Komentari na vest

Kraljevski u osminu finala: Prelepi šutevi Krosa i Asensija srušili Inter; Šerif do novog boda u Ligi šampiona (VIDEO)

j

ja psv !

pre preko 2 godine

Kinezima da nije bilo ove moldsvske sirotinje nebi prosli za 100 godina grupu HAHAH
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Gde si poremeceni nema te
G

Gost65

pre preko 2 godine

Pogledao sam utakmicu samo zbig Jovica, momak je bio dobar, nista specialno ali ni nista hori od drugih.. Imao je odlicnu sansu i steta sto nije bio gol.. Ali imam utisak da ga onaj Vini namerno izbegava.. Decko jeste dobar ali solira previše.. 2 puta je imao Jovica u odličnoj poziciji on daje jednom u desno drugi out dribla 5 igraca...
V

Vici

pre preko 2 godine

Ne znam šta ste gledali, Vinisijus ga je tražio više puta, štaviše on mu je i dodao loptu kod one šanse u drugom poluvremenu. Dečko se radovao Jovićevom golu za vikend više nego sam Jović.
R

Realno87

pre preko 2 godine

Real trenutno ekipa sa najboljom osnovom i vrvt najboljim trenerom da posloži kockice u vrhunski mozaik. Najbolje se vidi na primerima mladih igrača kako ih dozira i izvlači maksimum iz njih. Tokom leta par pravih pojačanja i biće kao bedem.. tu mislim u prvom redu na Mbapea, Rudigera koji su prakticno vidjeni. Haland trenutno nije potreban ali će biti na tržištu tako da će Perez krenuti po njega. Nadam se kupovini Floriana Wirtza vrvt najbolji nemački fudbaler u narednih 10 godina.
V

Venom

pre preko 2 godine

Wirtza ce Bayern sigurno pokupiti ko i svaki put kad se pojavi neki njemacki talenat
I

Inter

pre preko 2 godine

Sve u svemu zasluzeno je Real slavio. Inter je pokazao da se igracki moze da nosi sa njima, ali treba tu iskustva. Inter je bio daleko bolji u prvoj utakmici, i tu ostaje zal, ali eto i tu je Real iskoristio svoju sansu, a Inter svoje brojne nije. Takodje, na ovom mecu Inter je mnogo bolje otvorio utakmicu, ali su se opet ispromasivali, a Real je to iz svoje sanse kaznio, kasnije crveni karton Barele je oznacio kraj nade da se mogu stvari promeniti na ovoj utakmici. Cekamo zreb, da vidimo kakve cemo parove dobiti.
O

ORLOVI

pre preko 2 godine

Nadam se da će uskoro (u januaru ili na leto): Milenković, Ivan Ilić, Sergej, Kostić, Vlahović i eventualno Mitrović preći u veće klubove i tamo takođe imati ozbiljne uloge, pa kad se na to dodaju: Pavlović (Monaco), Gudelj (Sevilla), Grujić (Porto), Živković (PAOK), Tadić (Ajax) i Jović (Real Madrid), da to onda izgleda mnogo bolje. :)
R

RMD

pre preko 2 godine

Tako je juventino vero svaka cast za komentar.Puni ove neznalice fudbalske sto prozivaju velike klubove Bravo!

ST8

pre preko 2 godine

inter prolazi grupu zbog toga što su mu glavni konkurenti Serif I Sahtijor.
I

Inter

pre preko 2 godine

Osvojite i vi Skudeto pa cete i vi dobiti lakse protivnike, onda necete biti u cetvrtom sesiru.
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Realu želim PSG pa da vidimo moćnu odbranu reala
E

