacija!
P

Poljo

pre 2 meseca

Jedino Murinjo može dignuti "Mašinen".
Z

Zvlat BG

pre 2 meseca

Bajern je kontaktirao menadžera Ćabija Alonsa. Razgovori u toku!
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Murinjo mesecima uči nemački pa su zato zaključili da će u Bajern. Ako je samo znanje nemačkog u pitanju dajte meni da vodim Bajern jer ja već znam nemački.
Y

Yes sir

pre 2 meseca

Čuo sam za tebe. Kažu da si u najužem izboru. I naravno, Murinjo nema pojma.
V

Već viđeno

pre 2 meseca

@Fussball Pa šta će prevodilac među trenerima drugo raditi nego lingvistikom se baviti. Autobusi, žalopojke i otkaz idu tek kad mu daju milione
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Alonso je najbolje resenje i iskreno jedino mi je logicno da su se vec dogovorili sa njim i da zato ostaje Tuhel do leta. Ukoliko nisu, ne znam zasto vec sada nije dosao novi trener. Pricalo se po medijima u Nemackoj da je pola svlacionice za Tuhela, a pola ne i da su mnogi najavili odlazak na leto ukoliko on ostane trener. Evidentno je da su igraci bojkotovali Tuhela u prethodnom periodu. Moguce je da je uprava obavila razgovor sa njima i rekla im da stize novi trener od leta i da odigraju ozbiljno do kraja sezone. Videcemo protiv Lajpciga kakva je sada situacija... Ne treba Bajernu ozbiljan remont, mozda 5-6 novih igraca. Arauho, Ta, Frimpong, Virc, Zubimendi, Girasi in, Upa, Mazrauji, Gnabri, Cupo out. Mislim da bi ovo bilo dovoljno ukoliko dodje Alonso koji igra 3-4-3.
G

Gost99

pre 2 meseca

Za te igrace sto si nabrojao treba 400 miliona
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Frimpong 40, Ta 30, Arauho 80-100, Virc 100 (on moze i 2025. kada Tomas ode, zato sam stavio 5/6 igraca), Zubimendi 50-60, Girasi 17. Upa, Gnabri, Čupa i Mazrauji vrede 130. Dakle, minus oko 200 miliona u slučaju i da Virc dodje, mada je realnije da dodje sledece sezone.
B

Brko

pre 2 meseca

Mora biti neko ko će donijeti hajp, biti top vijest i glavna zvijezda da se i igrači malo spuste. Poput Guardiole(tri polufinala LP i nesretno ispadanje od Atletika u trećem nisu baš neuspjeh, pogotovo u tadašnjoj konkurenciji sa prime Juveom, Barcom, Realom). Dakle, Mourinho ili Klopp. Sve ostalo će završiti kao Tuhel ako ne počiste svlačionicu (prvi koji treba da leti je Sane)
G

Gvardiola

pre 2 meseca

Nije uzeo ls sa bavarcima zato sto ga je real kao i sve dva puta pokrao na pravdi boga...onaj jedan put bese 3 gola iz ofsajda u jednom mecu
M

Megaloman

pre 2 meseca

Prvi treba da leti Tomas Miler. Taj je već nekoliko trenera izbusio. On je šef svlačionice. Odjurio je Karleta, npr.
G

Grey

pre 2 meseca

U Bajernu je najbolja opcija Zidan. Alonso ne verujem da ce preci odma u Bajern iz Leverkuzena iz postovanja,mozda kasnije iz tipa Liverpula... Klop pravi pauzu,a i vodio je Dortmund,napravio je velike rezultate sa tim klubom kao direktan rival Bajernu. Murinja,Solskjera i ostale ne bi ni dovodio uopste u neko razmatranje jer ne mogu oni da vode Bajern.
M

Megaloman

pre 2 meseca

Murinjo nije za Bajern? On je trener s velikim T, top, topova. Može voditi svakoga, kao što je i vodio. E, sad, on je pretežno defanzivan trener, sa mnogo taktike. Igra na rezultat, prilično negledljiv fudbal. Svojevremeno je rekao da mu je najveći uspeh u karijeri što je s onim Junajtedom bio drugi u PL. Nisam navijač ni jednog kluba koji je vodio, preferiram napadački fudbal, ali omalovazavati takvu trenersku veličinu je smešno. Nije ovo upućeno samo ovom komentatoru, često se u poslednje vreme maltene vredja taj čovek. Ni Anceloti nije pravio uspehe na par mesta. Ko kaže da će I Klop to baš uvek uraditi? I šta, najednom će postati nula od trenera?
v

vidi

pre 2 meseca

ovog tulipana glupog lepo ti objasnio decko ispod...murinjo koji uzeo ls sa portom njemu ce neki kvazi treneri sto uzimaju trofeje sa realom i sitijem sad da glume mangupe ahahah videli smo tog karleta laznjaru u evertonu pa i bajernu pa i napoliju hahah al to se njemu ne uzima za zlo smao murinju... ma da mnogo je velik karleto uzimao ls sa najjacim milanom ikad i sa realom koji iza sebe imao sudjenje svaki mec...karleto u portu bi potrajao malo manje nego sto je u psz-u...prevara matora
G

Grey

pre 2 meseca

Nisam mislio na to da kao ime nije dostojan da vodi Bajern,nego Murinjov stil koji gaji i Bajern su 2 razlicita sveta i to 100% ne bi moglo da funkcionise.
N

Nanas

pre 2 meseca

Bajern je u slobodnom padu vec 3 god,i kao da su i sami hteli da izgube jednu titulu pa da krenu u restart,prosle godine im nije uspelo zbog genijalca na klupi borusije,terzica,ali ove godine ce im uspeti....,i skoro sam siguran da ce dovesti Klopa,jer ako si Nemac,a nisi trenirao Bajern,kao da nisi ni bio trener,tako da ne vidim logicniji spoj za leto od toga,nijedan drugi klub ni Klopa ne bi toliko motivisao,a i Bajernu je potrebna ta harizma i vracanje one poznate Bajernove agresivne,napadacke igre za novu dominaciju
E

Eseks

pre 2 meseca

Klop i tacka.
v

vojislav 123

pre 2 meseca

Tuhel je svoj posao odradio vrhunski. Kao trener Borusije Dortmund, nije Bajernu mogao nista, prosle godine je Borusiji servirao titulu, ali ovi nisu znali da je uzmu. Ove godine je ponovo na putu da ostavi Bajern bez titule. Borusijin covek se ufiltrirao i rasturio Bajern iznutra 🤣
B

Bakicar

pre 2 meseca

Prvi pik za trenera Bajerna je Jirgen Klop.
L

Lee Addy

pre 2 meseca

Desice se nikad.
K

KOLIKO SAM

pre 2 meseca

Cuo glasine, spremaju MURINJA. E sada....Fudbal je to.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Meni je ovaj Support Tuchel lik najjaci. Milion poruka, jos se lozi da podrzava Tuhela, likuje. Da mi je znati sta mu je toliko interesantno kod Tuhela, da li njegovo odsustvo taktike ili apsolutno odsustvo harizme? Cudna neka cvecka.

elmagico

pre 2 meseca

nije samo do trenera... natrpali tim sa previse crnaca, ne moze da se zavrsi dobro
G

Gost "

pre 2 meseca

Od trenutnih 20 komentara 9 je od ovoga " Support Tuhel " ili mu je dalji rodjak ili je sam Tuhel. Nego da nam rece kako ce on ovo da preživi ?
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Vreme je da proradi junački inat kod g Thomas Tuchel i da još jednom pokaže svetu zašto je najbolji trener današnjice
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Svi mi koji volimo Mr Tuchel - LIKE
@

@@@@

pre 2 meseca

Henes i Rumenige napolje pogotovu Henes pa sve ostalo.

1902

pre 2 meseca

Ako Bog da pa od ljeta u barceloni :D
7

777

pre 2 meseca

I sad kad osvoji ligu i ls :D
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Hoce...ali pre toga ce ispasti od Lazio.
7

777

pre 2 meseca

Nece videces :D
r

reMa reCa

pre 2 meseca

Stiže Hansi Flik.
2

225 883

pre 2 meseca

Fabricio objavio da je Flik vise zainteresovan za klupu Barselone nego Bajerna
I

Igor 96

pre 2 meseca

Juce sam bas pisao da nekako, Gvardiola i Anceloti nisu nista znacajnije uradili u Bajernu od Bundeslige, i da mi ne idu zajedno strani trener i Bajern, ali onda dolazimo do druge strane price, a to je da osim Flika i Klopa nema mnogo vrhunskih Nemackih strucnjaka (Nagelsmana vrlo cenim, ali znamo kako se zavrsilo sve to), meni dobro deluje ovaj Henes, ali on nema iskustva previse i tesko da je Bajern spreman da njega angazuje, iako mislim da bi to bilo najbolje na neki dugorocni period, onda mi kao solucija stranog trenera jedino logicno deluje Alonso, ali mi ne znamo da li i on to isto zeli, videcemo kako ce se zavrsiti, ali da Bajern ne funckionise besprekorno kao nekada to je cinjenica.
M

Mister Tuhel

pre 2 meseca

Kad se setim samo koliko se ovde javljalo "naših Bavaraca", koji su pričali da samo Mozzart piše o kritikama na Tuhelov račun, a da ga u Nemačkoj niko ni ne pominje:)))
S

SS Lazio

pre 2 meseca

Ovo je najbolja vest za navijace Lacija. Jeste, Lacio ima minimalne sanse, ako uopste postoje, da spase sezonu. Ocigledno je da postoji nepremostivi jaz izmedju trenera i igraca i da igraci bojkotuju trenera. Prva utakmica u Rimu je dokazala to. Kako drugacije protumaciti cinjenicu da jedan Bajern trci manje od jednog italijanskog tima u prvom poluvremenu (11 protiv 11) za citava dva kilometra.
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Hahahaha kakav spin bavarske mašinerije kao sporazumno a neće da kažu da im je g Tuchel postavio ultimatum upravi da ili zavedu reda u klubu i naprave konkurentan sastav ili da ide u Barcelonu koja mu nudi blanko ugovor, najgora Uprava u istoriji Bajerna, Uprava napolje!
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Letos se Mr Tuchel protivio dovodjenju VECITOG LUZERA I GUBITNIKA Harry Kane ali Uprava ga je dovela i eto kako je to ispalo dok je LUZERA Harry Kane Bajern titule videti neće
G

Gost "

pre 2 meseca

Veruješ li sam u to što si napisao ?
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Chelsea, PSG, Bayern Munich, Barcelona samo najbolje za NAJBOLJEG - Mr Tuchel
u

užice

pre 2 meseca

Ćabi Alonso.....viđeno kao i mnogo puta do sada!!! Kakav Liverpul,koji će posle Klopa da se raspadne,a sa Bajernom će da krene od nule,a vrv će da povede sa sobom i neke igrače iz Leverkuzena.....To je to!!!
L

LFCfan

pre 2 meseca

Zašto imaš potrebu gurati Liverpul u komentar? Siguran si da će se baš raspasti, ni manje ni više? Liverpul je u top 5 na svetu trenutno i tu će I ostati. Klop je napravio ozbiljno podmladjivanje tima, u hodu. Još dvojica, trojica na leto i ima da se raspadne samo tako. Svi nešto pametuju, a ne prate s pažnjom i razumevanjem. Darvin, Bredli, Arnold, Žota, Gakpo, Gravenberh, Dijaz, Eliot, Dzons, Konate, Gomez, Soboslaj, Mekalister, Kalaher... većina vrlo mladi, ostali u prajmu i dovešće se još neki na leto. To je Klopov LFC vol.2 i eno ih, sede na vrhu PL. Da li je moguće da to niko nije primetio?
B

Burazengija

pre 2 meseca

Taj Liverpul bi tukao tvog Bajerna trenutno bar sa 3 razlike, a što se tiče raspada, veće izglede ima Bajern za to jer imaju ogromno smeće u svim redovima kluba, od svlačionice pa do uprave. Dok kod Liverpula, ko god da doðe, dobija sve na gotovo. Zato i jeste trenutno ispitivanje koji je menadzer najidealniji za LFC, što bi po mom mišljenju bio Alonso, Nagelsman ili Smit, sve ostalo je ili nerealno. Vaš rebuilding će da traje kraće jer igrate u takvoj ligi, ali da će da traje u Evropi, potrajaće, nemoj da se sekiraš
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Trofeji se pamte a Mr Tuchel je CHAMPION UEFA Champions League, CHAMPION Ligue 1 x2, CHAMPION Coupe de France x2, CHAMPION Coupe de la Ligue, CHAMPION Bundesliga, CHAMPION FIFA World Club Cup, CHAMPION UEFA Super Cup
P

Pedja108

pre 2 meseca

Mogli su ladno Krstajica da uzmu, ne bi bio losij aopcija od Tuhela. A isto tako i od Piksija. Nikad vise golova nismo primali otkad je Piksi selektor, a ina SP Krstajic bio uspesniji od Piksija.
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Ko god da dodje na klupu dok su nabedjeni manekencici u igri nece imati rezultat jer uprava da je htela da stvari drži pod kontrolom to bi i uradili i pružili punu podršku g Tuchel
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Red bi bio da se ode iz kluba sa titulom prvaka Evrope a Bajern će stići kletva Mr Tuchel kao onomad Benfiku Bele Guzmana
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Dogovoren je ugovor sa Barselonom a Bajern nek gleda i plače sledeće godine kad Mr Tuchel uzme novu titulu UEFA Champions League
S

Samo objektiva

pre 2 meseca

Klop im je najbolja opcija, ako mogu da ga ubede. Mada Zidan isto top opcija.