©Reuters
©Reuters

Kuman o Barsi bez Mesija: Naša igra je kolektivnija nego ranije

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.08.21. | 23:36

"Nemamo igrača koji sam odlučuje utakmice, već timski moramo da stvaramo prilike i postižemo golove", kaže Holanđanin

Barselaona je delovala prilično dobro u prvoj zvaničnoj utakmici bez Lionela Mesija, što je prilično zadovoljilo trenera Ronalda Kumana.

Katalonci su odigrali timski i u svim segmentima igre nadigrali Real Sosijedad. Holandski strateg priznaje da bi više voleo da ima sjajnog Argentinca u timu, ali da je zadovoljan zbog timske reakcije svojih pulena.

Izabrane vesti

"Naša igra je kolektivnija nego ranije, ali ipak preferiram da Mesi bude u mom timu. Nemamo igrača koji sam odlučuje mečeve, već timski moramo da stvaramo prilike i postižemo golove. Danas smo ih dali četiri, što je odlično", rekao je Kuman.

Martin Brajtvajt je oduševio prisutne na Nou Kampu.

"Uvek sam govorio o Martinu kao primeru fudbalskog profesionalca. On uvek radi za tim. Poboljšao je svoju igru, ne samo golovima, već i u drugim segmentima. Kada ubrza vrlo ga je teško čuvati, drago mi je što imam igrače poput njega".

Barselona praktično do kraja godine ne računa na Serhija Aguera, pa bi novi napadač možda mogao da stigne do kraja leta.

"Napad nam je skraćen sa mogućnostima koje imamo. Zavisiće od fer-pleja, ali imamo na umu kako možemo da poboljšamo tim", poručio je Kuman.



tagovi

Lionel MesiRonald KumanMartin Brajtvajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara