Komentari na vest

Kulibali zna šta znači poštovanje legendi: Zdravo Džone, mogu li da uzmem tvoj broj 26?

R

Redsi

pre gotovo 2 godine

Zna se ko je Teri, uplašio se Kulibali za lepšu polovinu. Da se na vreme osigura :D
D

Deniz

pre gotovo 2 godine

Ja sam studirao arapski jezik na Univerzitetu Kralj Saud u Rijadu. Bio sam u učionici prosječno sa po 20tak Afrikanaca raznih nacija. Izuzetni ljudi, prvi put te vide, a pomognu ti kao da su ti rod najrođeniji, a familija i što može da ti pomogne neće(čast izuzecima).
N

Nemanja021

pre gotovo 2 godine

Imao sam priliku nedavno da provedem neko kraće vreme u africi. Ljudi, ne mogu vam opisati koliko je narod tamo prizemniji, normalniji, kulturniji u krajnjoj liniji. A na primeru ovih fudbalera, iz nekog razloga posebno iz Senegala, valjda zato sto su najbolji pa su najvise u centru paznje, to se i potvrdjuje. Mane, Kulibali, Mendi ne zna se koji je normalniji i ispravniji momak, a pričamo o najboljim fudbalerima sveta.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

Kada nemas puno, cenis prave stvari. Pare mogu da promene ljude, i menjaju ih na gore, na zalost, ali ako imas usadjene vrednosti, nema tih para koje to menjaju. Mi smo ovde izgubili osnovnu kulturu (cao, zdravo, dobar dan, kako ste, jel vam treba pomoc itd) i to sa i bez para, tako da ne idem dalje…bolje je.
W

Wat

pre gotovo 2 godine

Po onome sto sam ja cuo, jedini izuzetak od toga sto kazes su Nigerijci. Mislim da su najmnogoljudnija i jedna od najrazvijenijih zemalja u tom centralnom pojasu Afrike, pa zato uzimaju sebi za pravo da druge africke nacije posmatraju kao nizu rasu ili tako nesto.