Komentari na vest

Lagani silazak šampionske generacije Jogijevih Pancera: Penzionisao se i Toni Kros

G

Ghost007

pre gotovo 3 godine

Bilo je i vreme vise,lik igra kao neka baba, non stop neki pasevi besmisleni vracanja golmani odbrani i saigracu pored, dosta je propao. Lev je trebao od pocetka da igra u formaciji 4-2-3-1 sa sredinom Kimih Gorecka Miler i to je to. Ali njemu igra raspali Gundogan i prezasiceni Toni Kros..
B

Bisko

pre gotovo 3 godine

Raspali Gundogan? E moj ti!
g

gost133

pre gotovo 3 godine

S obzirom kako je igrao za Elf zadnjih par godina i bolje da se povuce i oslobodi prostor. Mozda tu ima i do Lowovog sistema jer u takvom nacinu igre mnogi igraci nisu ni mogli pokazati puni potencijal. Flick ce to srediti da ponovno funkcionira. Muller sa 32 godine moze pomoci u Kataru, ako nista na klupi bar. Samo da probaju pronaci iz U21 jednog stopera i pravog napadaca a ne Wernera i ne gurati Gnabryja koji je krilo na poziciju napadaca, mogu oni opet uciniti velike stvari...
@

@Gost

pre gotovo 3 godine

Tanko je to! Štopera možda i iskopaju, ali vrhunskog napadača - teško. Na SP sledeće godine maksimalno mogu do - četvrtfinala.
I

If

pre gotovo 3 godine

I igrao je preko one stvari,nije pasa kako rreba imao na EP trebao je prije ici
K

Kukaa

pre gotovo 3 godine

Noer odavno nije ona klasa koja je bio. Hummels ne bi na terminu igrao...Nema dok se ne germanizuje malo repka nema ništa od toga... Švajnštajger školski primer SS oficira, dokle god preovlađuju Arapi, Turci i Afrikanci nema leba
F

FM

pre gotovo 3 godine

A ti izbaci dvojicu pravih svaba iz ekipe... Ne mozes u 2021. godini raditi etnicko ciscenje reprezentacija, ne mislim to u nacionalistickom smislu, nego jednostavno, ljudi su se izmesali, ne postoji vise odbojnost (tolika) prema drugim narodima i nacijama. To sto je neko tamniji, ne znaci da nije Nemac. Uostalom, ne znam kako mi Srbi mozemo nekome o tome pricati? Pa bili 500 godina pod Turcima juzno od Dunava, a severno pod Habzburzima, gde je tu ostalo etnicki cistih Srba, molim te?
g

goust

pre gotovo 3 godine

@FM Svaka cast na zdravom razumu, koji je redak danas.
Б

БРЕ

pre gotovo 3 godine

@FM Ау ала си се налупао ти, за све паре што би се рекло, мораш да оправдаш своје либтардске ставове на све начине, па пљујеш по српском народу. Ти ако за себе сматраш Турчином или Хабзбургпом далеко ти лепа кућа.
A

Agentt

pre gotovo 3 godine

Legenda kaže da je Toni zadnji put dao pogrešan pas u trecem razredu osnovne škole…
B

Bajern Minhen

pre gotovo 3 godine

Smena jedne velike generacije.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Naj dosadniji igrac u istorija Fudbala. Ja pojma nemam kako je uspeo sa takvom igrom da osvoji sve te troveje i bude jedan od naj boljih veznjaka.
I

Ivan21

pre gotovo 3 godine

Ja samo ne znam, ako si zavrsio osnovnu skolu, kako si to uspeo?