Komentari na vest

Lamin Dijara, od njega je drhtala Marakana: Najvažnije mi je bilo da mogu sutra navijačima na oči (VIDEO)

T

Terzinjo

pre oko 2 godine

Meni je Dijara ostao u lepom secanju jerbo redovno resavao derbije svojim golovima. A bili su ga doveli te dalecne 2007 g. za dzak krompira iz Zrinjskog. Decko posteno izdominirao nasom ligom. On, Moreira, Kleo, LEONARDO i Rikardo su prave legende i pojacanja zadnjih 15 godina.
R

Raul Muidza

pre oko 2 godine

Sto novinari ne smete da objavite vest da su prekuce Ruski specijalci u Mariupolju uhapsili hrvata sa Srpskim pasosem "Raula Muidzu" jednog od vodja grupe alkatraz sa juga i nacistu koji se borio na strani Azova,ko ne veruje neka samo kuca na google uhapsen Raul Muidza vodja prtizana,pa nek se uvere i sami,na internetu imate sve dokumentovano i njegove slike sa tetovazama alkatraza na stomaku,cela Srbija i region bruji o tome a preneli su i svi svetski mediji!
M

Mislim ipak

pre oko 2 godine

da je to politička tema i da je bilo kakva sportska priča tu u drugom planu. Sve i da je navijač Zvezde, takve stvari ne bi trebalo da imaju mjesto na sportskim portalima samo da bi se masa huligana i idiota ložila i pljuvala preko tastature.
x

x8 Fejnord

pre oko 2 godine

@Mislim ipak... on je jedan od vodja sa juga i clan 'alcatraz' grupe koja vlada celim jugom,i to podpada pod Sportske vesti i mora da se objavi da svi cuju i saznaju njihovu sramotu,nema vise skrivanja,svi svetski i regionalni mediji su objavili tu vest jos juce!
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre oko 2 godine

Grb grada Beograda
O

Ovom Fejnordašu starom

pre oko 2 godine

On nije moj vođa. Ja sam svoj vođa, a ne navijam za Alkatraz, već Partizan. Je li tebi Vučić vođa? Sva sreća pa meni nije. Sem toga, lijepo sam rekao, sve i da je Zvezdin navijač u pitanju, to nije za sportske sajtove. Staviti Bogdanova, narkodilera i uživaoca droga u sportske medije isto nije bilo za sportske sajtove i to takođe osuđujem. Bolje bi bilo da se prestane davati na važnosti takvim idiotima jer će nam u suprotnom i ono malo zdravorazumne omladine otići ili u Njemačku ili u propast.
M

Mkor

pre oko 2 godine

Hahahahahahah 32 gori sutra
D

Dijaraaa

pre oko 2 godine

Niko te nikada voleti neće ko što te volim jaaaaa...
D

Drvo

pre oko 2 godine

....Stankela, Stankela, ubico grobara.
A

Axaxa

pre oko 2 godine

Papagaji, izmislite nešto svoje, Aca Lukas, Bajaga ovo ono
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Dosta vise sa strancima iz Partizana, dajte malo da vidimo sta kazu stranci iz zvezde - Savio, Muce, Barkos, Salas, Bronovicki, Sumaila, Edgar... Pa zasto da ne i Mirnes Sisic i Ardijan Djokaj, kojima su trazili doktori specijalisti sa severne tribine DNK testove, taman posla sto su ti momci mozda muslimani, nego krvna slika ih interesovala, veliki su to strucnjaci u toj oblasti...

Kalčopolista®

pre oko 2 godine

Bezobraznice jedan kako te nije stamota, Sisiscu i Djokaju su keve iz Cacka!
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Usput moze Bugarski Bebeto egipatski Bekam i Brazilski Kaka sto su se naigrali. Ako moze i plate Taribo Vesta, Rebera, Mateusa, to je samo delic za licimure.
D

Drvo

pre oko 2 godine

O kome da pisu iz partizana ako ne o strancima? Za razliku od kosarke gde imate Zagorca, u fudbalu bukvalno nijednog domaceg igraca nemate.
g

gostionica kod ratka

pre oko 2 godine

Mene interesuje gde se izgubio bakajoko?? Zander, risario zivkovic, kanjas, falko, ruiz, canselo Imate vise promasaja za igeace nego bilo ko, ubodete sa ponekim 😏
F

FALJKO

pre oko 2 godine

Klasicna Dzajina sema..kupuju se igraci na kilo sa nadom da ce barem 1-2 opravdati ulozen novac.
T

Tokyo 91

pre oko 2 godine

Vec danima Mozzart navlaci za Partizan. Svi naslovi i tekstovi o Partizanu pozitivni a o Zvezdi negativni. Ni jednom da napisete da Partizan vec trecu godinu (od 2019) nema pobedu u prvenstvu, da u zadnjih sest derbija (kup i prvenstvo) nije pobedio Zvezdu! Secam se, Zvezdi ste brojali cak i minute i sekunde od od pobede do pobede... A ono, Zvezda ima 30 pobeda vise nad Partizanom i gol razliku +57! Sramota!
G

Gost999

pre oko 2 godine

Vi navijaci Zvezde stvarno mislite da se oko vas i vaseg klubica sve vrti. Sad jos hocete da odredjujete privatnim novinama i portalu sta ce i koliko ce pisati da vi ne bi bili uvredjeni. Imate vase kanale, fb i instagram stranice i pisite i hvalite se koliko hocete. A mozete i napraviti svoj portal, pa isto tako pisati i hvaliti se, sigurno bi to imalo ogrooomnuuuu posjecenost, svi bi jedva docekali takvu revoluciju u novinarstvu..
G

Gost123

pre oko 2 godine

U pozadini Neca, ej Neca hahaha, Tomic, jedan od dominatora iz zlog doba don Toleta... Zavrsava upravo neuspesnu karijeru u nizerazrednom Vratniku, kao i vecina njihovih igraca iz tog vremena....
G

Gost999

pre oko 2 godine

Zavrsava karijeru u istom klubu u kom je trener vas "ovoga mi krsta" trenercic, kojeg drzava gura na klupu svakog kluba u drzavi, kvalifikacija mu je da se nalozi protiv Partizana i da se skloni mezimici..
M

Mitro

pre oko 2 godine

Da li su Ljajić, Kleo, Savić, Moreira, Jovetić, Krstajić bili možda ti nižerazredni igrači ? Sigurno je bila potrebna velika zavera da se pobede Mirnes Šišić, Bajković, Kaluđerović, Guma Bogdanović, Ignjatijević i slični predvođeni sa klupe vrsnim stručnjacima kao što su Kristić, Dostanić, Pižon itd, sve ostvarenim stručnjacima. A što se tiče Nece Tomića on je bio strašan talenat ali lud u glavi. Još pamtim kad je na derbiju prodao tunel Pejčinoviću i dao asistenciju baš Dijariji. Strašan je on potencijal bio samo lenj i lud.
D

Dule S.

pre oko 2 godine

Dijara? Dule Savic! Dule je u kupu prvoligasa, za samo sedam dana dao Partizanu 4 komada a Zvezda cak 10 ! Da, da, u jednoj sedmici, CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN 10:0 ! Prvo je u Zagrebu, na Maksimiru, 27. jula 1974., bilo 6:0 za Zvezdu. Strelci: Savić u 8. Antonijević u 28. i 50. V.Petrović u 35. Šestić u 78. i Nikitović u 83. minutu. Crvena Zvezda: O.Petrović (Kajganić), Jovanović (Jelikić), Jevtić, Baralić, Keri, Radović, Panajotović, V.Petrović (Nikitović), Filipović (Šestić), Antonijević (Raduka), Savić. Partizan: Istatov (Milić), Vulić (Zavišić), Vraneš (Vranješ), Kozić, Paunović (Racić), Pejović, Živaljević, Golac (Todorović), Vukotić, Antić, Bjeković. Zatim je, samo sedam dana kasnije, 3.avgusta 1974., Zvezda u Novom Sadu, na stadionu Vojvodine, pobedila sa 4:0. Strelci: Savić u 4. 8. i 12. i Bogićević u 27. minutu. Crvena Zvezda: Petrović, Jovanović (Jelikić), Jevtić (Nikitović), Radović (Dramnićanin), Keri, Bogićević, Panajotović, V.Petrović (Raduka), Savić, Antonijević, Baralić. Partizan: Istatov, Vulić (Paunović), Racić, Golac (Ringov), Pejović, Kozić, Zavišić, Grubješić (Filimonović) Vukotić (Stojković) Todorović (Labus), Bjeković.
@

@@@@

pre oko 2 godine

Partizan na jednoj utakmici zvezdi 7 komada
M

Mop

pre oko 2 godine

I kakve sve ovo veze ima sa Dijarom
1

10:0 @@@@

pre oko 2 godine

A Zvezda partizanu ukupno 391 uz gol razliku +57 !

Sale

pre oko 2 godine

Kakavih 10-0 kad je to bilo gde to uopste ima da se nadje kakve to veze ima sa Dijarom znam da vam je krivo da se pise bilo sta o nasim bivsim igracima iako ste u mnogo boljoj poziciji od nas sada ali dajte nesto novije.
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Koliko su ovi ljudi iz Partizana kao neki paradoks.Govore kako pobeda u derbiju daje legimitet tituli a osam titula su osvojili a da nisu pobedili u tom istom derbiju.I ako je tako,zbog cega se uopste igra prvenstvo.Daj dva derbija pa ko je bolji neka uzme titulu.Koja budalastina od izgovora mati draga.Hajde onda dajte Surdulici da bude prva jer je Zvezda uzela bod na dva meca sa njima. Derbi je samo jedan mec u kojem kvalitet ekipe ne garantuje pobedu.Partizan da nadigra Zvezdu ne moze jer je Zvezda za tri klase iznad ali nije nemoguce da Partizan pobedi jer se vrlo lako moze dogoditi los dan ili da te jednostavno nece kao protiv Rendzersa itd.I u proslom derbiju je Zvezda pregazila Partizan ali recimo pri rezultatu 0:0 Menig je izasao sam na Borjana.Da je dao gol pitanje je da li bi Zvezda probila njihovu defanzivu sa 10 igraca ispred golmana.Iako je to jedina sansa koju je Partizan stvorio.Ovde je pitanje kako je Partizan dosao u situaciju da se sedam kola pred kraj uopste bori za titulu ako svi znamo da on nema kvalitet.Pitanje je koliko ekipa ima Sasu Ilica na klupi koji trazi od igraca da izgube,koji drhte kada daju izjavu.Ukoliko titulu uzme ovakva kanta od Partizana bice to najjadnija titula koju je neki tim osvojio. Njima Fejenord daje pet a mogao je osam u Beogradu. Fejenord je ekipa kvaliteta ekipe koje padaju u play off-u za LE ili LS. Da ne nabrajam Flore,Anortozise,Santa Klare itd.Zamislite sada da kazu ovi iz Totenhema da Man.City namesta jer je prvi a Totenhem ga pobedio i kod kuce i na strani.Ili uzmite bas taj Fejenord kao primer.Pre 2-3 sezone Fejenord je dobio Ajaks 6:1 cini mi se pa je Ajaks bio sampion sa 20 bodova viska od Fejenorda.Hofenhajm je pregazio Bajerna dva puta pre par sezona a na kraju Bajern imao 35 bodova vise.Ma namestaju po logici iz Humske. A i ovo sa ovim izjavama bivsih igraca Partizana je smesno.O Zvezdi maltene nista.Kao da se zna ishod. Opet guraju Partizan na silu kao 2017-te sto su ukrali titulu
D

Dexiko

pre oko 2 godine

9 titula su osvojili bez pobede u derbiju,zvezda 3
C

Crna Mamba

pre oko 2 godine

Jedan od najbrzih igraca sa ovih prostora ikada. Secam se kad su se trkali sa Markovicem na treningu, Markec nije imao sanse. Nevidjeno gotivan lik.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Tri dana tekst za tekstom kako je, kad, od koga je, zasto je gubila Zvezda. Kao da ta Zvezda ne igra uopste ovaj derbi i ne pita se nista. Je l' vi to znate nesto sto mi ne znamo ili nas beting partner navlaci za komsije?
G

Gost999

pre oko 2 godine

Pa zar ima nesto da vi ne znate? Dosad ste sve znali, i kome je obecana titula, i plate Partizanovih igraca u fudbalu i kosarcu, ko se kome sklanja, ko pusta, ko namjesta zrijeb, kome se placa licenca, a sad kao ovo ne znate?? De razmislite jos jednom, sigurno vi ipak znate, vi znate apsolutno svee..
д

д.г.

pre oko 2 godine

Боље да не пишу о Звезди јер не умеју да пишу лепо о њој.
K

Kleo

pre oko 2 godine

Ima vise nasih legendi koje su besomucno tamanili rupase..Dijara, Dr. Mo, Kleo, Leo, Drincic, pa cak i Princ Tejgo. Posle im Marko bio kriv. Zakljucak price je vrlo jednostavan, ako od 3 derbija ne dobijemo barem jedan i to sa 0:1 ne mozemo do titule. Sutra samo hrabro i odvazno i bez srljanja. Moze i u 90 min da ga umuljamo kao nekad Kezman, Jojic i Kojic.
a

abc

pre oko 2 godine

Sve su vam legende stale u period od 2008 do 2013 hahaha Imate vi i "prave igrače", Moca, Bjeka, Varga, Uške, Radanović, Čava, Katanec, Smajić, Vokri...do duše ni oni nisu mogli do proleća u Evropi ravno 23 sezone, do Kupa nisu mogli 30 godina, ali su to ipak bili "pravi fudbaleri".
@

@abc

pre oko 2 godine

Alo rodjace, vidis da su u kontekstu stranci u dresu Partizana. Jaki ste vi klub kada su vam Dzaro, Arkan i razne bezdenjacke strukture 80 tih namestale titule i dovodile sve sto je bilo najkvalitetnije u bivsoj nam drzavi. I sa ovim raspalim timom smo jos uvek konkurentni naspram cuvenih galaktikosa i crvenoj legiji stranaca.
@

@kleo

pre oko 2 godine

Ima, mnogi igraci Partizana su davali golove Zvezdi. Medjutim Zvezdasi su takidje uzvracali zato je szvetda bolja u ukupnom skoru evo dva rezultata da vidis kako je Dule Savic vas punio za samo sedam dana dao vam je cetiri gola a Zvezda ukipno deset. Zvezda-Partizan 6:0 Zagreb, 27.jul 1974. Stadion: Maksimir. Strelci: Savić u 8. Antonijević u 28. i 50. V.Petrović u 35. šestić u 78. i Nikitović u 83.minutu za Crvenu Zvezdu. Crvena Zvezda: O.Petrović (Kajganić), Jovanović (Jelikić), jevtić, baralić, Keri, Radović, Panajotović, V.Petrović (Nikitović), Filipović (Šestić), Antonijević (Raduka), Savić. Partizan: Istatov (Milić), Vulić (Zavišić), Vraneš (Vranješ), Kozić, Paunović (Racić), Pejović, Živaljević, Golac (Todorović), Vukotic, Antic, Bjekovic Zvezda-Partizan 4:0. Novi Sad, 3.avgust 1974. Stadion: Vojvodine. Strelci: Savcić u 4. 8. i 12. i Bogićević u 27.minutu za Crvenu Zvezdu. Crvena Zvezda: Petrović, Jovanović (Jelikić), jevtić (Nikitović), Radović (Dramnićanin), Keri, Bogićević, Panajotović, V.Petrović (Raduka), Savić, Antonijević, Baralić. Partizan: Istatov, Vulić (Paunović), Racić, Golac (Ringov), Pejović, Kozić, Zavišić, Grubješić (Filimonović) Vukotić (Stojković) Todorović (Labus), Bjeković.
P

Penzioner

pre oko 2 godine

Sta je sa Fejsom? Da li je stigao iz banje? Nasao sad da se leci u banji! Pa ne stvarno, neki se grobari kleli da su ga u banji sreli! Parizan ima strasnu klupu, zamisli, zveri poput Lole, Ostojica, Brezancica, Obradovica i Fejse da sutra istrce na teren.
R

Ris

pre oko 2 godine

Koliko im je dao golova isto toliko se i izpromašivao! Samo 2012 u polufinalu kupa kada smo oba puta izgubili 2:0 mogao je dati bar tri gola na dve utakmice! Od stranaca u Partizanu što se tiče omiljenih igrača meni je u možda tek na petom mestu. Kleo,Leonardo,Moreira,Žuka...
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Svaka cast ovom coveku, mora se priznati da je uvek davao maksimum protiv nas, ali mogu igraci partizana da sele pobedu sutra koliko hoce...nemaju kvalitet. Znate onu cuvenu i ja hocu da ..... vesni zmijanac xD

Sascha Sascha

pre oko 2 godine

Samo sto smo imali mnogo jaci tim nego sada,velika razlika
M

Mikac678

pre oko 2 godine

Nije Diara to je Tole davao golove, prosečno razmišljanje navijača Zvezde.
G

Gost321

pre oko 2 godine

greskom ti dade minus...
a

abc

pre oko 2 godine

hahaha to je to "partizanovo vreme" od 2008 pa 6 godina najveće sramote za srpski fudbal, Zvezda finansijsli uništena, srozana u takav kanal kakav svet ne pamti, to su ti kontrolisani uslovi u kojima je partizan glumio "pravi fudbalski klub"...Šeki i Bora, Džaja i Kule, Pižon i Šestić, Boško Đurovski i Piksi, Savićević i Prosinečki, Ognjenović i Stanković...To je od prilike to što čini visedecenijsko maltretiranje grobara kroz generacije! I onda neko izvuče Diaru kao člana "zlatne generacije partizana" iz kumovsko-burazerske lige, smešno.
M

Mop

pre oko 2 godine

Dečko vas finansijski nije Tole uništavao, već ljudi na čelu kluba. Osvedočeni Zvezdaši.
a

abc

pre oko 2 godine

Mop@ Ko kaže da je sam Tole bio kreator "zlatnog perioda partizana", kako je moguće da je Đura najveći sportski i finansijski mag u istoriji fudbala na ovim prostorima?! To su samo eksponirani likovi iz šire slike likova koji su pokušali da "prekroje istoriju", da igranjem po Borci, Krnjači, Lučanima, Ivanjici...stignu Zvezdu. Ej, partizan šest puta uzastopno šampion haha tada ste bili najsmešniji u svojoj siromašnoj istoriji, a radovali se kao mala deca "fudbalskim veličinama" tipa Diara, Moreira, Zuka... :):)
k

kekW

pre oko 2 godine

Toliko finansijski unistavana da im je poklonjen Gasprom kao najveci sponzor na ovim prostorima
M

Mop

pre oko 2 godine

@abc pa svaki dan se to nekako pojavi.
G

Gost999

pre oko 2 godine

Majstore, vjeruj da kad ovi sadasnji odu i kad vidis pravo stanje, tek ces onda vidjeti ko vas je finansijski unistio. Vi ste sad u finansijskoj dubiozi gore nego ikada, samo imate "nekoga" ko to sve izbalansira, uplati kad bas dogori i sl.. Kad saznate da ste duzni preko 100 miliona, nemojte i tada kriviti Partizan..
M

Mop

pre oko 2 godine

@abc a vi jadni tada igrali protiv Reala, Barse, Bajerna. Tad kolo dva kvalifikacija u Evropi niste uspeli da prebacite. To govori o vašoj jačini u to vreme. O penalima i ne treba pisati. Onaj Kadu leteo po šesnaestercu kao Supermen. Mislim da se u istoriji fudbala jednom igraču nije toliko penala sviralo. Da je bio u Holivudu Oskara bi dobio.
H

Hidro

pre oko 2 godine

Alo care a prve dve sezone vaš mađija bio predsednik saveza. Ali verovatno je i on te dve sezone bio grobar, kao što je i kokeza bio grobar samo 2017e.
G

Gost667

pre oko 2 godine

Jel katai ubica grobara? šta kažete mediji?