Laline želje stižu na traci u Banjaluku: Piščević potpisao za Borac

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.06.22. | 16:55

Iskusni vezista pojačao Banjalučane

Nenad Lalatović je ovog leta najavio stvaranje moćne ekipe u Banjaluci, a nakon angažovanja Momčila Mrkaića i Nikole Andrića, dres Borca zvanično je zadužio i iskusni Nedeljko Piščević.

U pitanju je iskusni defanzivni vezni igrač, sa kojim je Lalatović uspešno sarađivao prošle sezone u Radničkom iz Kragujevca, ali po potebi može da zaigra i na mestu štopera. Piščević je igrao u omladinskom pogonu Crvene zvezde, seniorsku karijeru započeo je u redovima beogradskog Sinđelića, da bi potom još branio boje Rada i Javora pre nego što se otisnuo u redove letonske Rige u kojoj je proveo jednu sezonu.

Izabrane vesti

Borac je danas dobio protivnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, u pitanju je B36 Torshavn sa Farskih Ostrva, sa kojim ne bi trebalo da bude problema u dvomeču 7. i 14. jula.

Banjalučki tim nije pri kraju stvaranja ekipe za sledeću sezonu. Već nekoliko dana traju pregovori oko dolaska Milana Sprema iz Kruševca, pa bi uskoro moglo da se dogodi da Lalatović dobije još jednog igrača sa kojim je sarađivao u Superligi.


tagovi

Borac BanjalukaNedeljko PiščevićNenad LalatovićLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara