Komentari na vest

Kraso i pored slabije minutaže u Zvezdi dobio poziv u reprezentaciju

s

serMudro@loskke

pre 8 meseci

@loskke – ne, naprotiv, trebali su dovesti još jedno 4-5 afričkih “galaktikosa” sa raznih pozajmica, ili još nekog drugoligaškog igrača, pa da ih gurnu u LŠ, a da ti navijaš za 11 “galaktikosa” u dresovima moje Zvezde i da se time dičiš, a rezultati čista “nula”. Dokaz: utakmice u Mančesteru i Beogradu, ili one protiv Voždovca, Čukaričkog, N.Pazara, Radničkog Niš! Ubuduće gledaj klizanje na ledu, nije fudbal za tebe, mnogo si povodljiv i naivan. Lako te je ubediti.
s

serMudo@Usput

pre 8 meseci

@Usput – izrekao si dve antologijske rečenice u svom komentaru: “Pa šta vi mislite da samo mi dovodimo strance” i “Stranci u Zvezdi prave razliku”! Bravo! Sjajno razmišljanje. Iz tvoje prve rečenice se vidi da je iluzorno dovoditi ovakve nekvalitetne strance, kao i da su umesto njih mogli igrati naši mladi igrači, uz mnogostruko manji trošak za ugovore, a rezultat bi bio barem isti, jer ne može biti gori! A, druga tvoja antologijska rečenica: “Stranci u Zvezdi prave razliku” nam potvrđuje klasu “pojačanja” iz Afrike, na utakmicama u Mančesteru i Beogradu, kao i u onim prethodnim protiv Voždovca, Čukaričkog, Pazara i Radničkog Niš!

Usput

pre 8 meseci

To što ti sugerišeš da stranac u Zvezdi plaćen REKORDnIH 4-5 m treba da pravi razliku protiv sitija dovoljno govori o tom da nemaš pojma šta pričaš. A deo u kom kažeš da trebaju klinci da igraju jer pazi sad "ne može gore od ovog" to još i potvrđuje.
s

serMudro@BokiUSA

pre 8 meseci

@BokiUSA – rekao si nešto čime sam sebi skačeš u usta: “Rezultst je realan nereseno”! Kako to da je realan rezultat a Zvezda je dovela “pojačanja” iz Afrike, da bar obezbedi LE na proleće! To znači da “pojačanja” iz Afrike (njih 6) nisu ničim doprineli da pobedimo! Ponovo se pitam šta oni takvi jalovi rade u Zvezdi?! Sa njima u timu tako jalovim gubima sve utakmice u LŠ, do kraja, ili ti znaš da ćemo da “iznenadimo” Jang Bojs u gostima ili RB Lajpcik, tamo i ovamo?! Budi malo realan! Opusti se malo!
s

serMudo@Ne

pre 8 meseci

@Ne – pogrešio sam, nije ovo debakl! Ovo je uspeh sa 6 “sjajnih” Afrikanaca u timu, iščupati bod protiv Jang Bojsa, u zadnjem minutu utakmice! Pitam se, pitam, zbog koje babe zdravlja su dovedeni ovi sjajni “internacionalci” iz Afrike, kada ničim nisu doprineli da savladamo jedan Jang Bojs, pred 50000 gledalaca na Marakani?! Čitao sam da je razlog dolaska ovih “internacionačlaca” bio LŠ! Zapamti, da je ovaj Jang Bojs dobio tri laka komada u Švajcarskoj od RB Lajpcika, a on je od nas pravio malu decu u Beogradu! Mogu da zamislim kako će Zvezda odigrati sledeće dve utakmice protiv RB Lajpcika, 25.10. i 7.11, u timu sa ovim “internacionalcima”! U te dve utakmice ćemo primiti najmanje 7 komada, a “sjajni” Afrikanci se neće videti na terenu! Uostalom kao u Mančesteru i Beogradu! Slike žalosnih događaja!
B

BokiUSA

pre 8 meseci

Gledao sam mec i ne izmisljaj da su pravili malu decu od nas. Iskreno YB nije slaba ekipa. Rezultst je realan nereseno. Mi smo vodili kada nismo to zasluzili a tako isto i oni. Nereseno sasvim zasluzeno. Tamo ce se resavati pitanje prolaza dalje. Inace Laipcig je dobra ekipa bolja i od Nas i od YB i ko bude uspeo da otkine bod od njih je isto kao i da je prosao dalje. O MC nema potrebe ni pricati. I ne mraci...

Usput

pre 8 meseci

Da li ste realni? Pa šta vi mislite da samo mi dovodimo strance a ostali klubovi skupljaju igrače po kraju? Stranci u Zvezdi prave razliku, samo što sad nemaš Vukanovića u ekipi pa da to i primetiš. Zvezda trenutno ima problem na taktičkom planu mnogo više nego na igračkom.
K

Kraso

pre 8 meseci

je igracina,pustite coveka na miru .....Najvise brine opet reprez. pauza koju ce (nadamo se svi) ovaj put trener iskoristiti na pravi nacin .....
g

gostiona

pre 8 meseci

zato sto je najkreativniji igrac zvezde
s

serMudro@£¥₩₩

pre 8 meseci

@£¥₩₩ - Toliko su dobro igrali njih dvojica da su rasturili YB! Njih dvojica nemaju kvalitet ni za SLS, niti za LŠ! Svaka utakmica to sve više dokazuje! Zahvaljujući ovakvim “galaktikosima” iz Afrike, na kraju grupne faze LŠ, ćemo osvojiti “Izvanredno” četvrto mesto i zauzeti fenjer u grupi, bez postignute i jedne pobede, uz sve poraze. U timu Zvezde su sve “jaki” pojedinci, koji su došli ovog prelaznog roka, sa raznih pozajmica, po isteku ugovora, ili kao ovaj Kraso iz druge lige! Ovo je dno dna! Zašto se nigde ne pojavljuje u javnosti onaj hvalisavac inače doktor virtuelne ekonomije?! Hoću da mi objasni ovaj debakl protiv YB, u Beogradu, jer po njegovim ranijim intervjuima ovo je bila unapred dobijena utakmica?! Kako to da protiv YB nisu ništa pomogli ovi “galaktikosi” iz Afrike, a za to su dovedeni?!
N

Ne

pre 8 meseci

Lupetaj, smaraš uvek. Čuj debakl, kakvi likovi ovde pišu.
l

loskke

pre 8 meseci

Trebali su dovesti tebe, ti bi bio mnogo bolji strucnjace
N

Nemanja8989

pre 8 meseci

Odlican igrac i ne kapiram zasto nije u prvom timu…Kako je Bahar istumbao tim(izbacio niega,Olajinku,Kangvu) tako je krenuo pad u igri…Uigras tim pa ga promenis? Lose,zato su i rezultati losi…Valjda ce se opametiti i videti da neki igraci (kao sto su Kraso i Olajinka) moraju da igraju u prvom timu.
Z

Zvlat BG@Nemanja8989

pre 8 meseci

@Nemanja8989 – kažeš za Krasoa:” Odlican igrac i ne kapiram zasto nije u prvom timu”! Valjda si shvatio da svi ovi “kapitalci” koji su dovedeni ovog leta su manje više jednakog nekvaliteta, pa prema tome sasvim je sve jedno ko od njih igra ili ko ne igra. Dokaz su utakmice protiv Citia i Jang Bojsa! Čime su to ovi “kapitalci” (njih 6) doprineli da ne izgubimo u Mančesteru i da odigramo nerešeno u Beogradu?! Ničim! A, dovedeni su zbog LŠ! Prema tome ovo je uzaludan posao! Da su umesto ovih afričkih “kapitalaca” igrali naši mladi igrači, Zvezda ne bi gore prošla. Recimo da bi izgubila u Mančesteru i bar bi isto igrala nerešeno protiv Jang Bojsa u Beogradu! Posle utakmica u SLS (Voždovac, Čukarički, N. Pazar) i ove dve u LŠ, jedina korist od ovih “kapitalaca” je ugrađivanje rukovodilaca Zvezde u njihove ugovore!
R

Repac grizojajac

pre 8 meseci

Koga to interesuje da li je selektor pozvao Žan Filipa ili ne! Radi se o drugoligaškom igraču iz Francuske. Taj ne mže da igra u našoj SLS a ne u LŠ! Kažu dao je 5 golova u SLS,ali od toga je dao 3 (tri) iz penala! Nedovoljno brz, nedovoljno borben, sa dosta nepreciznih pasova. On nema kvalitet ni za SLS! Ne pot6cenjujte srpski fudbal. Zbog ovakvih "galaktikosa"mladi igrači Zvezde su na Kaljenju u rfk Grafičar i OFK BG, a ovakva "pojačanja" direktno iz druge lige dobiju zagarantovano mesto u Zvezdi! Zvezda je zrela za jednu privatizaciju!
l

loskke

pre 8 meseci

A u kojoj ligi ti igras i za koju reprezentaciju majstore?
K

Kraso

pre 8 meseci

Se vraća u prvu postavu, to je jasno kao dan. Videli smo na zadnjoj utakmici, mislim i Olajinka takođe. Kad je njih izbacio, krenuo je pad.
£

£¥₩₩

pre 8 meseci

Odlično igrali i on i Olayinka protiv Boysa. Kraso uvek deluje sporo i tromo kad udje ..kasnije ubaci u brzinu
D

Don Vito Corleone@Kraso

pre 8 meseci

@Kraso – ti što pišeš pod nikom “Kraso”, nastavi i dalje da se baviš umetničkim klizanjem! Nije fudbal za tebe! Jel’ ti treba Kraso da se vrati u prvu postavu i da šeta po terenu totalno nezainteresovan za protivničkog igrača koji prolazi pored njega kao na korzou! To što si video “na zadnjoj utakmici” je malo za LŠ, a čak i za našu SLS!
@

@don vito

pre 8 meseci

Gde si, jesi još uvek ljubitelj, stranih trenera. Nešto ih ne hvališ u zadnje vreme. Dok je Zvezda pobeđivala, nije se moglo živeti od hvalisanja stranih trenera. Sećaš li se toga, ima nas koji ovde i pamtimo.
И

И

pre 8 meseci

Kraso je odličan igrač, ali treba mu objasniti neke stvari. Igrač od 187 cm visine ne treba da glumi Pirla i igra 40 metara od gola, ne treba da izvodi kornere, već da bude opasnost u šesnaestercu. Pažljivo sam gledao njegove isečke iz Sent Etijena i nije tako igrao, jer da jeste, ne bi dao onaj broj golova. U Zvezdi je posle dve dobre zvanične utakmice umislio da je Mesi i povukao se daleko od gola i prima loptu na 40 metara. Daleko od toga da nema odlične kreatorske sposobnosti, ali njih može koristiti igrajući i bliže golu, nama su mnogo potrebnije njegove golgeterske.

Usput

pre 8 meseci

Kao što si rekao nije tako igrao u Francuskoj... Zato što ne bira on gde će da igra, ne trči po loptu da izvede korner nego mu je tako rečeno. Nema njemu ko šta da objašnjava jer on igra onako kako mu je rečeno. Možda Baharu, Krasi ne.. Usput drago mi je da igrači kao Kraso nisu totalno izumrli, divota za gledati.
D

Djape 45@И

pre 8 meseci

@И – Kraso je daleko od odličnog igrača, onoliko daleko koliko je daleko jedan prosečan francuski drugoligaški igrač, od prosečnog francuskog prvoligaškog igrača! Prestanite da se palite slatkorečivošću Terzića, Mrkele i naručenih tekstova na portalima, o fudbaleru koji nije borben, koji nije brz, koji je potpuno odsutan sa utakmice i koji ima sijaset grešaka na svakoj utakmici (izgubljene lopte, loša duel igra). On je do sada postigao pet golova u SLS, ali od toga tri iz penala!
И

И

pre 8 meseci

@Usput, pozdrav, ne znam za kornere, ali za ostalo mislim da nisi u pravu. Očigledno je da postoji neki spor izmedju Bahara i Krasoa, vrlo je moguće da je zbog toga što je Kraso počeo da igra kako on želi, a ne kako mu trener kaže.

Usput

pre 8 meseci

Ne znam, meni se čini da se svesno izvlači nazad da preuzme loptu, povuče štopera i na taj način otvori "rupu" Bukariju i Olajinki da utrče u nju. Dala je Zvezda par golova na taj način pa i sad drugi protiv Jang Bojsa. A dali je u sukobu?!? Deluje sa strane da je Barak u sukobu sa više njih, a nadam se da nije.