Exexexe

pre preko 2 godine

ne. parizu zelim bajern ili liverpul, tako da moze poketino da ispadne vec u toj fazi LS :-))) a real ce dobiti sporting i to ce biti easy
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Samo kompletna neznalica moze da kudi ovu odbranu Reala. Militao-Alaba-Mendi-Karvahal sve top igraci, ali bukvalno top. Iza njih jedan od par najboljih golmana na planeti Kurtoa, ispred njih jedan od najboljih parova zadnjih veznih Kros-Kazemiro. Na klupi Italijan da to upakuje, i to vanserijski preiskusni Italijan. Tata. Ovaj Real ima veliku ofanzivnu moć jer su u ofanzivi sve sami vanzemaljci ne racunajuci M.Diaza i Jovića, ali ipak treba ocekivati mozda cak i najdominantniji Real ikad. Nenormalno igrački moćna ekipa sa vrhunskim trenerom.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Odlican momenat za poraz, bolje vreme nije moglo da se izabere za ovako nesto, brojcana sa vise igraca u nastavku meca je bio Real, izdrzljiviji i na svom terenu, niko od navijaca nije rekao da mogu do prvog mesta, Real je jaci, ovo je totalno ne bitna utakmici za Inter, jeste ulog bio prvo mesto u grupi, ali ono sto je bitno to je prolaz u dallju fazu takmicenja, nikad opustenije nisam gledao jedan mec INTERA kao veceras, ma nisam ga ni pratio nesto posebno, vise sam gledao kako milan ne moze da dobije decu Liverpola na svom terenum, ISKRENO jadan li je ovaj milan bio veceras, Klop im se skloni, a oni nemogu nista da urade, a bitno da je ibra imao sta da kaze za Calhanoglua, a taj Calhanoglu sad ide daljim putem na Evropskom planu, jadan li je taj ibra sa piolijem i ostalima tamo, sto se tice Atletiko Madrida zasluzeno idu u dalju fazu takmicenja, pioli je mali trener za mala dela, Atletiko je pregazio Porto na dragau zato i idu dalje, milan je postao mali klub, FORZA INTER !
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

AC Milan je gigant svetskog fudbala sa 7 osvojenih Liga sampiona Gilence, Gilence!!! Izgubili su od Liverpulove dece kazes??? Zaboravio si kako je svojevremeno tvoj manji klub iz grada Milana u sred Meace izgubio od dece Barselone. Izgleda da si to slucajno zaboravio. Milan odlicno igra u Ligi i vratice se on na staze stare slave jer je ipak mnogo veliki klub. Moj klub je trenutno u veoma losoj formi i takva mu je cela ova sezona. Sta da se radi? Dosla i takva sezona. Period tranzicije ce trajati neko vreme. Malo postovanja prema rivalima u Italiji ne bi ti skodilo!!!
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kad se ti kao juventino javis da pise u cast milana. milan i juventus dva bratska kluba, igrali Seriju B to Inter nikad ne moze, bla bla bla milan 7 ls tamo vamo, a ovde ni decu Liverpola nemogu da dobiju, koja tuga kad ti kao navijac juventusa moras da stanes u milanovu odbranu, zasluzili su ovo, zato sto su pre meca pisali da bilo koji tim Liverpola izadje na teren milan dobija mec, prvo neka skoce pa kazu hop, meni nije palo na pamet da pisem danas Inter dobija ovo ono i razne paljevine te fore, zanm da je Real jaci i necu da se petljam tu, a oni malo da se spuste na zemlju puno lete, sramota treba da ih bude, sad niko od onih koji su pisali da milan dobija mec, nema da dodju tamo i napisu komentar, to su mali navijaci kao i klub sto im je mali, bio jednom jedan milan, i Notingem Forest je osvojio Ligu Sampiona, da li ja trebam da stvarm komplekse svima navijacima milana i juventusa jednom TRIPLETOM koji nikad niko vise nece osvojiti u italijanskom fudbalu, dosta ste fasovali komplekse od toga, pusti me te price milan i 7 ls, kakvi prijatelju sad su odron ne pitaj me sta sam bio pitaj me sta sam sad
I

Inter

pre preko 2 godine

Juventino vero@ secam se ja tog meca sa Barselonom, jeste Inter izgubio od kombinovanog sastava Barselone, ali je Inter takodje bio primoran da izvede kombinovan sastav zbog povreda. Otprilike je ista situacija bila danas i kod Liverpula i Milana. Medjutim to ne menja situaciju ni kod Intera tada, ni kod Milana sada, kiksnuli su i tu je kraj. Ali postoji jedna znacajna razlika, navijaci Intera se nisu lozili da tada prosecna ekipa Intera moze da hara Evropom i da je se svi plase, dok navijaci Milana od prosle godine najavljuju da ce ovaj njihov tim da hara Evropom godinama, pocevsi od ove godine. Evo ja sam realan i kazem da bi maksimalan domet Intera ove godine mogao da bude 1/4 LS i to ako bude bilo srece na zrebu da ne uleti neko kao sto su Bajern, City, Liverpul. Ja sam zadovoljan i ovim plasmanom u 1/8 kada pogledam gde je Inter bio do pre par godina, kao i kako su prolazili u LS u prethodnim ciklusima.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

@juventino vero kazes 7 ls pa jel hoces da gnjavim ljude ovde da je Inter jedini italijaski klub koj je osvojio Tripletu u italijanskom fudbalu, i Nottingham forest je osvajao Ligu Sampiona, znaci sad je 7 ls, A onda kad si dolazio da pises kako je Inter kanta i da ne moze da dobije Barsinu decu na Meaci onda se nisi dosetio da je Inter jedini klub i italiji sa Tripletom, onda si to zaboravio, a sad mi pominjes milanovih 7 ls pa jel si ti realan decko, pa sramota terba da te bude, zasto se onda nisi dosetio da kazes kad su ovde bili komentari tipa Inter je kanta za naupucavanje itd, sto onda nisi rekao cekajte pa taj Inter ima jedini Tripletu u italijinskom fudbalu dajte malo postavanja, onda se samo uglavio u masu i pisao da je INTER KANTA ZA NAPUCAVANJE PA BRAVO, gde je onda bilo postovanje od tebe za Inter ? onda si sr_o po Interovoj Tripleti, a ovamo mi kazes milan ima 7 ls, zasto onda Inter nije zasluzio tvoje postovanje ? e moji juvetino, postovanje se postovanjem dobija, ili kako posejes tako ti i nikne
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

@Inter nemamo domet za 1/4 ne druze, moracemo da sacekamo, zavisno od toga ko stigne u Januaru u klub, ali veliki prijoritet je Serija A i odbrana Skudeta, po obicaju Inter ce dobiti neki jaci klub od sebe i ispadamo, ali sto kazes ja sam zadovoljan sto su ovde gde su sad, lepo je biti optimistican, ali sve u svoje vreme druze, to sto kazes da ja nisam objektivan u odnosu na Gist pa ja sam druze takav kaav jesam ja sam ovde iz zabe, ukapirao sam dole sta si hteo da kazes :) zamisli mene i objetivnost pa moja zabava onda ne bi bila to sto jeste ovde :)
J

Juventino vero

pre preko 2 godine

Auuuu brate mili, vidim da si trokirao. Polako Gile, smiri se brate mili!!!! Šta si se tako uzbudio??? Postovanje kažeš?? Kakve si samo imena ovde koristio za Juventus i Milan? Djubrentus, Bilan?? Hahahaha… Nego sto si se tako uzbudio pa moraš sam sebi odgovarati??? Hahahaha…. Znam, kompleksi opasni te drmaju jer biti 10 godina bez ijednog trofeja je gadna stvar dok drugi osvajaju sve u Italiji. Ne moram ja braniti Milan brale moj. Milan i Juventus imaju i imace korektne odnose kao dva velikana svetskog fudbala. A Milan jeste velikan svetskog fudbala i to veliki!!! Porediš Milan i Notingem Forest?? To pokazuje tvoje elementarno neznanje o fudbalu definitivno!!! Veličina kluba se ne dokazuje samo osvojenim Ligama šampiona nego i drugim stvarima. Vrhunskim fudbalerima, osvajačima Zlatne lopte, ogromnom bazom navijača u svetu, legendama koje su igrale za tim, itd, itd. Ali posto očigledno si opterećen Juventusom i Milanom zato tako i reagujes. Inter i postovanje?? Izgubili su moje postovanje zauvek posle nameštene i napakovane lažne afere Kalcopoli 2006 godine. Zašto lažne?? Pročitaj transkripte sa sudjenja pa će ti sve biti jasno. Nego šta je tu je. Nemoj se Gilence uzbudjivati jer će ti požaliti. Nije to dobro za živce. Sve u svemu kada zasluzite ponovo moje postovanje, imaćete ga. Pozdrav i naravno FORZA GRANDE JUVE!!!!!
P

Pujo Sotka

pre preko 2 godine

Gile na respiratoru.

Bojan Zdravkovic

pre preko 2 godine

hvala mrtvom serifu sto me ojadio za 450e.
f

felíz

pre preko 2 godine

Jel te ojadio Šahtjor ili Šerif? Možda za 450 dinara jer prozivaš Šerif a izneverili te Narandžasti Ukrajinci
i

igpe1207

pre preko 2 godine

Meni došao GG na Porto u 95min, jbg, to ti je fudbal

Bojan Zdravkovic

pre preko 2 godine

Serif me je ojadio,sta koji djavo napadaju u 93 minutu slepci kad im ama bas nizta ne znaci.https://mozzartbet.com/sr#/ticket-status/1978-01137-8031-167 evo ti ga i link tiketa decaxe pa proveri. ;)
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Babogda izgubio svaki put za lazi koje prosipas, 450 dinara si pretvorio u 450€ , nemoj da baljzgas sine, bolje da otvorite obdaniste ovde

Bojan Zdravkovic

pre preko 2 godine

Steta Gile sto si klosar obican,bezlicni huligan iza tastaure koji nema mu*a ni da se prijavi svojim imenom. Inace bi me mozda i pogodio tvoj komentar. :)
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Bojan Zdravkovic, lako je napsati ovde nekom da je klosar, tastatura trpi sve, 450 dinara pretvaras u 450€, lazovcino mala, imas li ti lepe zdrave zube ?
f

felíz

pre preko 2 godine

Šta ti Zdravkoviću pričaš. Nije ti lako. Napadaju jer je za nerešen ishod u LŠ nagrada tačno 900.000e. Priznaćeš da je to mnogo više nego što si ti čekao. Smorio si
f

filip car

pre preko 2 godine

Dobar tiket Bojane. Nesreca
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

filip car, e njemu bi zube sasuo za pod, ukakazio bi ga od zivota da ga ni rodjena majka ne bi prepoznala radi Dekija, taj car je bio silovan u zatvoru potrcko
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

U 35. minutu sutevi na gol 12:4 za Inter. U prvom poluvremenu Inter mnogo bolji, ali opet promasivao i na kraju zbog toga zasluzeno izgubio. Nesto slicno prvoj utakmici samo sto je u ovoj Real bio bolji nego tada.
f

felíz

pre preko 2 godine

Lepo je što vodiš evidenciju. Ti se bavj statistikom a Real će da daje golove. Znači Inter bio bolji 180min ali ni blizu da daju gol. Kako to? Voleo bih da vam dođe Siti u osiminu finala. Pa da onda brojite šuteve.
G

