Kuman: Imam poverenje Laporte, ali neće biti tako ukoliko ne bude rezultata

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 14:05

Holandski strateg svestan je vrlo nezavidne pozicije u kojopj se nalazi

Nakon eliminacije od Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona, fudbaleri Barselone će sveže rane pokušati da zaleče na nedeljnom gostovanju Real Sosijedadu u okviru Primere i tako nastave trku sa Atletkikom i Realom za španski tron.

Uoči izazova u okviru 28. kola prvenstva o situaciji u redovima katalonskog tima govorio je Ronald Kiman koji se ovom prilikom još jednom osvrnuo na njegov status na Kamp Nou.

Izabrane vesti

Holandski strateg već mesecima je na tankom ledu u Barseloni, promena na čelu kluba dodatno je podgrejala priče o rastanku, a eliminacija u Evropi bila je novi povod za pokretanje teme o njegovom statusu. Ipak, trener Barselone otkrio je da ima poverenje predsednika Đoana Laporte.

"Za klub je važno da postoji predsednik i budućnost. Važno je da imamo mirnoću, identitet. Ipak, ništa ne može da zameni dobre igre, one su imperativ. Razgovarao sam sa Laportom, rekao je da ima poverenja u mene. To je dobro, ali sam svestan da ukoliko ne bude rezultata može da se promeni", izjavio je Kuman.

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------

Neprekidne licitacije o njegovom nasledniku ne ometaju iskusnog trenera.

"Ne volim da pričam o nasledniku. Situacija se vrlo brzo menja. Moramo da nastavimo da radimo, utakmicu po utakmicu. Zaostajemo četiri boda. Kalendar je kompleksan, očekuje nas i finale Kupa protiv kvalitetnog rivala. Još uvek ima mnogo utakmca koje moramo da pobedimo. Neophodno je da idemo meč po meč, sada razmišljamo o sutra".

Pauza usled reprezentativnih utakmica Kataloncima će idealno doći pred nastavak borbi na domaćoj sceni, a Kuman je najavio novi razgovor sa Laportom.

"Posle sutrašnje utakmice sledi pauza i imaćemo vremena da razgovaramo o timu, o potpisivanjima ako je moguće. Biće vremena da se više upoznamo".

Pre odlaska na kratku pauzu, igrače Barselone očekuje gostovanje Real Sosijedadu i nastavak trke za liderom Atletikom.

"Ovo je treća utakmica protiv njih u sezoni. Jaka su ekipa, jedna od najboljih u šampionatu. Oni žele da igraju, grade i vrše pritisak, zanimljiv su rival u mnogim aspektima. Biće to teška utakmica. Drugi smo i svako kolo u kojem ne osvojimo tri boda će nas koštati", kazao je Kuman.





tagovi

Ronald Kuman

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara