©Starsport
©Starsport

Kulibali u Amijenu, Zvezdi 150.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 23:46

Napadač definitivno završio neslavnu epizodu u Ljutice Bogdana

Najavljeni rastanak Kalife Kulibalija i Crvene zvezde biliži se zvaničnom epilogu s obzirom na to da su šampion Srbije i Amijen dogovorili detalje oko povratka napadača u Francusku.

Centarfor koji je letos iz Nanta stigao u Beograd kao slobodan igrač posle skromnog perioda u crveno-belim redovima napustiće aktuelni tim i zadužiti dres francuskog drugoligaša.

Izabrane vesti

Na osnovu šestomesečne pozajimce Crvena zvezda će inkasirati 150.000 evra, a Kulibali će po isteku predviđenog perioda postati slobodan igrač.

Podsetimo, visoki Afrikanac stigao je u Crvenu zvezdu u smiraj letnjeg prelaznog roka, posle eliminacije od Makbija iz Haife iz kvalifikacija za Ligu šampiona, i neuspešnih pregovora oko dovođenja Igora Zlatanovića iz Izraela i Adalofa Gaiča iz moskovskog CSKA.

Kulibali se ispostavio kao jedan od najvećih promašaja sportskog sektora Crvene zvezde. Ostavio je veoma skroman utisak, u susretima u kojima je dobijao šansu delovao je nespremno, a jedini pogodak u sedam utakmica na kojima je dobijao minute postigao je protiv Kolubare.

Amijen posle 20. kola zauzima šesto mesto u drugom rangu francuskog fudbala, uz učinak od osam pobeda i po šest remija i poraza.



tagovi

Kalifa KulibaliFK AmijenFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara