Komentari na vest

Kristijano Ronaldo: Saudijska liga bolja od francuske, tamo su tri tima na visokom nivou

A

Ajdehoven

pre 3 meseca

Penalda su krkali svim i svacim,mediji tek,njegov bolesni lobi,pa sta bi na kraj? SiiiiiiiTTTRRRTTTTTuuuuuu corak burazeru,niko i neko od muke bulaznis i bulaznis.sila nebeska je zasijala u Qatar,da se vidi ko je ko.)))))))))) Pozdrav
Z

Zelenilo

pre 3 meseca

Kme kmeeee kme kmeeeee aloooo breeee ... arogantan,egoista koji je bio predosadan i prenaporan sa ja sam najbolji ja sam najbolji. Nisi,ima bolji,Bog sve uredio! Da se ne raspravljaju decica,pogotovo oni koji su govorili" nema svetsko" M10!!! Kraj! ;)
N

Niko i neko

pre 3 meseca

Ti si prvi Ronaldo drugi. Mesoljublje rađa mržnju, Ronaldo je kompletniji igrač, samo što je Mesi imao sreću da počne u Barsi pa su ga krkali hormonima za rast od malena. Posle ih je napustio jer je stalnim povećanjem ugovora uspeo sam sebe da otera, a u PSŽ nije pokazao ni blizu onoga što je Ronaldo pokazao u Juveu. Oni što pišu, "ispao si u LŠ od Liona" i slične gluposti. Pa jel on igrao 1vs1 sa Lionom? Ili ima tu i trener? Ima li još igrača ili sam? Meaoljubi, ljubite Ronaldu meso...
G

Gost007178

pre 3 meseca

Niko ne spori to sto je ispao od Liona jer je Lion u to vreme bio top 3 Francuska kluba vec se pise o tome jer je ispao od tog Francuskog kluba iz te lige o kojoj daje glupe izjave da je Arapska ko Francuska e to je za podsmeh.
M

MANOL0

pre 3 meseca

2037-a godina. Naslov na mocartu : Ronaldo: I dalje sam najbolji A u tekstu saznajemo da je u kombinovanom prvenstvu osnovnih skola u kom je dozvoljen jedan bonus igrac od 50+ godina,ronaldo postigao 31 go. U tekstu se dalje navodi kako je ronaldo zadovoljan proslom sezonom i osvojenim prvenstvom antartika kao i svojim golgeterskim ucinkom od 24 gola. Uzdrmao je malobrojnu fudbalsku javnost na juznom kontinentu izjavom da je ujedinjena antarticka liga za dve klase jaca od prvenstva saudijske arabije. Na pitanje kakvi su mu planovi,ronaldo sa osmehom odgovara da ce se u sklopu promovisanja fudbala u suncevom sistemu kao zastitno lice svemirske agencije NASA,svojevoljno zamrznuti na sedam godina zbog starosne granice da bi mogao ucestvovati na svetskom prvenstvu koje ce biti organizovano na mesecu 2054. godine.

Bojank91

pre 3 meseca

Ako neko može on može
8

8

pre 3 meseca

Verovatno čim se Vladimir Stojković toliko dugo tamo zadržao .
L

Lepi mica1

pre 3 meseca

Ovaj se drogira😆😆😆
M

Marko Kolasinac

pre 3 meseca

Njega tako pametnog kada je bio u Juventusu koji je bio bar na papiru jak kao crna zemlja izbaci Lion iz LS, Liga 1 jeste mozda razvojna liga u odnosu na druge, ali kuva sve od talenta i svakog prelaznog roka plejada igraca predje u neku jacu ligu gde bar 50%-60% napravi ozbiljnu karijeru, a 30% postanu zvezde gde predju, sa druge strane ova saudijska penzos liga trajace jos par sezona i onda sledi raspad, slicno kao Kinezi pre nekoliko godina, ali kada si omatoreo starletan i usput primadona koja zabavlja Aziju i nisi vise relevantan sta ces, gadno je to. 🙂
s

sasa70

pre 3 meseca

kad bi meni neko placao TOLIKE OGROMNE pare kao sto arapi placaju Ronaldu, ja bi prihvatio i izjavio da je 1+1=41 ma bilo koja cifra samo da arapi budu zadovoljni!!!!!
J

Jhhgf

pre 3 meseca

Dovoljan dokaz kakav je kvalitet Liga Saudijske Arabije je kada jedna Celta nedavno pobjedi 5-0 ovaj Ronaldov klub. Sta bi im onda tek radili Marsej, Monako, Ren itd...
S

Seoul

pre 3 meseca

Nisu pustili ceo intervju, samo su izvukli ovu rečenicu. O francuskoj ligi su počeli priču ne zbog Mesija nego zato što su ga prethodno pitali zašto nije hteo da predje u PSZ kad je odlazio iz Juventusa. A imao je odličnu ponudu PSG-a, mnogo bolju i od Juvea o od Uniteda
A

Allianz

pre 3 meseca

Francuska je pre svega razvojna liga, a saudijci dovode gotove igrače I skupo ih plaćaju kao i svi timovi koji imaju para i žele gotov proizvod - već izgrađenog i dokazanog igrača.
P

