Komentari na vest

Kumanu uvećana kazna, propušta i Atletiko - Barsa zvala Martineza, Laporta promenio ploču zbog Ćavija

Z

Zizuu

pre preko 2 godine

Cavi je nekoliko put odbio Barsu do sad jer nije spreman i sad ce, tako da od toga nema nista... Martinez ce najv preuzeti tim i opet nista nece da urade...
А

Александар032

pre preko 2 godine

Није овде уопште до тренера јер је цео систем труо. Да немају толики утицај и финансијско-политичке везе они би се угасили колико новца дугују. Само знам да због ега Ћавију не пада на памет да пристане на понуду. Не жели човек да уништи слику о себи. Он долази где је трава утабана.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Brate , lupetas .

Mr 007

pre preko 2 godine

Martinez je teska prevara,ima u ekipi De Brujnea,Lukakua,Kurtou,Azara... a nikad nista nije postigao. Cavi je kocka,moze doneti dosta,a moze postati novi Pirlo. Frenk Rajkard je idealno resenje,garancija uspeha. Takodje bi Lev bio dobro resenje.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Misle da je do trenera, ali videće vrlo brzo da ni 4 trenera ne može da ih spasi.
c

czbg1

pre preko 2 godine

Kakav bre celavi Martinez,pa on sa onom Belgijom nista uradio nije.Covek je u rangu De Bura i Kumana kao prevarant,ko to Barsi preporucuje ove strucnjake svakako im ne zeli dobro,u klubu se bas mutne stvari desavaju.
A

Allianz

pre preko 2 godine

Pa nije baš Barsa u mogućnosti da bira. Nijedan ozbiljan trener neće da vodi Barselonu, trenutno.
P

Prčvajz

pre preko 2 godine

Sve su pogrešno uradili. Umesto da oteraju trenera oni mu obnove ugovor, umesto da ostave zveri grizmana i pjanica oni ih oteraju, uz to dodaj mesija, tu dodaj i prodaju emersona a nemaju sad beka, umesto da oteraju dokazane propalitete tipa pikea, lenglea, roberta itd oni ih ostave uz izgovor kako su smanjili platu koju ionako nisu zasluzili, a onda šlag na tortu dovedu još propaliteta kao što je luk de jong
S

Samo

pre preko 2 godine

Cavi je idealno resenje,ali da mu se da poverenje na duzi vremenski period da on izgradi ekipu i locno on da selektira igrace. Retko ko u svetu fudbala razume igru kao Cavi.
d

dddsd

pre preko 2 godine

Cavi je najprecenjeniji igrac u istoriji fudbala. Cavi je postao standardan igrac Barselone jos davne 2001 godine. Cavi je u periodu od 2001 do 2008 imao u najboljim godinama Deka, Etoa, Roanldinja, Zilija i gotov nikad nista nije osvojio sa njima. Osvojio je samo jednu ligu sa njima, a 2006 godine mu nema smisla racunati ni ligu ni LŠ kada Cavi tada nije igrao pola godine i nije odigrao nijedan mec u nokaut fazi. Sve svoje bitne trofeje je Cavi osvojio u zadnjih 6 godina svoje karijere. U klubu sa Mesijem i Iniestom, a u reprezentaciji sa Iniestom i Silvom.
G

Godzila

pre preko 2 godine

dddsd@ Ma nikakav igrač, prevara 😄😄😄
f

fontana98

pre preko 2 godine

Druze, razumes se u fudbal kao marica u onu stvar. Ako ti posmatras necije umece kroz trofeje, idi gledaj individualne sportove. Cavi se bolje razume u fudbal i u svoju poziciju nego ti i ja u svoje zivote. To sto je Maradona mogao da dribla 10 igraca i sam da da gol, ne znaci da je Cavi ista losiji od toga jer igra klasicnu sesticu. Jeste diskutabilno da l bi znao da prenese znanje na klince, ali ako je to uspeo Zidan, ne vidim razlog da ne uspe i Cavi. U svakom slucaju, verovatno covek sa najvecom fudbalskom inteligencijom u istoriji i neosporno jedan od najvecih kapitena u istoriji Barselone i Spanije.
G

Gost12345

pre preko 2 godine

Al se batenga nalupeta za ćavija :) Koliko sam prvoklasnih igrača nije osvojilo ep,do, lš ili ligu , a Ćavi je uzeo sve više puta i da nije ništa osvojio opet bi svi rekli tata! Da li je Toti loš ili je Roma osrednji klub? Stivi G takođe?