Komentari na vest

KREĆE SERIJA A: Kovanica "Sedam sestara" ponovo u modi, samo što svima fali top klasa

S

Smouth

pre 8 meseci

Urgh@ sreca moze biti da pobedis jedan ili dva meca, ali stici do finala i biti bolji tim od Sitija koji je razmontirao sve ekipe pre toga je sve samo ne sreca. Ok, mozes da imas dobar zreb, ali mec protiv Sitija je pokazao da su zasluzeno bili u finalu i da je samo to sto nisu imali srece uzrok da nisu uzeli trofej.
Г

ГЛАВАТАНЕР

pre 8 meseci

Имам кабловску од када је бесплатно.
R

Rubikova kocka

pre 8 meseci

Kad li će se velikan Pro Vercelli vratiti u najviši rang 🤷‍♂️ klub koji je 7 puta bio šampion Italije!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Football Club Pro Vercelli 1892, commonly referred to as Pro Vercelli, is an Italian football club based in Vercelli, Piedmont. The club is mostly renowned as one of the most successful teams in the early football era of Italy, with seven national titles (all won between 1908 and 1922). They currently play in Serie C, the third tier of Italian football.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Ne mogu da shvatim ovoliko potcenjivanje Milana, ni ja prvi ne mislim da smo najveci favoriti, cak mozda nismo ni drugi, ali, tek ovo vase sto predstavlja odlazak u (drugu) krajnost...

Bojan Urosevic

pre 8 meseci

Milan izasao iz dugove i I'ma najbolji tim prodali od igraca iz Prve postave samo Tonalija doveo kvalitetne pojacanja samo da Pioli ne vrsi eksperimente uzece titulu.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Jesi li siguran da Milan ima najjaci tim? Idemo prvo nas: Menjo (Sportielo, Mirante, Nava)- Kalulu (Kalabria, Florenci), Malik (Kjer), Tomori (???- treba pojacanje, i to ce najverovatnije biti Pelegrino, Bartezagi), Ernandez (???- i tu treba pojacanje, vec duze vreme Kalafiori figurira kao resenje za rezervnog l. beka)- Loftus-Cik (Krunic, Zeroli), Rejnders (Benaser- povredjen maltene do kraja godine, Pobega)- Cukvueze (Selemekers- mozda ni on ne ostane, Romero)- Pulisic (Musah, Adli), Leao (Okafor, Traore)- Ziru (???- treba pojacanje (i to neko ko ce Zirua odmah poslati na klupu), Kolombo). Mislim da nam treba pojacanje jos i na defanzivnom veznom. Suvisni su kaldara, balo-ture, origi i (pozajmica) Lazetic.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Inter: Zomer (audero, Di Djenaro)- Darmian (???- ovde ce im mozda doci Pavar i biti ogromno pojacanje, naravno, on bi istisnuo Darmiana ili De Fraja, ali, Pavar je idealan za desnog stopera u formaciji sa tri stopera, a nisam siguran da Darmian kvalitetno moze centralnog), De Fraj (Bisek), Bastoni (Acerbi)- Damfriz (Kvadrado, Lazaro), Barela (Sensi, Fabian), calhanoglu (Mihtarijan), Fratezi (Aslani, Agume), Dimarko (Karlos Augusto)- tiram (Arnautovic, Espozito, Salsedo), Lautaro (Korea).
I

Internazionale

pre 8 meseci

Najbolja liga na svetu !
E

Esex

pre 8 meseci

Mozda ce biti zanimljiva jer su timovi jednako losi..a po kvalitetu je prva engleska,druga spanija,treca nemacka,cetvrta italija,peta francuska...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Nema teoretske sanse da je nemacka liga jaca od italijanske.
G

Gst928191

pre 8 meseci

1.Engleska 2.Spanija 3.Italija 4 Nemacka 5.Francuska 6.Portugal 7.Holandija 8.Turska 9.Belgija 10.Rusija
r

roni

pre 8 meseci

bednu romu zdevet defanzivaca i istrosenog,prebijenog murinja ne treba komentarisati.juve i milan za titulu iako imaju najjadnije trenere u istoriji,napoli i tradicionalno jadni inter nemaju sta da traze tu znaci od serije a ostalo samo ime.
g

ghost2

pre 8 meseci

Jel vi to hocete da kazete da je Milan u dugovima do guse? 😂
t

toki22

pre 8 meseci

Mnogo su vam jake prognoze ko ce koji na tabeli biti
k

kdsb

pre 8 meseci

A sta je lose u tome sto je Lacio dovodio igrace koji su dostojne rezerve, kada godinama ima iskljucivo problem sa kratkom klupom? Kamada, Rovela i Pelegrini su dovedeni za prvu postavu; Kamada se u prvih 11 ocekuje vec od sutra. Jos kada bi se doveo Samardzic i liferovao Basic, Lacio bi definitivno bio dosta jaci nego prosle sezone.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Samo sto su tu Napoli i Atalanta umesto Parme i Fiorentine.
I

Il Romanista

pre 8 meseci

Realno je da se Inter i Juventus bore za titulu. Inter ima dobru, kompaktnu, ekipu, na svim pozicijama su jaki. Finalisti su Lige Šampiona za prethodnu godinu uostalom. Juventus ne igra Evropu i sav fokus će baciti na prvenstvo. Napoli ne verujem da može da ponovi prošlogodišnji uspeh, pogotovo bez Spaletija, ali očekujem ih u Top 3, jer ipak je gro ekipe ostalo na okupu. Milan je pretrpeo velike promene, pre svega organizacione ali mislim da će konkurisati opet za LŠ. Lacio, Roma i Atalanta su 5-6-7. Lacio je izgubio dosta sa odlaskom SMS, koliko god to nama delovalo možda besmisleno, ali jeste tako. Opet imaju dosta dobru ekipu, što su i pokazali prošle godine. Atalanta standardno uvek opasna, a Roma... Nažalost ne mogu već treću sezonu da sklope kockice i urade ono što je neophodno da stvore tim koji može ozbiljno da se takmiči. Tri poslednja prelazna roka, leto prošle, zima ove i leto ove godine i sve ukupno potrošeno 11 miliona evra, tako ne možeš postati ozbiljan klub ni Srpske lige Zapad, a kamoli Serije A. Fale bar dva napadača, Beloti sve i da odjednom postane Drogba iz najboljih dana ne može sam da iznese sezonu. Sredina i nije loša, ali uvek bih Matića uzeo pre Paredesa, a i svi novodošli igrači su došli posle očajnih prošlih sezona u kojima su minimalno igrali (jedino tako su i mogli biti dovedeni za džak krompira). Odbrana ništa jača što je bila, na golu rupa od Patricia kojem lopta prodje na metar od njega celom dužinom peterca da on ništa ne preduzme.... Mislim da Žoze eventualno može opet da ih na svoje umeće i znanje izgura kroz Evropu, ali za ozbiljnu trku u prvenstvu je ovo smešan sastav, tako da nažalost peto-šesto mesto je premija.
r

roni

pre 8 meseci

inter na svim pozicijama jak?koliko interovih igraca ima u top 20 u izboru za najboljeg igraca na svetu,koliko interovih igraca je trazeno od strane najboljih klubova na svetu i koliko interovih igraca stvarno ima mesta u bilo kom od top 10 timova?jadna i bedna ekipa koja je sticajem neverovatnih okolnosti stigla do finala ls.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Onana (pre njega Handanovic), Skrinjar, De Fraj, Bastoni, Barela, Lautaro plus Damfriz, Brozovic, Lukaku, Dzeko pa i izdajnik calhanoglu- manje-vise svi oni mogu da igraju u svakoj ekipi na svetu.
G

Gost0007

pre 8 meseci

Romantika, jebe* pare i sve, ova liga ima neku draz, nazalost danasnja omladina to ne kapira. Neka bolji pobedi, nadam se Milanu ali to samo ako se ova silna pojacanja uklope u prvih par kola. Inter po meni blagi favorit, Juve borba za LS, Napoli? Mislim da ce im teze biti ove sezone sto pak neznaci da nece osvojiti. Bilo kako bilo, liga u kojoj nema izrazenog favorita, pa neka i utakmice takvu budu, uzivajmo.
G

Gaizka

pre 8 meseci

Romantika prijatelju kad smo bili mladi u to vreme, a realnost je da je Vitorio Čeki Gori (Fiorentina) osudjen na 7 godina zbog pranja para, Tancijevi iz Parme na po 8 godina, Kranjoti iz Lacija takodje osudjen na 9 godina, Silvio u Milanu.. Sad posle 20 godina govorimo o romantici a pljujemo po arapima, rusima i amerikancima. Razlika je samo što smo tada bili mladi a sada više nismo, ali je zato neko drugi mlad i voli ono što je aktuelno.
1

145 5

pre 8 meseci

@GOOST 007 Upravo tako, ima jačih i boljih liga. Ko je gledao italijanski fudbal 90ih zavoleo tu ligu, danas gleda pre italijansku od engleske lige. Posebno stariji ljubitelji fudbala.
G

Gost0007

pre 8 meseci

@Gaizka ili kako vec, Sve ja to kontam, ali ja se ne lozim na transfere 100+ miliona, gledaj Engleze, sto vise trose, kvalitet sve ocajniji. A ako ti mislis da je tamo sve po zakonu, okej, mada je Engleska trenutno fabrika za obradu novca, a balon ce puci kad tad. Uzgled postujem tvoje misljenje ali me ipak niko nece razuveriti da Italijansko prvenstvo ipak ima nesto.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

