Mladen Krstajić i kapiten Kolarov
Mladen Krstajić i kapiten Kolarov

Krstajić saopštio loše vesti: Kolarov propušta Nemce, Matić ne igra uopšte, povređeni i Tadić, Kostić, Mitrović, Fejsa...

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.19. | 17:45

Selektor ni slovo o medijskim istupima Luke Milivojevića i Marka Grujića

Okupio je Mladen Krstajić ovog popodneva Orlove u Staroj Pazovi pred naredna dva iskušenja reprezentacije Srbije i to ozbiljna gostovanja Nemačkoj (prijateljska) i Portugaliji (kvalifikacije za EURO 2020).

I odmah se suočio s velikim problemom - povredama.
"One su sastavni deo sporta. Nismo imali sreće da nas zaobiđu. Ali, nema kuknjave i žala, imamo momke koji će dati sve od sebe. Nemamo mnogo vremena da se spremimo, jedan trening ovde, pa sutra putujemo i tamo ćemo odraditi jedan trening i igrati s Nemcima. Potom dolazi i Portugal koji je jako važna utakmica za nas", istakao je Mladen Krstajić.

Izabrane vesti

Zatim je i konkretno otkrio zdravstveni bilten.
"Dušan Tadić ima problem s primicačem. Kostić je takođe imao problem sa zadnjom ložom i primicačem, na probleme su se žalili i Aleksandar Mitrović i Ljubomir Fejsa. Na četiri ili pet igrača već ne možemo da računamo protiv Nemačke. Kolarov neće moći sigurno protiv Nemačke, a Nemanja Matić ni za Nemce ni za Portugal. Poslednju utakmicu je odigrao 80 minuta i nije spreman, nažalost, neće moći da nastupi", kazao je Krstajić.

Okupljene novinare je zanimala i reakcija selektora na izjave Luke Milivojevića i Marka Grujića koji su javno demantovali njegovo objašnjenje zbog čega se nisu našli na spisku za predstojeće utakmice. Krstajić je odbio da komentariše. 
"Danas smo se okupili da pričamo o Nemačkoj i Portugalu, a više nemam komentara na one koje nisu tu. Samo pričam o momcima koji su ovde", diplomatski će Krstajić.

Selektor kaže i da u utakmicu s Nemačkom ulazimo s namerom da pobedimo.
"Realan sam da igramo protiv Nemaca i prvi bih voleo da bude 5:0 za nas, ali... Ima tu momaka koji su nosioci ove reprezentacije i mi idemo na pobedu. Ne idemo da izgubimo, sigurno. Dobro znamo koliko treba da poštujemo Nemačku. Ne može nas poljuljati ni to kako su igrali u poslednja dva takmičenja, imaju 50 igrača, oni su reprezentacija koja ima svoj sistem rada i moramo da ih poštujemo. Verujem u ove momke, daćemo maksimum, što se tiče same utakmice, rezultat je bitan, ali je važnija utakmica protiv Portugala", podseća Krstajić.

Kormilar Orlova najavljuje promenu i sastava i formacije.
"Sastav sigurno neće biti isti pošto nijednom nisam do sada izveo isti sastav, tako da neće biti tako ni protiv Portugala i Nemačke", rekao je Krstajić.

Na novinarsko pitanje kako zaustaviti Kansela i Ronalda, selektor odgovara da plan postoji, ali nije želeo da ga otkrije.

Foto: Star Sport


tagovi

Mladen KrstajićFudbalska reprezentacija Nemačkefudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara