Komentari na vest

Lampard: Ne smeta mi što Tod Boli ulazi u svlačionicu kod igrača

4

46

pre oko 1 godinu

Boli će na teži način naučiti šta je fudbal u Evropi. Koliko sam čitao po britanskim medijima, rekao je igračima da treba da ih je sramota kako igraju i za šta navijači dolaze na stadion. Pa je l' pogrešio? Možda jeste doveo igrače koji nisu gotovi proizvodi, izvikani, preplaćeni, itd... ali su sigurno morali da pokažu više, računajući Saltora radili su sa 4 trenera a igraju sve gore i gore...I nije problem samo napadač, igrao je i Arsenal pola sezone bez Žezusa pa su prvi na tabeli, a drugog nemaju (uz dužno poštovanje Nketiji) . Toda Bolija ne vole zato što je Amerikanac, i još veze nema o fudbalu, ali je čovek došao i uložio u klub, renoviraće i Stamford Bridž, i Kobham trening centar, nije tu došao da zgrne još para. Želi dobro klubu, dolazi na svaku utakmicu, trening, bilo mi je okej što je sačekao Potera sa pivčugom ispred svlačionice posle pobede nad Dortmundom... Šta znam, po meni kao jedan vlasnik kluba ne deluje da je loš lik, to što je laik za fudbal to je druga priča, ali se trudi, a tek je došao. A igrači primadone, potpisali ugovore na 8 godina, plata ide, ja ću da se prošetam terenom dok sudija ne odsvira kraj, boli me uvo za rezultat i klub... Neko je napisao u komentarima posle Brajtona da treba 20% od plate da im se skine zbog takve sramne igre, i ja se slažem.
b

bvff

pre oko 1 godinu

Ali nije cudo sto ljudi zele da prave Super ligu, mislim na druge klubove koji nisu Engleski. Ovaj Celzi vise spuca nego cela Seria A zajedno. Vidimo Milan i Inter ali i ostali uglavnom da jedva prezivljavanju. Milan jedan, koji je pazi sada ovo, jos i dobar kakvo mu je stanje bilo pre par godina, klub koji iza Reala ima najvise LS ali i do skoro bio najtrofejniji klub sto se tice medjunarodnih trofeja, velikan u svakom smislu i klub medju top 3, ne moze da dovede igrace od 5, 6 miliona evra, nego ceka procente od bivseg igraca koji prelazi u Premijer ligu. Strasno i zalosno mada tu je najveca krivica vlasnika kluba, ali i saveza Italijanskog, lige kompletno... Ali ima i do monopola i sada se igra po pravilima koja odgovaraju toj jednoj ligi.
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Tako to izgleda kad se para dokapaju isfrustrirane pubertetlije zarobljene u telo odraslog čoveka. Recimo Elon Mask kupi Tviter pa daje otkaze na par-nepar ili Bolija koji je pitao kojeg datuma je draft za EPL. To su samo dva primera, a pun ih je svet. Nažalost, Čelzi se pretvorio u igračku jednog čoveka koji sebi daje za pravo da drži predavanje fudbalerima, iako još uvek ne zna ni sva osnovna pravila igre.
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Све им је добро,само да није Рус . Обично лова доноси много у фудбалу (Сити,ПСЖ ,Бајерн...итд итд у лигама петице на првом месту нису Рајо,Келн и Бормут) сем код Челзија . Довели не баш доказане играче,ненормално преплатили,а шпица нису довели. За викенд ,гледао сам први полувреме,Брајтон је у односу на Челзи био Барса са Месијем .

Darkoki

pre oko 1 godinu

Bas tako..ulozili su u pogresne pozicije tima..isto ko i UTD..