Komentari na vest

Kritike iz Španije: Račić nazadovao, ostali napredovali kod Bordalasa – zato i igraju pre njega

a

avabgs

pre preko 2 godine

Sećate se kako js onda okrenuo Džagoeva?
k

kenny_s

pre preko 2 godine

kako i da napreduje, kad lik po ceo dan igra cs go...
G

Gost17

pre preko 2 godine

Kao navijač Valensije već 15 godina, mogu samo da kažem određenim glupostima da ne lupa gluposti. Dečko je trenutno van forme, a to da je los igrač nema veze sa mozgom, prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača Valensije. Grizao je za svaku loptu, pokazao da ima dosta mesta za napredak i sjajnu karijeru. Klubovi poput zvezde i partizana me ne zanimaju kao ni ta nižerazredna prepucavanja koja se vode ispred prodavnice a uglavnom takvi ovog dečka komentarišu. Daleko od toga da je top svetska klasa, ali daleko i od toga da dečko nije talenat i da neće imati pristojnu karijeru. Uz jake treninge može biti veoma koristan igrač u bilo kom klubu lige petica koji ne juri finale LŠ I slično.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Upravo si opisao Sašu Lukića.
Đ

Đjc

pre preko 2 godine

A prosle godine hvalospevi na sva usta, a sad kao los bio i prosle sezone... Hahahha
M

Monterooo

pre preko 2 godine

Pojma nemam sta on tamo radi ,ej primera ...najjaca liga ,vezni redovi melju...on spor tezak,ne cita igru,voli da lupi i poprecan pas,mislim da je tu zbog toga sto je klub u dubiozi pa ne moze priustiti lake raskide ugovora.
P

Pancev

pre preko 2 godine

Uvek sam tvrdio da je nikakav igrac ne zna ni on kako je dosao do Valensije naravno sada sledi realnost!!!
K

Khan

pre preko 2 godine

Pa ovaj tip ne moze da igra ni u IMT-u, uz duzno postovanje prema IMT-u. Ne znam sta se oni cude sad. Cim je dosao krsten trener, sve mu je jasno. Nego su ulozili, pa je kao mlad, i onda dobija vreme na kasicicu cisto da odrzi neku trzisnu vrednost da mogu da ga proslede dalje.
G

Gostllliaaap

pre preko 2 godine

Ne mlati