Komentari na vest

Lajpcig ranjiv iz kontre, napadači u Beogradu pod posebnim pritiskom

C

C7

pre 6 meseci

Ne znam sto ih lozite da igraju na kontre i defanzivno, paa mi smo najbolje delovali kada smo ih stisli i vrsili presing na njih. Da nije bilo onog gola na individualni kvalitet Simonsa da nas presece tacno bi ih okrenuli, pogubili se totalno, davali su nam lopte u noge. Isto je bilo tako i protiv Jang Bojsa, cim smo ih napali u drugom polivremenu usla im voda u usi samo su cekali da se utakmica zavrsi. Protiv Sitija ajde da i razumem, ali i tu sa autobusom su nam samo u prvom poluvremenu sutnuli 22 puta na gol i samo uz srecu i Glazera nije bilo 6:1 na poluvremenu. Tako da zakljucak je za*ebite defanzivnu igru nego ih stisnite bas kao i na pripremama, vratite nam tu Zvezdu, kao i protiv Fiorentine, napad na max paa sta bude, niko vam zbog napadackog fudbala paa makar i jako negativnog ishoda nece zvizdati!
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Jeste, ali to se sve dešavalo kada su te ekipe već imale rezultatski plus i svesno se povukli.
j

jio

pre 6 meseci

0:3 lagano.
A

ApsolutnoJa

pre 6 meseci

Da imamo redovnog trenera i skockanu odbranu tu se ne bi pitalo ko uzima 3 boda.
P

Pedja108

pre 6 meseci

Zvezda je dosada sve utakmice u LS odigrala korektno. Dosta je bilo pisanja kako je morao da se pobedi Jang Bojs. To uopste nije tako lako. I pre par godina su bile dve neresene, oni su se takodje pojacali poslednjih godina. Bilo je sansi i moglo je i zeleli smo, ali nije lose. Liverpul je vode dosao prepotentno, kao prosetacemo se. Na kraju se sudija i ostetio Zvezdu, jer u drugom poluvremenu nije svirao cist penal za Zvezdu, kad prilikom suta lopta pogadja u ruku igraca Liverpula, a ide ka golu. U Liverpulu su svirana dva penala za njih, zbog ruke, gde nije bilo ni blizu gola. Moglo je znaci biti i 3:0. Nikad se ne zna. Treba odigrati cvrsto i hrabro sa puno trcanja i izgaranja svih 90 minuta. Barak ce sigurno izvesti najjaci tim, ali da sada ja biram ko ce igrati spica, ubacio bih Mijatovica umesto Serifa. Momak je u formi, pun samopouzdanja, leteo bi po terenu, dao 200%. Da mu daju na sut loptu, znace da je sutne kako treba, a moze i da istrci kontru.
i

iz sljivika

pre 6 meseci

Formacije koje mogu da sruše nemce su 4-4-2 ili 3 - 5 - 2, ali to Barak neće sigurno učiniti, bar ne sa izborom igrača koji bi trebali da igraju, tj opet će eksperimentisati i menjati pozicije. Kod prve formacije problem je što ispred odbrane treba da imamo dva korektora, a mi realno osim Mijailovića nemamo ni jednog. Ispred bi bili Hvang i Ivanić, a u napadu bi kontre vrebali Olainka i Bukari. Možda bi nešto ofanzivnija priča bila sa Hvangom pozadi a da Ivanić i Kraso budu iza, da Ivanić više pomaže odbrani a Kraso gura lopte napred ka ovoj dvojici u kontre. Bez klasičnog špica. Druga formacija podrazumeva tri štopera, ali prava štopera, dakle bez Rodića i Mijailovića na tim pozicijama. Rodić bi tu igrao levog spoljnog a Nedeljković desnog. Dakle, spoljni bi nam više bili okrenuti odbrani nego napadu kao do sada sa Bukarijem i Mitrovićem na tim pozicijama. Kao osigurači bili bi Mijailović i Hvang, a ispred Ivanić, i u napadu opet Olainka i Bukari na kontre. Jak blok na 30 metara od gola i kontre u svakom slučaju. Imamo igrače za to, trojicu(Hvang, Ivanić i Bukari) koji umeju da gurnu pas u napred i trojicu koji imaju brzinu za kontre(Mitrović, Olainka i Bukari). Ne znam zašto je doveden Šerif, on je profil igrača koji nije za takav sistem. A on će na žalost opet igrati.
Z

Zvezdasnbgd

pre 6 meseci

Iskreno ja se više plašim naše igre nego njihove...
O

Ocigledno

pre 6 meseci

Opet pocelo lozenje i mastarije...
G

GOST1234

pre 6 meseci

OCIGLEDNO JE DA SI TI GROBAR KOJI PRATI SAMO KOSARKU, I KOJI SE U FUDBAL NE RAZUME!!!!!!!!!!!!!!! ZVEZDA U SVAKOJ SEZONI IMA POBEDU U LS!!!!!!!!!!! IMACE I U OVOJ...............................
б

биће густо

pre 6 meseci

биће 0:3
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Ima da iskale bes nad vama! Rokace bikovi sa svih strana,srusice se marakana!!!!🤫🤫🤫🤫
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Uloži imanje, šta ti teško?
D

Dejani

pre 6 meseci

Ovaj lik je najveći kompleksas Zvezde. Kompleksas Zlatko 🤣
G

GOST1234

pre 6 meseci

TI OCGLEDNO VOLIS KAD NEKI BIK DOBRO ROKA??????????????????
U

Ujka Shitko

pre 6 meseci

Ako su vas opeglali jaganjci iz Nordsjilenda ne znači da će i nas bikovi. A zamalo da ispadnete od tvorova iz Sabaha realno
A

Aspinall

pre 6 meseci

Nama je jedina šansa da im opet pošalje paket onaj pajtaš iz Zemuna, da im pripremi utakmicu. Ako se Nemci budu pitali, pućiće petarda ovaj put.
g

gost70

pre 6 meseci

Kad u nasoj JAKO LOSOJ ligi primamo po 2-3 sta ce tek od ozbiljnog protivnika da prime? ako bude ispod 3 razlike za Lajpcig dobro smo prosli.
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Ako je na Marakani pao te sezone osvajač lige šampiona Liverpul, može i Lajpcig da padne. Jang Bojs je na Marakani igrao dosta oprezno, dok će Lajpcig sigurno odmah krenuti u ofanzivu što nama ostavlja prostor za igru i za ozbiljne protivnapade. Hoćemo pobedu protiv Lajpciga. HAPRED ZVEZDA 💪
g

gost70

pre 6 meseci

jeste pao liverpol ALI da budemo iskreni u kakvom sastavu je izasao? 3-4 postava!!!! doduse treba se nadati ali i biti REALAN.
v

vukasinnn

pre 6 meseci

Pa i Wolverhampton je pobedio City, znači mogu da pobede svaki tim, a ono 14. na tabeli. Kad bi igrali još 10 puta sa Liverpulom izgubili bi svih 10
P

Popsi

pre 6 meseci

Vi nemate napad, mi nemamo odbranu. Sve mi miriše na 0:0.
V

Valjda

pre 6 meseci

Da bi bilo 0:0, ako oni nemaju napad mi treba da imamo vrhunsku odbranu.
N

Nemaju napad

pre 6 meseci

Vrlo rado bih menjao Šerifa i Olajinku u paketu za Opendu
1

11223334455

pre 6 meseci

Опет неки ложачки текстови бла бла бла а овамо имају рутински да нас победе.