Komentari na vest

Kristof Galtije i duga lista rasističkih komentara: Alžirci su najgori, Todibo je salafista, a crni štoper – King Kong

E

Eusuai

pre 5 meseci

Galtije tipican srbin
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Čovek je rekao ono što svi mislimo, samo što se ne usudimo iz pristojnosti da kažemo. Ja, takodje, ne mogu da ih smislim! Arijevska rasa!!

PFK NIŠ

pre 5 meseci

Ovaj je definitivno lud... A posto mu, naravno, pare nisu gadljive, otisao u Katar. Licemeri zapadnjacki, skolski primer!
S

Saturn

pre 5 meseci

Koje gluposti , svima se promakne nekom kad opisujemo nekoga , kolko puta sam rekao za nekog stopera koji ima 2 m da je bandera , il zovemo nekoga crni sto je crn pa sta smo, kad je rekao dva king konga verovatno je mislio na dva stopera visoka, jaka i teske gradje... A sto se tice posta covek je verovatno mislio da post nije mesto u fudbalu zbog napora kojima se fudbaler izlaze i hteo je da ima manje igraca koji poste zbog toga ... neki su i kukali na africki kup nacija koji su imali po 4,5 igraca pa ovi trebaju da odu... Preuvelicavaju mnogo , al francuzi kao zemlja i narod su sami dopustili da u svojoj zemlji budu tudjini..
Н

Ненад

pre 5 meseci

Ја овде не видим ниједну расистичку изјаву... "Два Кинг Конга", па Кинг Конг је синоним за величину и снагу, ко зна колико је пута Јап Стам или Видић назван истим именом. Ово за пост и ислам тек да не коментаришем... Човече када си дете, имаш 12-13 година и изађеш у град увече, а тренер то сазна, нећеш играти сутра јер ниси добро јео, довољно спавао итд. (подразумева се да ниси конзумирао алкохол), а ови се сада љуте што тренер тражи од играча, којег плаћа пар милиона евра, чисто минимално професионалности. Да се разумемо, први сам за пост и веру и традицију, али брате не можеш радити у стриптиз клубу као избацивач, а онда тражити да ти омогуће да не гледаш и не чујеш дешавања око себе.
7

73

pre 5 meseci

Ne znam, faca mogo govori o coveku... A, ovaj mi bas deluje arogantno i ljigavo...

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Оно кад жабари некоме проналазе мане!
M

Makks

pre 5 meseci

Zabari?
I

I jedni i drugi njopaju, ali, ovi ipak vise

pre 5 meseci

Da, Francuzi su zabari, mi smo jedini koji tako zove Italijane.
Ф

Французи више

pre 5 meseci

воле да хасају пужеве...
K

Kulinarstvo

pre 5 meseci

Francuze vole i puzeve i zablje batake, a i zablje batake vise jedu nego Italijani, samo mi Italijane zovemo ovako.
K

Kulinarstvo

pre 5 meseci

*Francuzi

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Црни Галтије
T

Top Gun

pre 5 meseci

Nije lako biti trener u Francuskoj u takvim okolnostima. Mnogi tako razmišljaju ali ne smeju da se izjasne.
L

Lektor

pre 5 meseci

A sta je trebalo da kaze kad je ovaj dosao u takvoj nosnji?! Inace, koja je samo ironija na delu da imas takve stavove, a onda odes da radis u Kataru...
d

d. g.

pre 5 meseci

Da li može profesionalni fudbaler da poštuje ramazan i igra na vrhunskom nivou? Nema šanse. Čovek je za to u pravu. Ne može i gomila para i striktno poštovanje vere. Zamislite pravoslavca koji poštuje postove i crvena slova.
N

Nekad bilo

pre 5 meseci

Pa prijatelju odmah da ti kažem ima pravoslavaca i Srba sportista koji poštuju post i crvena slova. Nažalost došlo je takvo vreme da smo se mi Srbi okrenuli od svega onoga sto nas je vekovima krasilo, a to je crkva, porodica, vera , junaštvo. Tako da sada imamo sve suprotno od toga. Nekada je srpski seljak na kolena bacio moćnu Austrougarsku armiju, a sad smo mi ti koji smo na kolenima u svakom mogućem smislu. Posrnuli smo u svim sferama, od obrazovanja do sporta.
C

Chelsea1234

pre 5 meseci

Evo ga prvi Benzema. I to je imao najbolje utakmice bas u vreme Ramazana.
m

majatorsa

pre 5 meseci

@Nekad bilo Drug, drugacije je nas post od islamskog posta. Mi barem mozemo piti i jesti posno oni bas nista ne jedu niti piju po ceo dan.
d

d. g.

pre 5 meseci

@nekad bilo. Ako si zaposlen sigurno juče nisi radio zbog velikog praznika Vavedenja. Verujem da postiš božićni i uskršnji post kao i svake srede i petka... Veruj da pojedini sveštenici to ne rade. Greh na usta ne ulazi. Ne laži, ne krađi, ljubi bližnjeg svog i ne boj se.
L

Lepen

pre 5 meseci

Mari da dodje na vlast,nisam racista ali moram da napisem istinu,Alzirci su najveci neradnici i radikalisti,vecina njih zive od socijsle i imaju veliki broj dece od kojih svi zive npr u Parizu ide zena gura dupla kolica sa dvoje dece,jedno se drzi za kolica sa hedne strane a sa druge jos jedno i ona trudna opet i onda je pr i za vlast i za prave Francuze i za sport i za svasta,neka ode neko Marsej da pokaze zastavu neku sa krstom da vidi kako ce proci..