Gost978

pre preko 2 godine

I jedan šut u okvir gola u prvih 45 minuta. Ne broje se šutevi, već golovi. Real je prvo povreme mogao da završi sa 2:0 lagano samo da su bili malo precizniji u završnici.
h

heeggegege

pre preko 2 godine

zaboravio si stativu rodryga veceras
G

Gist

pre preko 2 godine

Jedino dobro iz ovog meca je to sto je barela pocrveneo, krajnje je vreme da malo ohladi, spusti na zemlju, njegova igra je u debelom padu, igra sve losije a sa druge strane je sve bezobrazniji na terenu, i ako su ga gotovo svi napali ima dosta istine u onom sto je kasano rekao govoreci o bareli, trebalo bi ga, i u sreiji a zakucati na klupi neko vreme pa da se malo sredi u glavi, njegove pocetnicke greske u pas igri, debeli promasaji, a onda stalna gestikulacija, neko negodovanje usmereno na saigrace, postali su nepodnosljivi, takvo ponasanje je neprimereno, nedopustivo sto je u ostalom i dovelo do ovog crvenog kartona, koji je potpuno zasluzen
z

zgubidani

pre preko 2 godine

E ovo je Gile kad je normalan. Vidis Gilašine makk znaš biti ok. Mislim ko bi drugi mogao da napiše ovoliki sastav o Bareli? Kao da je Ronaldinjo lično. Gile prijavi se na svoj pravi nalog pa nam reci dokle ćete stići u ligi šampiona :)
I

Inter

pre preko 2 godine

zgubidani@ ovo nije Gile. Gist je jedan od najobjektivnijih navijaca Intera, realan je, i ne polece visoko, ostavlja umerene komentare.
М

МЦМХИ

pre preko 2 godine

@inter. Јел ти то себе браниш и са трећег имена гиле хахахахах
I

Inter

pre preko 2 godine

MCMHI@ Apsolutno ne. Da si duze na ovom portalu, znao bi da ja, kao i Gist apsolutno nemamo veze sa Giletom. Po meni, jedino nick Pjanic sa tri zuta kartona moze da bude Gile, ali to sa njim raspravljajte, necu da gubim vreme na te gluposti. Cak i da nisi duze ovde, mozes videti po nacinu pisanja da li je to ista osoba ili ne.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Inter pa onda nemoj da se mesas gde ti nije mesto, da se petljss oko Gist,a ja sam ja a Pjanic je Pjanic, ti si nesto bolje od mene i njega ? bez uvrede, ali nemoj da se mesas pa te posle povezuju samnom, ovde svako ko napise komentar za Inter odma sam ja doveo sam ih do tacke ludila, pozdrav tebi i nemoj da se mesas tamo gde ja pisem pisi za sebe i izbegni mene
G

Gist

pre preko 2 godine

Gist pise iskljucivo u svoje ime, pozdrav navijacima intera sa imenima inter, gile, pjanic itd.
G

Gost1976

pre preko 2 godine

Luka Jović Majstor, kretanje, paz, šut sjajan igrač. Igra u Realu, a ovde ga jadnici pljuju godinama.. tužni ljudi.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Gledao 01 poluvreme, Jović dobar bio
M

Madridistaaaa

pre preko 2 godine

Strasan mec, otvoren maksimalno. Ovo prvo mjesto veliko kao kuca. Izbjeci Bajern, Engleze, Ajax, strasan posao.
K

Kraljevski klub

pre preko 2 godine

Kakav crni inter. Gde ce oni protiv Reala, ovo nije ni derbi ovo je samo gazenje manjeg kluba iz Milana, derbi je protiv velikog Milana, derbi je kad se sastanu dva najtrofejnija kluba a ne ova boranija
I

Inter

pre preko 2 godine

Kako je providno da je ovo pisao navijac Milana. Pa sto se onda ne sastanete vec jednom?
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Serif u grupnoj fazio lige sampiona uzeo isti broj bodova koliko i Partizan za svojih sest godina lazne vladavine.Da im covek sabere ligu sampiina i ligu Evrope,tacno su sedam bodova osvojili za sest sezona a smeju se Serifu koji je toliko bodova osvojio u jednoj rupnoj fazi lige sampiona i to u kakvoj grupi,pa jos i prosao dalje u LE kao treceplasirani.
f

felíz

pre preko 2 godine

Sada možemo i definitivno reći da Inter ima kompleks od veličine kluba kakav je Real Madrid. Ne mogu ljudi gol da daju. Nego gde si Gile botino? Javljao si se za vikend posle Rome. Gde sam ti rekao da ćeš videti u utorak gde je klub za koji navijaš. Kad da gol Realu javi se.
R

RMD

pre preko 2 godine

Jel to onaj gile sto pljuje sve klubove u italiji? A ne razumaj se brate njemu, pa vidis po komentarima da je ono dete sa druge planete
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

aloooo felix kompleksasu sto pises sam sa sobomm kao RMD, pa taj Gile klinac ti nabio dozivotne komplekse, naso i ti svojih dva minuta da napises komentar na poraz od Reala, pa gde si ti do sad bio ? da nije neka milanska rupcga u pitanju bila, ili su to neki torinski kanali auuuu jadnice AHAHAHAHAHAHA
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Real je samo 3 gola primio u grupi, što je pokazatelj da je odbrana odlična, pre svega Militao i Alaba, Kurtoa najbolji golman trenutno... Asensiov gol kao u najboljim danima, ubica pauka i čistač paučine po ćoškovima... Real i Don Čičo Hasta el Final.
K

KazemIskreno

pre preko 2 godine

Zasluzeno su prvi u ovoj grupi, odlicna igra tokom ove grupne faze iskreno.
I

Inter

pre preko 2 godine

Apis1917@ 3 gola, i to dva od Serifa i jos jedan od Sahtjora. Dakle, samo u dve utakmice su primili golove. Real nekako nije privukao paznju na sebe kao jedan od najvecih favorita za osvajanje LS, pored City, PSG, Bajerna, ali ako se kockice poklope mogu daleko dogurati. Na kraju, zasluzeno su prvi u grupi.
Z

Zorz94

pre preko 2 godine

Sjajni Luka Jovic, kakva kretnja kod gola Krosa, kad se Luka krece to je vec 95 posto gola.
a

axaaxa

pre preko 2 godine

jovara danas najgori na terenu realno
c

commando121

pre preko 2 godine

Ne lupetaj, odigrao je odlično Jović, 95% uspešnih povratnih lopti je imao danas što je vrhunski na nivou lige šampiona.
G

Gospodin Menazer

pre preko 2 godine

Odlican!!! Bez greske samo jos da je dao gol u prvom poluvremenu iz one sanse, bila je lepa ideja, steta…
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo poluvreme je Inter jos i imao neke sanse, u drugom ih Real pregazio. I Barela je dosta pridodao takvom utisku. Jovic dobro odigrao, steta sto ga je Kasemiro zeznuo kod onog kornera da bolje reaguje, ali dobro, dosta dobra partija. Sad samo cekam Blajvcu da nam objasni kako je Marijano, kome treba 5 kontakta sa loptom na 3m od praznog gola da bi sutnuo, zapravo mnogo bolji od Jovica.
Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Svaka cast Karlu Ancelotiju, sta napravi od Reala covek bez pojacanja.... Real sig izbaca psz ako se sretnu u dvomecu...
R

Realno87

pre preko 2 godine

To je trenerska ruka a ne dovodjenje 5 novih igrača. Već ono sto imaš podigni na visi nivo. Kada je došao letos rekao je otvoreno da mu je cilj Viniciusa da podigne na mnogo veći nivo. Evo posle 3-4 meseca dečko je vrvt i najbolje levo krilo na svetu..
S

Sove

pre preko 2 godine

А Камавинга и Алаба?
R

Realno87

pre preko 2 godine

Pa brate ako ti ode 2 stopera moraš nekog dovesti. Neće mu Rodrigo igrati stopera. Kamavinga je kupovina za budućnost, može se reci po bagatelnoj ceni za takav talenat. To niko ne bi propustio. A svakako jedan veznjak je potreban. Tim pre sto je prodat odegard, Kamavinga na njegovo mesto.