Komentari na vest

Kriza na sve strane: Realu opala prodaja dresova za 70 odsto

A

AntiplasticaR

pre oko 3 godine

Hej narode, imam jedno pitanje. Koliko klubovi zaista zaradjuju po prodatom dresu? Po nekim izvorima to je samo oko 5 posto po prodatom dresu, a sve ostalo ide na troskove, harac od strane proizvodjaca i slicno. Da li je to tacno?
t

tajna3

pre oko 3 godine

Kada Real bude u stanju da sašije 3miliona kvalitetnih dresova(koliko ih je prodavao godišnje do sada) i ostale sportske opreme tek tada neće morati da daje toliki procenat adidasu.
I

Imas u tekstu

pre oko 3 godine

Lepo objasnjeno. 90e kosta dres a 25e ide Realu a ostalo Adidasu, znaci Realu 25e a Adidasu 65e... i plus svake godine Adidas plati 110mil evra...
K

Kukaa

pre oko 3 godine

Zbog svih krađa i nameštanja, Pereza i njegove pohlepe pravda bi bila da ozbiljno propadnu ..... Ali nažalost ništa od toga.... ipak živimo u svetu nepravde
G

Gost17

pre oko 3 godine

Istrosen klub..Perez da ima obraza ostavku bi podneo..ali je mislio da uzme parice od sponzora za superligu..kao i Anjeli..mufljuzi..samo bi na mufte do para da dodju..a slabo poslovali, pa im i losi rezultati..Azara ubili u pojam, kao da my se ne igra fudbal..ostalo sve veterani u klubu..kao i u Juveu..
G

GioGio

pre oko 3 godine

Dace Bog da se raspadnete.
1

1902

pre oko 3 godine

E tak film neces pogledat eheheheh
G

GioGio

pre oko 3 godine

@1902 tak necu al taj hocu... Uvek sam se pitao ko su ljudi koji navijaju za ovakve klubove, aj da si iz Madrida pa da razumem.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Bilo bi sjajno da im i sve drugo propadne. Zasluzili su bas bas...