@Gaizka, sta Silvio u Milanu? To je kao da si napisao Morati u Interu, Anjeli u juventusu, Sensi u Romi. To je bila najbolja liga svih vremena, takve vise nema niti ce ikad biti!
м

макаријус

pre 8 meseci

тако је серија а је романтика, и Мендиета брате , паре се перу у свим лигама, поготово јод Енглеза, каквемахинације праве реал и барса, ста ради псж, бајерн има монопол и приватну лигу, само су Италијани били глупи да осуде своје и гурну зад најјачи тим у Европи , јуве, у другу лигу, фиорентину у серију ц, а сећаш се тог тима, каква је била парма, лацио рома, серија а онда као премијер лига сад, само Енглези своје не хапсе и не прогоне, највећа казна забрана трансфера на годину дана тимовима који имају по 70 играча на позамицама, то се не осети. Дај овим тренерима у серији а буџете задњих седам у премијер лиги, па прштало би. Енглези себи праве врхунску рекламу, Италијани сами себе уназадили. Спортски поздрав.
G

Gaizka

pre 8 meseci

vladarizsenke71@gmail.com Znaš ti dobro šta je bio Silvio u Milanu a šta u Italiji, u politici, i da li je to romantika.
S

Sempre Ac Milan

pre 8 meseci

Razumem da mnogi daju interu ulogu favorita ali da guraju jedan raspali juventus ispred Milana neće ići.kjeza,rabiot,evetualno pogba i vlahović ostali solidni i ništa više!Inter kreće iz prvog reda,zatim napoli,Milan pa juve,atalanta,roma,lacio...Idemo da uživamo u kalču odnosno onome šta je od kalča ostalo!FORZA MILAN!!!

bojke

pre 8 meseci

Mislim da je analiza jako lose uredjena. Juve nikako ne moze biti slabiji, ove sezone ulazu u pocetak serije a sa oporavljenim celim timom sto ne pamtim kad se poslednji put desilo. Kijeza se vratio u staru formu, i ako Pogba isto to uradi juve bi mogao do titule. Nijednom niste spomenuli 3 supertalenta koja je juve promovisao u prvi tim, Kenen Yildiz, momak je zver , igra 10tku i svi ljubitelji menadzera znaju o kome se radi. Tu je i stoper Huijsen koji je perfektno odigrao celu predsezonu, i Kaviglia
F

Fredi Adu i ostali talenti.

pre 8 meseci

drzi se ti menadzera.
H

Heroj ulice

pre 8 meseci

Druze, na menadzeru (FM 2008) Toto Tamuz, Odd Gavish, i Marvin Angulo posle par sezona postanu top igraci, i mogu da se prodaju za nekoliko desetina miliona evra, a u realnom zivotu ne znam nijedan klub za koji su igrali.
u

ula89

pre 8 meseci

sta je za ejbrahamom iz rome? kaze da roma racuna samo na belotije od napadaca

bojke

pre 8 meseci

Mislim da je teze povredjen, u poslednjim utakmica je doziveo ozbiljnu povredu pa ga nece biti dugo
?

???

pre 8 meseci

Povredjen je do januara
o

ortoped traumatolog

pre 8 meseci

Nece ga biti pre pocetka drugog dela sezone minimum, otisao presnji ukrsteni ligament.
I

Il Romanista

pre 8 meseci

Protiv Specije je u 38. kolu prethodnog prvenstva pokidao prednje ukrštene. Nema ga minimalno do januara.
6

63663

pre 8 meseci

1.Inter 2.Milan 3.Napoli 4.Roma
A

Auuux

pre 8 meseci

1 Inter pravo bi čudo bilo da ne osvoje scudeto sad4. mislim da su bez konkurencije. jedino inzaghijeva glupoća moze da im usere titulu 2 Juventus Juve sa mrtvim alegrijem bez evrope kad se moze pripremati za dvaku utakmicu po sedam dana ima veliku prednost. uostalom i a jako dobre igrace na okupu koji su tu vec duze vrijeme, a sad ce biti pojacani sa zdravim pogbom i chiesom sto to nije bio slucaj prosle godine 3 Milan trebace im vremena da se posloze i jos je pitanje lako ce svi reagirati na italiju, piolija, kulturu, jezik, itd itd
A

Amrozini

pre 8 meseci

Neverovatan uspeh Italijana prošle godine da sa toliko manjim budžetom Milan izbacuje Totenhema a Napoli razbija Liverpula 4:0, jednostavno toliko impresivna taktika i razumevanje fudbala. Forza Calcio!
U

Urgh

pre 8 meseci

Relno, mnogo toga je na sreću tu bilo, pogotovo sa interom. Najvise volim italijanski fudbal, ali realno na nivou su isa francuzima ili čak ispod

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

@urgh, retko glup komentar si napisao...