Pa da

pre 3 meseca

Nažalost on je u pravu.
A

Aebre

pre 3 meseca

Neverovatno sta covek izjavi....Francuska liga sa brdo talenata,brzih,snaznih igraca i poredi je sa covece Saudijcima u kojoj je pola fudbalera na amaterskom nivou a pola zvezde u padu oko 35 godine koje su dosle da uzmu nenormalnu lovu
O

Oympique Lyonnais

pre 3 meseca

Njega je Lion izbacio iz osmine finala pre par godina dal se seca toga
D

Dzi

pre 3 meseca

Prosecan igrac u francuskoj je pametniji od Kristijana, mozda trojica nisu.
E

Elekserou

pre 3 meseca

Ti bas znaš ko je koliko pametan. Komentar 5 razred OŠ maks
V

Veljko9

pre 3 meseca

Jado iskompleksirani, kako se uvlaci Halandu onim pokazivanjem prstom
E

El Capo

pre 3 meseca

Hahahah Legenda Real Madrida, Portugala, Mančestera, (čak i Sporting se hvalai njime) Osvajač Evropskog prvenstva 5x LŠ 5x zlatna lopta 1xLiga nacija Titule sa Mančesterom i Realom.... Golovi, rekordi.... Jedini vezni koji je osvoji zlatnu kopačku.... Uvlači se Halandu?? Daj leči se, vidi se ko je kompleksaš 🤣 Ko si ti uopšte? 😆
S

Seoul

pre 3 meseca

Ali čuj glupost, da se Halandu uvlači 🤣🤣🤣 Pa koji bi motiv bio Ronaldu da to radi ??
V

VjerniGostHr

pre 3 meseca

Četiri najveća i najvažnija kluba u SA su direktno financirana od kraljevske obitelji. To je lakrdija i tu svaka usporedba prestaje. Ukratko,francuska liga je space shuttle za saudijsku ligu.
S

Saud

pre 3 meseca

Arapska liga-Turska liga ali i to je tesko poredit Turci su bolji fudbaleri od Arapa
B

Burek

pre 3 meseca

Pa naravno da ove sezone jeste jača na papiru kada su Boga oca uložili u pojačanja. Samo što francuska liga ipak ima znatno duži rok trajanja :)
G

Gost51199

pre 3 meseca

Ni po cemu na imena nije jaca to mozda samo izgleda ali Monaco Marsej Lion Lille Ren Reims Nica Strazbur Lans itd imaju mng bolja imena od ekipa Arabije mzd tamo mozes videt nekog koji je igrao u evropi ali pitanje je da li bi taj igrac sada mogao da igra u Turskoj ligi a kamo li Francuskoj.
G

Gost877

pre 3 meseca

za Arapsku ligu Francuska ima bar 10timova na vrhunskom nivou , Ronaldo ni igrao u Francuskoj nije a mzd i slabo gledao zato ne razumem poentu njegovog misljenja i uopste da mu padne napamet da takvu glupost izjavi porediti Arape ko Fudbalere sa Francuzima je smesno zaista iz sezone u sezonu iz Francuske postaje vrhunski igraci smesno je nabrajat koliko ih je iz Arabije jedino mozes videt nekog koji nmz u evropi da igra pa tamo otisao zbog para
I

Ivan OL 91

pre 3 meseca

Jeste jača je liga Saudijske Arabije, pa evo Mančester Siti je doveo Dokua kao plan b, jer Al Hilal nije htio da im proda primarnu metu Al Dvasarija.
J

Junker

pre 3 meseca

Sad ce opet detoniranje ljubomrnih ljudi koji nisu sutnuli loptu da vredjaju jednog od najboljih fudbalera ikad. Covek je izneo svoje misljenje, kao sto vi iznosite svoje. Njegovo ima osnova jer je profesionalac, jedan od najboljih, igrao svuda i protiv svih. Vase je bez osnova jer gledate povremeno preko tva, a ostalo se svodi na flashscore statistiku.
G

Gost119901

pre 3 meseca

HAHAHAHAHAHAHAHAH najjacaa izjava od kako je u Arabiji kakva nebuloza majko mila... da ti poredis Arabiju gde sa jednom Francuskom gde iz zadnje ekipe u ligi izadje igrac koji je na vrhunskom nvou kao Mahrez iz Le Havre, Mane iz Metza, Ribery iz Metza, Pogba Le havre itd i ovo su samo iz losih timova da ne spominjem talente iz Liona Lilla Rena Monaca.. a u Arabiji ces naci samo okorele igrace koji su ostarali i otisli za pare to nikad ne moze da se poredi jer Francuska liga ima talente koji se dokazuju.
H

Haha

pre 3 meseca

Hazard iz Lila 😁
И

И

pre 3 meseca

A u Saudijskoj ligi ima 4 tima na visokom novou i ostali na apsolutno polu-profesionalnom. To ne čini ligu jačom
Х

Х Х

pre 3 meseca

Који комплексаш од човека, ово је језиво... А само је речено, јер је Меси играо у Француској. Буквално је МЛС јачи од лиге Арабије, која је као наша Суперлига.
A

Arj

pre 3 meseca

Nema sve uvek veze sa Mesijem i Ronaldom i njihovim rivalstvom, stvarno ste kao najteži sektaši i jedni i drugi. Čovek zna da nije u pravu ono što govori, ali hvali one koji ga masno plaćaju.