Komentari na vest

Lacio šalje Kamenovića u Prag: Mladi reprezentativac Srbije potpisuje za Spartu

Michaldo11

pre preko 1 godinu

Dimitrije Kamenović je Piroćanac, znam ga, komšija. On nije štoper (kako neki ovde pišu) već levi bek - beka je igrao i u Radničkom iz Pirota, beka je igrao i u Čukaričkom. Dečko ima extra levu nogu, verovatno kao Kolarov, ako ne i bolju. Problem je što njega mrzi da trči, on nije trčao ni na stadionu Dragan Nikolić (Pirot), ali su ga uzeli iz Čuke jer su videli da ima šut. Sari voli bekove koji pokrivaju celu dužinu a Mita ne može to, zato je na klupi. A u Lazio je došao zbog Kežmana, ne zbog kvaliteta, nego su oboje uzeli po 500k evra.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Samo u Srbiji i nigde više! Izgubljeno vreme do leta!
9

987

pre preko 1 godinu

Naše menadžere treba proglasiti, za najveće biznismene. Kakve sve igrače oni mogu da utope, to je za divljenje.
t

trn

pre preko 1 godinu

Umesto da su decka doveli da odmeni Rodica, ovi doveli onog neuhranjenog gruzijca.Bar da su mu napravili prozivku danas, pa da od danas krene sa slavama i praznicima, nabio bi koju kilu do 9.1 zakljucno sa Svetim Stefanom.
N

News

pre preko 1 godinu

Kamenovic je levi stoper a ne levi bek. Njegov transfer u Lacio je slican transferu Saponjica u Atletiko. Menadzerske kombinacije sa klubom.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Kameni je decko ANTITALENAT za fudbal. Ni on sam ne zna Kako je zavrsio u Laciu
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Taj neuhranjeni Gruzin je najveći talenat te zemlje posle Kvaračkelije i sa njim je u Batumiju savršeno delovao. Savremen ofanzivno orijentisan levi bek sa dobrim driblingom, preciznim centaršutom, i solidnim golgeterskim kvalitetima s obzirom na poziciju. Na žalost mi igramo anti-fudbal i gradimo igru oko matorog anti-fudbalera na levom boku. Dakle, gledaćemo Rodića i samo Rodića dok je Kataija. Kad bi pustili malo Azarovija i Mitrovića zajedno na levu stranu mnogi bi se šokirali. Ali sumnjam da je tako razuman potez u Zvezdi dozvoljen.
9

987

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu, kao da neki igrači moraju da igraju. Mislim na Rodića i još neke.
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

@ trn ...druze dovodis onog ko ti puni dzep . Dzabe i mesi i mbape ako nece da daju procenat .Od neceg mora da se zivi , neces ceo zivot biti predsednik !!
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 1 godinu

@ news ...bas tako , kameni je kulibali u Laciju . U svakom klubu na svetu postoje trange frange kombinacije niko nije imun na kes . Potrebno je samo znati sportskog direktora. Niko ni ne zna da je kameni u Laciju ( publika, uprava, ) a na njemu je neko provukao kes dobitak.
K

KameniKamenović

pre preko 1 godinu

je dobio poziv Zvezde da bude prvi bek, imate i tekst veliki, odbio je i rekao da nema u planu da se vraća jer trener (Lazio) ozbiljno računa na njega u nastavku sezone, mislim da je proleće/leto 22 bilo upitanju.