Mladen Krstajić (©Star sport)
Mladen Krstajić (©Star sport)

Krstajić uspravio TSC, rođendanska obaveza Voše

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 09:13

Osam duela Superlige danas na programu

Četvorka usamljena na vrhu i sve veći jaz pri dnu superligaške tabele. Stoga se čini da oni koji imaju evropske ambicije i oni koji bi da se i sledeće sezone takmiče u Superligi već ulaze u period sezone u kojem kiksevi nisu dopušteni.

TSC sa Mladenom Krstajićem na klupi nije doduše postavio izlazak u Evropu kao prioritetni cilj zbog kasnog paljenja u tekućoj kampanji, ali ako mu se ukaže šansa, oberučke će je prihvatiti. Krstajić je stabilizovao Topolski sportski klub, koji sve do derbija sa Crvenom zvezdom nije primio ni gol pod vođstvom novog šefa struke.

Izabrane vesti

15.00: (2,40) Radnički Niš (3,35) TSC (2,95)

Sada će ipak biti na teškom ispitu, jer ide na noge Radničkom, koji je istina izgubio četiri od pet poslednjih ligaških mečeva na domaćem terenu i to sve istim rezultatom 1:0, ali setimo se da je u oktobru u Nišu pao i Partizan.

Pride, Radničkom dobro ide protiv TSC-a, na tri dosadašnja sudara upisao je dve pobede, u septembru je u Senti slavio sa 3:1. U međuvremenu se TSC ipak uspravio i svakako je favorit na Čairu. Radnički u ovaj duel ulazi kao devetoplasirani na tabeli sa 34 boda nasvom kontu, dok je TSC na sedmoj poziciji sa četiri boda više.

Vojvodina posle poraza u derbiju sa Partizanom dočekuje Javor i to bi morao da bude kec, mada pomalo brinu varnice na relaciji Nenad Lalatović – uprava kluba. Posle poraza u derbiju od Partizana, novosadski crveno-beli su pali na četvrto mesto na tabeli, pa im je trijumf protiv ekipe iz Ivanjice izuzetno bitan u nastojanju da se što pre vrate na treću poziciju. Pritom, Vojvodina je juče proslavila 107. rođendan i slavljenička žurka se očekuje u taboru Lala.

15.00: (1,57) Vojvodina (3,90) Javor (6,25)

Što se tiče ostalih mečeva, očekuje se dosta duela koji bi mogli da imaju ogroman značaj u borbi za opstanak. Novi Pazar bi sa tri boda protiv Spartaka upisao treću uzastopnu pobedu na domaćem terenu i uplovio u mirnu luku. Inđija takođe ne bi smela da propusti šansu protiv Radnika, sa kojim tradicionalno dobro prolazi na domaćem terenu, mada Surduličani igraju mnogo bolje ove sezone.

Mačva ima poslednju šansu protiv Proletera, koji nije zatresao protivničku mrežu na šest od poslednjih sedam gostovanja. Metalac i Voždovac su bez prevelikog pritiska, mada Zmajevi na strani nisu pobedili još od 3. oktobra.


tagovi

SuperligaTSC Bačka TopolaVojvodinaRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara