©Reuters
©Reuters

Lampard: Ne smeta mi što Tod Boli ulazi u svlačionicu kod igrača

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.04.23. | 21:31

"To pokazuje strast i sviđa mi se", kaže šef stuke Plavaca

Ulazak Toda Bolija u svačionicu Čelsija nakon poraza od Brajtona (1:2) i kritike na račun igrača Plavaca podigle su prašinu u ostvrskim medijima, pa ni šef struke Frenk Lampard na konferenciji za medije uoči revanša osmine finala protiv Real Madrida (21.00) na Stamford Bridžu nije mogao da izbegne priču na tu temu.

Boli je navodno fudbalerima poručio da je potrošio 600.000.000 evra da bi napravio pobednički tim, a da je igra protiv Brajtina bila sramna, ali ih je potom osokolio pred bitnu utakmicu sa Real Madridom koja bi mogla da vrati poverenje navijača u njih.

Izabrane vesti

Čelsi je na Santijago Bernabeuu poražen sa 0:2, pa ostaje da se vidi da li je ovaj Lampardov tim spoban da se vrati u život i borbu za plasman u polufinale.

Golman Plavaca Kepa Arizabalaga donekle je primirio situaciju izjavom da američki biznismen dolazi u svlačionicu nakon svake utakmice i da je to nešto oko čega se šef struke ne buni.

"Nemam problema sa tim. Imam svoje stvari koje želim da kažem posle utakmica, a ako vlasnik želi da bude pozitivan i želi da razgovara sa igračima, onda je njegova uloga da to uradi. Kao što je Kepa rekao, to može da bude redovna stvar u današnje vreme. U stvari, to pokazuje strast i sviđa mi se", rekao je Lampard.

U medijima su se pojavile fotografije na kojima se vidi da Boli ljutitim tonom razgovara sa navijačima na tribinama.

"Strast ide u oba smera. Navijači pokazuju strast. Mislim da vlasnik kad je došao u Čelsi nije očekivano ništa drugo osim kompletne strasti zbog želje da klub bude uspešan. Imali smo sreću da smo u poslednjih 20 godina bili vrlo uspešni, što znači da želite više od toga. Pasionirani vlasnici žele da naprave razliku i imaju pravu viziju kluba, u ranoj smo fazi tog procesa. Strast je normalna, ne smatram to problemom. Svi možemo da radimo sa strašću i idemo u istom pravcu kako bismo mogli da budemo tamo gde želimo da stignemo".

Strateg Plavaca se potom osvrnuo na potencijalne šanse da njegov tim sustigne prednost Real Madrida u sutrašnjem meču.

"Nismo tamo gde želimo da budemo. Pozicija u ligi je realnost, a u ovoj utakmici gubimo sa 0:2. Moramo da se borimo protiv toga, zbog trenutka u kom se nalazimo pobeda bi bila posebna. Mislim da je u fudbalu sve moguće. Nema sumnje da smo konkurentni i da zaslužujemo da budemo ovde. Protivnik je zaista na visokom nivou. Bio sam mnogo puta na Stamford bridžu u utakmici nokaut faze Lige šampiona, znam da će asmosfera biti odlična", poručio je Lampard.


tagovi

Frenk LampardTod Boli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara