Komentari na vest

Kulibali u Amijenu, Zvezdi 150.000 evra

A

Assistent

pre preko 1 godinu

E svasta,nasa "pompezna" pojacanja zavrsavaju u ekipama iz drugoligaskog karavana Francuske....samo me zanima da li je Marin poceo da radi,tolike godine i poznastva u fudbalskoj Evropi i nikoga da dovedemo po njegovoj preporuci ili se Marin samo vodi da radi ....
K

Kon

pre preko 1 godinu

Kulibali je odličan igrač, samo nije se snašao.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Uvaljivanje Kulibalija nekome za 150 soma je najbolji potez Mrkele od dolaska u klub.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Samo da pitam! Koliko vas ima što mi kradete nik? Razumem da jedna osoba radi copy-paste sa istim, nebuloznim, porukama, ali da pišete gluposti pod mojim nikom je budalaština bez presedana! Jadno!
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Rezultati su najbolje merilo... Poslednjih 5-6 godina, Zvezda je ubedljivo najbolja u Srbiji, svake godine igra Evropu, vrednost tima je 4-5 puta veća , nego pre dolaska Terzića...Ovi što napadaju rukovodioce Zvezde su zapravo Grobari, koji na taj način, pokušavaju da diskredituju Zvezdu i tako poguraju Partizan, da opet bude najboli...
m

mirno^^^^^

pre preko 1 godinu

koja vrednost kluba, kojeg to igraca iz prvog tima zvezda moze da proda bilo kome makar za 1 euro niko ih nece pogotovo ne sa njihovim izmisljenim platama koje dobijaju od terzica da bi mu deo vracali. kojs vrednodt kluba kada je sada dug duplo veci od onog koji je bio kada je terzic dosao. cekaj dok terzic ponovo pobegne videcete kako ce ti svi veliki zvezdasi i ljubitelji kluba da ga oglodju do poslednjeg eura ugovora. kada raga rodic bude trazio svaki euro koji treba da mu se isplati naredne 3 godine po 600.000eura godisnje pa da se vidi koliki je terzicev tal ili isto toliko borjanu.. a kataji 1.000.000eura godisnje jos 2 godine .. jeli to vrijednost ajte molim vas neka odu negde i povecavaju vrednost kluba nama koji bez interesa navijamo za klub za dolazak na stadio je i dosta da u timu budu sve omladinci iz nase skole .
U

UNUK ĐENERALA DRAŽE

pre preko 1 godinu

Kulibali će ostati večna inspiracija i za slikare i za fotografe i za aforističare i za karikaturiste i za pisce kratkih priča i humoreski,,,, Bila bi šteta da ne uđe i u čitanke i sve fudbalske almanahe. Kulibali je rođen za Holivud i za Diznilend. Pre nešto više od dvadeset godina Sauthempton je potpisao čoveka po imenu ALI DIA (imate na YouTube-u) , to je lik koji nikada nije igrao fudbal ali ga je menadžer predstavio kao talentovanog igrača, i imao je jedan nastup, nastup nezaboravan, publika i igrači su umirali od smeha a tadašnji menadžer Sauthemptona Grem Sunes umalo nije doživeo nervni kolaps, i to je do tada bio jedinstven slučaj. E OVAJ NAŠ "ALI DIA" ZVANI KULIBALI JE PREŠIŠAO OVOG ENGLESKOG, I OSTAĆE NEPREVAZIĐEN NAREDNIH 100 GODINA. .... MADA KOD TERZIĆA I MRKELE SE NIKAD NE ZNA.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Napadac Kulibali? Pa mi nemamo takvog! Bas sam pomno pratio Zvezdu i ne videh gorepomenutog. E da, bio je jedan ekonom Kulibali, usao je par puta zato sto voli fudbal i oni vole njega, pa da ga ispostuju, ali bas da smo imali profesionalnog fudbalera sa tim imenom, pa jos i napadaca...nisam siguran. Ajde provericu opet
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Zaista je teško poverovati da je Amijen potpisao ovog. Realno je da je Zvezda platila 150.000,00 evra uz avionsku kartu Amijenu ili bilo kom klubu na svetu koji bi prihvatio ovakav škart, I TO BI BIO DOBAR POSAO ZA ZVEZDU, kud i kamo jeftinije nego da plaća 40.000,00 evra mesečno platu do Juna Kulibaliju koji je za života postao mitsko biće BEOGRADSKOG fudbala. Kulibali je već svojom pojavom OHRABRIVAO NAŠE PROTIVNIKE, A NAROČITO NAŠE NEPRIJATELJE DA NAS NAPADNU. Kulibali je lice i doživotni zaštitni znak i PEČAT NA RAD TERZIĆA I MRKELE. USPELI SU DA DOVEDU NAJGOREG FUDBALERA U ISTORIJI BEOGRADSKOG FUDBALA, igrača zbog koga su igrači i treneri povraćali na treningu, i igrača zbog kojeg je publika mokrila od smeha i protivnička i Zvezdina podjednako. Kulibali je u jednom momentu bacio u tpuni zaborav, La Paru, Rišaira, Falka, Bakajoka, Spiridonovića,,,,,,, i još 20-tak istih ili sličnih. Kulibali je učinio da oni ostanu samo LEGENDE, u odnosu na njega koji je postao MIT.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Amijen ?? On jedino moze na Kalemegdan, da se igra saha sa penzionerima, kakav bre Amijen, da li ste ozbiljni ? I sa sobom da povede na Kalis jos nekoliko igraca - penzosa....Krsticic, Katai, Srnic, Djed, Roda, Gobelja, i jednog mladjeg koji deluje starije od svih pobrojanih - "Selja tetovaza"....
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

kakve smo srece dace 10 golova tamo do kraja sezone
P

Pa,pa,od srca

pre preko 1 godinu

Vjerujem da bi nas dvojica više postigla!
k

konspiracija

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem, igrački uzor iz mlađih dana, čarobnjak sa loptom, čovek zbog koga su mnogi zavoleli fudbal i počeli da prate Crvenu Zvezdu.. ali takav je život i svakoj srećnoj priči dođe kraj, hvala ti legendo za sve velelepne poteze koje ćemo pamtiti dok smo živi i puno sreće u nastavku karijere u tekstilnoj industriji. Dok se zemlja oko sunca kreće, zvezdini se Kulibali umiriti neće!
p

pozajmica.

pre preko 1 godinu

Skaunting Amijena izuzetan.

Mr 007

pre preko 1 godinu

🤣Jos su nam platili za transfer,kakav danak neiskustvu.
G

GostDušanm

pre preko 1 godinu

Hvala onoj uefi sto sam sipa milione al tesko da je to dovoljno za ovu našu mafiju. Nedo Bog da živimo od prodaje igraca i Terzucevih i Mrkelini transfera.
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Javasluku nikad kraja .................
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Ovo vise ne možeš pohvatati,ko dolazi ko odlazi,cirkus kolorado.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Kako znaš da si postao bot? Kad oslovljavaš Terzu sa gospodin
g

gx

pre preko 1 godinu

Pazite sad ovog baksuza kad se nadaje golova tamo
N

No Respect

pre preko 1 godinu

"...posle skromnog perioda".Pre bih rekao da je to bio period Mister Bina.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Šteta, bio je dobar igrač. Cudi me da se Delije nisu pobunile..
S

Seka Persa Simke

pre preko 1 godinu

Posle silnih promasaja, ovaj je za krivicnu prijavu i pozivanje na odgovornost. Dovedes mitsko biće posle Diona, Rišaria, Bakajoka, Spiridona, Pićinija... spisak je podugacak. Jos kazes da si ga pratio dinu dana!!?? Daj ostavku ako imalo obraza imas, izbegni odgovornost, zaplenu imovine i zatvor zbog proćerdanih miliona narodnog novca. Otvori kiosk sa virslama, imas para, nalapao si se. Bolje nego da se svakim danom sve vise sramotis, zakucace ti murija na vrata kad ovaj zulum prodje. Doveo si mitsko biće a pratio si ga na Insta godinu dana. I nije te sramota. I tebe i tog sto te drzi tu.
J

Jad,očaj...

pre preko 1 godinu

Tako je SMS!Da li će neko KONAČNO snositi odgovornost za dovođenje amatera j gubljenja novaca?!Mitre,da li te je sram?Kako smeš da normalnom navijaču pogledaš u oči?!Kupite se i Tvorzinho i ti i da vas više ne vidimio!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu. Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
Z

Zvlat bg

pre preko 1 godinu

Gospodin koji se krio dve godine po Crnoj Gori, kod druga Brana. Kako je rekao da neki dusmani su hteli da mu napakoste. Slagao da je bio u Arizoni. Sad te optuznice trule po nekim fiokama, ceka se da zastare. Jer sliku njegovu ljubi poltron. Veliki gospodin!
L

Ljumovic

pre preko 1 godinu

Ne razumem ove koji pricaju da je bio samo 4 meseca? Doveli su ga proslog leta posle godinu dana pracenja. A to je svakako vise nego 4 meseca. Brat bratu 7 meseci je primao platu od 40 iljada mesecno a to je preko 200. I pitanje je da li ce zaista otici jer je vec pisano da odlazi u Tursku pa to pojela maca. Cist gubitak za nekog kome je posveceno godinu dana pracenja. Sportski direktor je ovime nedvosmisleno pokazao da je neznalica par ekselans koja gleda smesne klipove na jutubu. Pre toga je dovodio Dione, Risarie, Spiridone, Picinije, La Pare, Žandere, Krsticice, Pesice razne... I te kako dovoljno za prijavu i zabranu prilaska stadionu u krugu od 800 metara. Veliku odgovornost snosi i onaj ko ga tu drzi i zmuri za sve gore pomenute brljotine i rasipanje para drzavnog preduzeca. U Kinšasu! I usput da pitam, ponedeljak je davno prosao - vratia se Drago?
Z

Zvlat bgd

pre preko 1 godinu

Lažeš. Ni puna 4 meseca je ovde. Sad ide u francusku ligu a mi cemo dobiti i vise nego sjajnih 150 iljada evropskih novcanica. I sve zahvaljujuci gospodi Mrkeli koji mozda jeste omasio sa ovim pojacanjem ali ce svakako povratiti novce i cak zaraditi nekoliko stotina hiljada eura. Malo li je??? Gospoda Mrkela zna posao uprkos dusmanima i mrzitelja.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Ako već pod mojim nikom odgovaraš, nemoj da vređaš i smanji nivo agresivnosti! Kulturno odgovori! Činjenicama, a ne vulgarnostima! VREĐANJE NE DOLAZI U OBZIR!
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

Izgleda da i u Amijeni imaju skolovan kadar u upravi....
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

NIje on delovao nespremno nego nespretno. On se na svakoj utakmici trudio, ali je njegovo kretanje bilo neartikulisano i baratanje loptom dosta lose. Sto se njega tice, da je otisao i dzabe, bilo bi dobro za Zvezdu. Oterase Ohija bez ikakvog razloga, covek daje golove, sigurno nije najbolji u Evropi, ali od Kulibalija i Dionija je zajedno bar 5x bolji. Sve u svemu, raduje me da se Zvezda rasterecuje igraca. Sad jos da se nadje neki klub za Gobeljica, Krsticica, Srnica ili da se penzionisu. Takodje bi se i Pankovu trebalo zahvaliti, jer je sve losiji, mali Lekovic je fenomenalan.
B

BCS Šabac

pre preko 1 godinu

Stiže Alen Halilović.
Z

Zvezdas1989

pre preko 1 godinu

Ja nzm sto Zvezda ne dovede Sandra Ramíreza za spica pre bio dobar spic.sad igra u Las palmasu ima 27god,taman bi se vratio u zivot u Srpskoj Ligi koja je malo jaca od kisele vode
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U Ofk Beograd treba da idu: Aleksandar Stanković, Filip Kasalica, Andrija Kaluđerović, Matija Mrkela.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

I od mene podrška za Z Terzića i upravu 👍Samo napred Gospodine Terziću U INAT DUŠMANIMA.
b

barranjaccccccc

pre preko 1 godinu

A Mrki peva "još jedan u nizuuuuu"
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

udario tvorza fintu odradio opet kintu,ohi,falko,kulibali mnogo su nam para dali .Masi dzip i nove gume bravo Mito brate kume. Sinu funkcija i za OFK-u plate bravo Mito kume brate . Ceo sever sada se veseli stigo Spajic opet ce se deli . Lozi masu ,kukala im majka u nedelju svi na naseg Rajka.Vise para samo nek se mnoze ovi drugi na koeficijent nek se loze
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

A gde su sada oni klubovi iz Arapskog Sveta što ih je Kulibali sve odbio zbog Zvezde. Niko ga neće ni za 150 hiljada evra???
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Ima neko sa gorim skautingom od našeg
n

nazalost

pre preko 1 godinu

ima ,mi komsije
G

Gost94

pre preko 1 godinu

Nastavicese....
e

eskobar place

pre preko 1 godinu

samo u srbiji mozes da procerdas kolko hoces , samo u srbiji mozes da se povuces sa mesta predsednika fss i da te niko ne juri i ne pita nista, samo u srbiji mozes da budes na poternici a preko noci se vratis i nikom nista
G

Grmi

pre preko 1 godinu

Dovedi terzo josh maja ili jan philip kraso... bas pristojni igraci pogotovo josh maja po meni a nisu skupi istice im ugovor ove godine iskoristi to sto pre
T

Terzic zvezdan

pre preko 1 godinu

Pravis racun bez krcmara,dovodim samo igrace koji vole usmene dogovore,ugovori su za sirotinju!
G

Gost2

pre preko 1 godinu

U zavrsnoj reci teksta pise citiram:da smo resili jednog od najveceg promasaja ima istine ali I ne,La para,Zarder,Tonane,Kafu,Dioni,Muce itd itd ovo samo Mita moze da isprati do sad bi dobio nogu u pedu da je negde drugde posle prve sezone I potrosenih para bez povratka I jos nesto jel zna mozda gde su ovi gore navedeni osim Dionija,nema ih ili ja pratim neku ligu gde igraju I osvaju trofeje nzm...
z

zaboravio si

pre preko 1 godinu

risairo,kenjas, spiridon,bakajoko, falko,falcineli ,garsija ,kafu ,ebisilijo,fibel,vered,matos....nemoguce je da je toliko gresaka !!!! bagerima istovaraju
u

umbra

pre preko 1 godinu

Falcineli, garsija i spiridonovic su bili ok u odnosu na navedene.
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Da li ce kod nas i zasto nece nikad niko odgovarati za ovaj i ovakve slucajeve. I ne samo u sportu nego i u kompletnoj drzavi. Pa dokle ovo sve vodi ljudi moji???
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

vreme je za predavanja na fakultetima i biznis sastancima na temu kako uloziti milion izvuci nista ili 100 soma a i dalje biti u plusu . Da dodje i Bil gejts da uci kako se posluje
v

vracaju se godzile

pre preko 1 godinu

do 3023` tad dolazi novi rezim
u

umbra

pre preko 1 godinu

Stvarno je vreme da Mrkela ode, sramota. Covek za svakog kaze da je pracen godinu dana. Svaki jaci klub ima svog terzica, treba jedan tako namazan svakom klubu ali Mrkela brate operisan od skauting. Sve sto vredi je doslo na preporuku grofa bozovica. Za LS moguce da ce biti bas on predstavljen za trenera. Milojevic ce tu biti do osvajanja titule.
S

Sabago

pre preko 1 godinu

Bas smo dobri trgovci, a imamo i odlican skauting. Igrace prodajemo samo u drugu ligu Francuske,a odande dovodimo razne panjeve. Mozda nasi strucnjaci nisu ni culi da se i u Africi i Juznoj Americi igra fudbal ili su im preskupe avio karte do tamo,pa da pogledaju neke druge,mladje,jos neafirmisane igrace,koji bi posle 2-3godine igranja u Zvezdi doneli profit. Bolje je te pare dati za macku u dzaku(Dioni,Kulibali,Falko,Tomane,itd), ali se ustedi na kartama i ljudi se ne zamaraju putovanjima,tu su da pomognu klubu u ratovanju sa Radnikom,Javorom,Kolubarom, Lucanima,itd....
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

druze realno ko da dodje u srbiju a da valja ? kazi mi stranca koji je igrao u vecitima i otisao u veliki klub i da se nije vratio posle max 6 meseci ?? to su uglavnom menadzersko -upravine kombinacije . Ako je dobar prvo ide u vrh pa ispod pa sredina i na kraju ono sto nemoze nikud iliti otpad dolazi kod nas

erinjburris@gmail.com

pre preko 1 godinu

Baš mala cifra... :D
k

konkretnije molim

pre preko 1 godinu

mislis na obestecenje ili na tvorzinu ?
G

Gost#1

pre preko 1 godinu

ja sam grobar ali ne razumem czv zašto kupe igraca i "bacega" pa poslati na pozajmicu pa onda ako nisi siguran prodati ili nek pređe u grafičar uvek ima ta 2 opcija naravno nzm zašto je OHI otišao bio je kvalitetan malo grešio ali opet mozda i ja ne razumem
B

Big Lebowski

pre preko 1 godinu

Ne razumeš. Mrkela i Terzić gledaju stvari iz njihovog ugla. Dovode se igrači sa kojima je moguće napraviti dil. Dobije igrač godišnje 500000, vrati Terzi i Mrkiju 200000. Pa 5-6 igrača takvih godišnje, eto milionče. Dakle, nisu oni glupi i nesposobni pa ne mogu da pogode dobrog igrača nego se to njima uopšte ne isplati.
J

Jagos 036

pre preko 1 godinu

Mrtva trka izmedju Kulibalija,Van la Pare i Dzosue Parkera ko je vece drvo...A kostali kao Sv.Petra kajgana :-)
p

plavac

pre preko 1 godinu

parker je za sve ove spejsšatl

Bojank91

pre preko 1 godinu

Pola plate fakticki mu placamo i dalje
S

Sve strucnjaci...

pre preko 1 godinu

SAD KAD TAMO POSTIGNE 20-AK GOLOVA U SEZONI,IMA OVI STRUCNJACI IZ FOTELJA DA PLACU OD MUKE!
M

Marko1105

pre preko 1 godinu

Nece oni nazalost nigde. Posle Zvezde, a ako se ne varam Gobeljic ima ugovor do leta 2024, a Srnic do leta 2023(mozda je u tajnosti produzen ugovor, a da ne znam i izvinjavam se 😁)...Gobeljic ce da ode u Slogu iz KV da igra za svoju dusu, a Srnic ce u Cukaricki da zavrsi karijeru. I kad pogledas, Zvezda im je sada, bila i bice najveci domet u karijeri. A o tome koliko su nam dzigericu pojeli, sto neko napisa negde u komentarima, nema veze.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovaj je dao 1. Jel si normalan? Napadač koji je jedan od skupljih dao 1. Ljudi pa vi niste normalni. Pa i Jović bi bar 3 dao. Prosečno. Klasika. U Zvezdi bi bar 5 dao ako ide. 3 100%
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ako da 2 luduj strunjače. Ti bi bar 3 dao. Ovaj veze sa fudbalom nema. Gde ga izvukli?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Ovaj 20 golova u zivotu nije dao. Za sezonu bi se i kladio. Mozda i ne bi. 3 do 5 taman. Valjda toliko moze
P

Pancev

pre preko 1 godinu

Resili smo se Djurica Bogdanovica Bena i danas Kulibalija i Sanoga ajde sutra nas obradujte odlaskom Srnica i Gobeljica!!
a

ako nisi znao

pre preko 1 godinu

gobelja je produkt sipke taj ne ide nikud
B

Bravo Doktore

pre preko 1 godinu

Odličan posao. Kulibali je uzeo 500 hiljada evra za godinu dana od Zvezde, a Zvezda je uzela 150 hiljada evra za Kulibalija. Mudro poslovanje nema šta.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Nit je uzeo 500k godisnje nit je ostao godinu dana.Uzeo je platu za 4 meseca koliko je bio u Zvezdi.Ne dobijaju se tu godinu dana unapred plate
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

A kako je uzeo 500 hiljada za godinu dana kad je tu bio 4 meseca? Dakle, 5*35=175k. Prodat za 150k, dakle u minusu smo 25k. Samo da opljunete, mozak da uključite nećete.
N

News

pre preko 1 godinu

Kulibali je imao platu u Nantu od 1.5 miliona i to se moze proveriti lako na sajtu copalogy. Koliko je imao u Zvezdi? Drago mi je sto je otisao.
B

Bravo Doktore

pre preko 1 godinu

@@. Znači ne verujem šta ste napisali. Kulibali je pod ugovorom sa Zvezdom, i dok god je pod ugovorom sa Zvezdom, Zvezda mu plaća. Ima 500 hiljada evra po sezoni, odlazi do kraja sezone na pozajmicu, taj klub za tu pozajmicu plaća Zvezdi 150 hiljada evra, a Zvezda njega plaća dok god je pod ugovorom sa Zvezdom. Šta nije jasno. Ako ode iz Zvezde posle godinu dana, uzeo je od Zvezde 500 hiljada evra, a Zvezda je uzela od te pozajmice 150 hiljada evra, znači minus 350 hiljada evra.
J

Jejeje

pre preko 1 godinu

Nije prodat nego za 150 hiljada pozajmica ispade da ce oni da mu pokriju celu platu za 5 meseci preostalih daj boze da je tako mada mi je ovo malo cudno 5 puta 35 =175 a oni navodno dali 150 pa sto nisu dali jos 25 smejurija
l

lol12

pre preko 1 godinu

Skoro nikad pozajmica nije takva da klub placa igraca koji je pozajmljen u drugom klubu.Bar ide pola-pola ako ne vec da taj klub gde je pozajmljen placa celu platu
G

Gost1234567

pre preko 1 godinu

Imas u nekom tekstu na Mocartu da mu je mesecna plata 35k sto nikako ne moze da bude 500k godisnje. Drugo, cak i da je na pozajmici, ne placamo mu mi platu, vec oni. Ili placaju celu ili barem njen veci deo a svakako ne manje od pola. Tako da opet, ukljucite mozak ili se informisite, ne lazite i sebe i nas.
K

Kegevara87

pre preko 1 godinu

Ako nema dodatne klauzule, klub koji pozajmi igraca nadalje placa platu. Kulibali je bio ovde cetiri meseca. Do kraja ugovora je pozajmljen. Znaci da je to od prilike minus od 20.000 evra sto je odiclan posao. Sta je bitnije: oterasili smo se ne potrebnog igraca.
A

Acaaaaaaaa

pre preko 1 godinu

Ljudi, tih 400-500k su neto, na to idu porezi i doprinosi i ko zna kakvi još troškovi...
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Amin. Kog sledećeg indijanca dovodi vrsni sportski direktor?
G

Gostmiile

pre preko 1 godinu

pa Grafičar i OFK su leglo talenata
M

Mop

pre preko 1 godinu

Za Graficar ne znam, ali OFK je vise leglo zmija nego talenata. Na zalost
B

Babaroga

pre preko 1 godinu

Hvala bogu!!!
t

trener

pre preko 1 godinu

Kako može neko nespremnog igrača da dovede u klub?