Komentari na vest

Krstajić: Srbija ima najbolji, ali ne i najorganizovaniji tim u grupi

b

brine

pre 8 meseci

.a važno je da smo igrali dobro i imali rezultate dok si ti vodio teprezentaciju
s

srka

pre 8 meseci

Izmisli čovek slavinu za toplu vodu. Pa iz aviona se videlo da su Madjari za klasu taktički pismeniji i organizovaniji od nas. To nam je pokazala i Švajcarska i to dva puta. U Rusiji po vodjstvom ovog "organizovanog" trenera i u Kataru, pod dirigentskom palicom malo možda organizovanijeg. Daleko smo mi od organizovanog tima, a ni pojedinačno se nešto preterano ne ističemo. Mrka kapa.
G

Guest

pre 8 meseci

Kad ti jedna ovakva persona kaže da nemaš organizaciju ekipe, onda znaš koliko je sati.
N

Ne znam da li je neko jos primetio

pre 8 meseci

ali svaki put kad je prozor za repku,nasi kao da pocinju prvi dan priprema.Bez snage i bez volje.Mozda gresim ali takav utisak sam stekao.
2

2342342

pre 8 meseci

ovaj se javlja?? profesionalac je jedino u ovom zanimanju: nemač pojma. ali bih voleo da imam njegovu srećnu zvezdu,toliko godina šlepanja bez trunke logike,neverovatno.
?

??

pre 8 meseci

Sta se ovaj javlja? Kako ga nije sramota?
C

Czbgd

pre 8 meseci

Jedinog ozbiljnog trenera Muslina je FSS mafija oterala. Jedini način da se dođe dl rezultata je ons njegova igra, bez SMS naravno, taj je najveća orevara od igryča.
M

Mas

pre 8 meseci

Pa mi smo na SP u Rusiji imali sekektora koji nikada nigde nije radio i koji cak nije imao UEFA Pro licencu, a majstor kaze ima igrace koji ne igraju u svojim klubovima. Kratko pamcenje imas pekacu rakije.
G

Gost1976

pre 8 meseci

SMS je prevara od igrača koga zapadnjaci cene oko 5 miliona eura godišnje ,Apapi 30 miliona eura.. oni svi zajedno su poznati po bacanju para..? I onda luzeri id 400 eura čoveka koji se dokazao na celoj planeti ovde pljuju?? Pa što bi on uopšte i igao za reprezentaciju,inače protiv Mađara je bio najbolji. Jadan narod koji je prošle godine najstrašnije pljuvao košarkaše posle EP,pluvao Pešića posebno posle svega što je dao za našu košarku.. jadnici sad pljuju Jokića najboljeg košarkaša sveta,kao ne voli Srbiju a oni vole?? Pa za Srbiju u Americi znaju samo po Jokiću i Đokoviću inače misle da smo u Sibiru.. JADNICI
E

E

pre 8 meseci

Samo si tijos falio
U

Ujka Zitko

pre 8 meseci

I ovog i pikslu su kosovarski Svajcarci vratili kuci sa SP😂😂😂😂
O

Osman iz Danske

pre 8 meseci

Kao što sam i ja Aranđela :)
L

Lazeta

pre 8 meseci

Kad su tu Radonjic,Racic i Gudelj. Ni Vlahovica ne mogu da gledam koliko gadan i umisljen lik, Mitrovic, Tadic, Bleki, Pavlovic, Erak, Ilic, Gruja,Lukic , Maksa jedini ok likovi zbog kojih pratim rep
j

jos jedna

pre 8 meseci

prevara

The Intersect

pre 8 meseci

Da mi je neko rekao da ću se nekada složiti sa izjavim ove pojave ne bih mu verovao, ali istina je, nema ko da organizuje ekipu, sve sam više ubeđen da Dragan nije taj čovek za tu misiju.