Komentari na vest

Lacio zakasnio, ništa ni od Zvezde – Grinvud na pozajmici u Hetafeu

M

Mile led

pre 9 meseci

Hahahaha i ovaj ih vratio na postavke u Zagreb
p

pinkla

pre 9 meseci

Kakve partizai ima sa njim?
C

Cccc

pre 9 meseci

Iole ozbiljan fudbaler neće da se lomata po livadama Ivanjici, Surdulici, Lucanima, Banovom Brdu i da ne nabrajam dalje, pa to neće ni naši radije odoše u evropu za manje para. To kada u Srbiji shvate možda se nešto i promeni. Čukarički je privatan klub a lomata se po Leskovcu da igra fudbal jer mu uefa ne dozvoljava da se igra na pašnjak gde ovce pašu do podne a naveče igraju utakmicu. Čovek video šansu da zaradi milione bez ikakvih ulaganja.
c

cccccc

pre 9 meseci

Stani malo izabrao je osrednji spanski klub koji ne igra evropu, pored ponude giganta i mezimice iz bgd.....dal je moguce, ne verujem
P

Politiko

pre 9 meseci

Hetafe pregovara sa njim već mesecima Inače svaki Englez hoće da živi u Španiji..to im je fetiš
d

da da da

pre 9 meseci

a baš smo mislili da će da dodje u zvezdu....
k

kaboom

pre 9 meseci

Juče ste pisali kako ima šansu da dođe u Zvezdu, jer je on raskinuo ugovor sa MU, q danas da ide na pozajmicu!? Svesni ste valjda i sami kakvu ste glupost pisali juče.
W

W.W

pre 9 meseci

Kao sto napisah vec,jedna ogromna patka...
L

Lozi vas

pre 9 meseci

Mocart

FicaKg

pre 9 meseci

Хебо те Хетаве. Како може да изабере Хетафе пре Звезде и Лиге Шампиона. Са једне стране играће директне мечеве поново у Енглеској Немачкој против Ситија Лајпцига и Бојса, на пролеће ће у Лигу Европе далеко ћемо догурати вероватно, видеће га цела Европа. И он изабере клуб који ће се борити за опстанак евентуално средину табеле у Шпанији.. Немогуће да може Гетафе да му понуди више пара од Звезде, требали смо да му понудимо колико год хоће милиона зато што већ после годину дана он сигурно може да се прода за минимум 10-15 милиона
g

gist

pre 9 meseci

Možda dečka zanima nešto drugo, a da nije fudbal, jbg
s

stewie

pre 9 meseci

Realno ljudi da li je iko pri zdravoj pameti ocekivao da ce ovaj doci
p

pdk

pre 9 meseci

Znaci ipak Englezi ne zele zapravo da ga se odreknu...
g

gorostas

pre 9 meseci

Pravi sam partizanov mudzahedin sa albanskog primorja.
M

MVPČAČAK

pre 9 meseci

Planirate da dovodite dobre i poznate evropske igrače? Neće niko u našu jadnu ligu zato što ste uništili Partizan, pogasili fudbalske centre kao što su Čačak, Kraljavo, Užice, Jagodinu, Požarevac, Zaječar... Sve nam se svelo na tramvaj ligu plus ekipe koje vama odgovaraju. Eto zato niko neće...
@

@mvpcacak

pre 9 meseci

sigurno zbog toga nece…. Hahahah
p

pdk

pre 9 meseci

Evo predsednik ce sad da vaskrsne Partizan, takodje Loznicu, Leskovac...uzdize kao nikad. Bicete srecni ne boj se, naravno ne prvi jer imate komsiji svetskog sampiona koji je misaona imenica za sve...
j

jado jadni...

pre 9 meseci

uništili ste partizan kmeeeee
G

Gost49

pre 9 meseci

Kako je to unisten Partizan? Davanjem bespovratnih kredita iz fss-a, placanjem licenci kada god zatreba, davanjem garancija da drzava stoji iza kluba kada god je bila frka sa uefa monitoringom? Prestanite da zivite u fantaziji. To sto ti klub vode neznalice nije niciji problem no tvoj i tvojih kolega sa tuzne strane brda. Cim se nasao neko da placa reket bolje (citaj Ostoja) odmah se ide u bojkot i rusenje uprave. A pritom je gospodin, i svi oko njega, cist SNS kadar ali u vasoj fantaziji vi ste opozicija i drzava vas rusi. Smejurija
.

.....

pre 9 meseci

Ma zbog Partizana niko od ozbiljnih imena neće da dođe da igra u ovoj ligi, u pravu si.
m

majmuncino

pre 9 meseci

Kraljevo fudbalski centar?
o

obična

pre 9 meseci

Glupost je ova vest bila,ali ajde da se masa lož.Ako niste znali svakom Englezu je san da živi u Španiji,to im je neki san.Još ako je na moru,to im je Bingo.
?

??

pre 9 meseci

Fora je u tome sto danas svako igra ligu sampiona. Azerbejdzanci, kiprani, on nas odma stavi pod taj kos, nasu ligu vidi kao te lige i kraj price. Sto on nije dosao najmanji je problem zvezde, najveci ostatka lige. Nasa liga je na ocajnom glasu, on je covek u fudbalskim vodama za 5 minuta se sve raspita vezano za alzirsku ligu, a ne nasu.

Nebojsa Despotovic

pre 9 meseci

azarbejdzanci?
p

pdk

pre 9 meseci

Koliko god se mi lozili, nasa liga je u rangu ili malcice bolja od tih sto navodis. Realno mi smo neki prelaz izmedju drugog i treceg esalona evropskog fudbala. Prvi svakako lige petice, onda Holandija, Portugal, Rusija, Turska. I onda Svajcarci, Austrijanci, Belgija, Grcka, mi ili ko iskoci. Naravno poslednji nabrojani su svi kao i mi malo gore pa dole.
m

moto

pre 9 meseci

A koji smo to koš? Da nismo valjda Nemačka ili Engleska? Ništa ova naša liga nije bolja od tih koje si naveo.

Proficap

pre 9 meseci

Da je dosao...
s

slavuj

pre 9 meseci

Da je došao, ali samo u snovima. Ovo su one vijesti od 300-400 eura koje beogradski novinari objavljuju da se dodvore Zvezdi i još nekima. Priča da bi on došao u Srbiju i igrao fudbal u Surdulici na onom tepihu ili N. Pazaru na onoj areni, spada pod bajke ali samo za uzrast obdaništa. Dajte bar malo objektivnosti.
C

Czz

pre 9 meseci

Bog upomoc svakome ko je pomislio da ovaj moze u Zvezdu u bilo kojem scenariju. Nije problem Zvezda, problem je sve oko Zvezde i ova jadna liga. Nazalost smo taoci ovog loseg okruzenja i sve dok svi klubovi ne budu na nivou minimum vozdovca i tsc-a mi necemo dovoditi jace igrace.
j

jbg

pre 9 meseci

Mislim da upravo Zvezda sve ostale srpske klubove drži kao taoce.
t

tebrica

pre 9 meseci

Sve se slazem, ali mi odskace to za Vozdovac.. A kakav to kvalitet ima Vozdovac? To si lupio samo jer su vas dobili proslo kolo, pa sad kao VOZDOVAC EKIPA a realno su zreli da ispadnu ove sezone. Ekipa je IMT! TSC! NA NJIH DA SE UGLEDAJU SVI KAKO RADE!
B

Budi Realan

pre 9 meseci

Priznaj da su svi klubovi taoci Partizana i Zvezde, doklegod je tako mi nećemo imati kvalitetnu ligu.
V

Vaske_tb

pre 9 meseci

Hetafe je krš od tima ali englez će pre u Španiji ili Italiju makar to bili i Almeria i Monca nego da igra LŠ iz tamo neke Srbije.
t

tanana

pre 9 meseci

Realno. Jbs 6 utakmica u Ls, kad ces cele godine lomiti noge po pasnjacima.
D

Dejani

pre 9 meseci

Ja sam čačkao po britanskim medijima i uopšte nisam vidio da se Zvezda interesovala za njega. Od same objave vijesti je pisalo samo Lazio i Getafe. Možda sam preleti i negdje, pojma nemam.