Komentari na vest

Kuman o Barsi bez Mesija: Naša igra je kolektivnija nego ranije

M

MX

pre preko 2 godine

Pa i Messi bi morao kad tad da prestane igrat. Ne moze vecno da igra za barcu. Bolje bi za klub bilo da je ostao, ali moralo se kad tad krenut i bez njega. Tako da sto prije krenu bez njega i naviknu se to bolje za njih.
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Ja evo po ko zna koji put pisem da mislim da ova ekipa barselone moze prodisati nakon odlaska mesija. Da se razumemo, bog je apsolutno po meni ali koliko donosi toliko i uzima. Ova ekipa barselone je slaba sama po sebi, nedorecena, nema dobrih pojacanja ali svejedno mislim da ce ekipa prodisati i da nece biti prevelikih problema sto se rezultata tice u odnosu na prethodnu sezonu.
G

Glavni Gost

pre preko 2 godine

Meni je ovaj brajtvajt jedan od boljih spiceva
T

Test007

pre preko 2 godine

Ovo je tek prva utakmica gde su na vreme poveli. Lako je pricati posle pobede. Videcemo sta ce biti kada golova nema, ali isto tako nema ni Mesija da preuzme i resi sve. Prebrzo su poceli sa pricom kako ce biti bolje bez Mesija. Nije lako zameniti takvog igraca
p

plavac

pre preko 2 godine

bukvalno je rekao da bi vise voleo da je mesi tu
d

dfgdfgdfg

pre preko 2 godine

Sada je drugacije. Nema Messija, sada su svi primorani igrati kao tim, nema vise daj Leu pa cekaj samo od njega da uradi neku caroliju. Moze od ove Barce konacno nesto biti. A i njemu ce sigurno biti bolje u PSGu jer ce sada imati ko iskoristavati njegove asistencije.